Haluk İpek Kimdir? & Hakkında Bilgi

Adalet ve Kalkınma Partisi Amasya Milletvekili olan Haluk İpek, 1963 yılında Suluova'da doğmuştur. Bu içeriğimizde Haluk İpek hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.
Haluk İpek Kimdir? & Hakkında Bilgi

Haluk İpek Biyografisi

1963 yılında Suluova'da doğdu. Bir dönem Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığını da yapan İpek, AK Parti Genel Sekreterlik görevini yürütmektedir. İngilizce bilen Haluk İpek, evli ve 3 çocuk babasıdır.

haluk-ipek.jpg


Haluk İpek'in Eğitim ve Çalışma Hayatı 

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Türk Hukuk Enstitüsü Genel Başkanlığı, Hukuk ve Demokrasi Kurumu Genel Başkanlığı, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Birliği ve Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Hukuk Müşavirliği yaptı.

haluk-ipekin-egitim-ve-calisma-hayati .jpg


Haluk İpek'in Siyasi Hayatı

Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucu üyeliği bulunan İpek,  22. Dönem Ankara Milletvekili esnasında  Anayasa Komisyonu Üyeliği, TBMM AK Parti Grup Disiplin Kurulu Başkanlığı, AK Parti Grup Başkan vekilliği, Türkiye – Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanlığı, Adalet Komisyonu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. 23.Dönem Ankara Milletvekili olarak meclise girmiş ve  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.  26. Dönemde Adalet ve Kalkınma Partisi Amasya Milletvekili olarak yeniden meclise girmiştir. 

haluk-ipekin-siyasi-hayati.jpg

Önerilen içerik;

 Ak Parti Kurucu Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.