Hakan Bulut Kimdir

Seksenler isimli dizide canlandırdığı Butik Ali karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Hakan Bulut, 9 Ocak 1982’de dünyaya geldi.
Hakan Bulut Kimdir

Hakan Bulut Biyografisi

Oyunculuk için ilk adımı halk eğitim merkezlerinde atan Hakan Bulut, kariyerini oyunculuk yönünde şekillendirmek için Maltepe Üniversitesi’nde eğitim aldı. Mezun olduktan sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nda yer aldı. Kamera karşısına ilk kez, bir döneme damgasını vuran Nefes: Vatan Sağolsun isimli filmde canlandırdığı Hakan karakteri ile geçti. Ayrıca 2014’te Arkadaşım Hoşgeldin isimli programın kameramanları arasında yer aldı. 

2009’da Nefes: Vatan Sağolsun isimli filmde Hakan karakterini canlandırdı. Film, 40 kişiden oluşan bir ekiple bir istasyonun korunmasını ve görev esnasında yaşananları anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Mete Horozoğlu, Gökçe Özyol, Engin Baykal, Turgay Atalay, Okan Avcı ve Barış Bağcı gibi pek çok genç oyuncu yer aldı. 2012’de Seksenler isimli dizide Butik Ali karakterini canlandırdı. Dizi, 80’li yıllarda yaşanan olayları ve o döneme has çoğu şeyi aktarıyor. Dizinin başrollerinde ise Şoray Uzun, Rasim Öztekin, Yasemin Çonka, Ayşe Tolga, Necmi Yapıcı, Berat Yenilmez ve Ceyhun Fersoy yer aldı. 

 

hakan-bulut3.jpg

 

2014’te ise Mandıra Filozofu isimli filmde Halil İbrahim karakterini canlandırdı. Film, ihtiyaçlarını para kullanmadan karşılaya bilen Mustafa Ali isimli bir adamın, sahip olduğu araziyi satın almak isteyen müteahhitle verdiği mücadeleyi anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Müfit Can Saçıntı, Rasim Öztekin, Ayda Aksel, Gülnihal Demir, Kemal Kurçay, Ahu Sungur ve Begüm Öner yer aldı. 2014’te ise Yapışık Kardeşler isimli filmde Halim karakterini canlandırdı. Film, doğuştan birbirlerine yapışık olan Halim ve Selim isimli iki kardeşin evlenmek için verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Hakan Bulut, İlker Ayrık, Suat Sungur, İvana Sert ve Suzan Kardeş yer aldı.  


Rol Aldığı Tiyatro Oyunları :

  • 2011 - Az Sonraaa - Ali Poyrazoğlu
  • 2012 - Beni Yeniden Sev - Alphonso Paso - Ali Poyrazoğlu
  • 2013 - Sihirli Hediyeler – Çocuk Oyunu – İstanbul Devlet Tiyatrosu Cevahir Sahneleri

 

Filmleri ve Dizileri :

  • 2015 - Yapışık Kardeşler (Halim) (Sinema Filmi) 
  • 2014 - Mandıra Filozofu (Halil Ibrahim) (Sinema Filmi) 
  • 2012 - 2014 - Seksenler (Butik Ali) (TV Dizisi)
  • 2009 - Nefes: Vatan Sağolsun (Hakan) (Sinema Filmi) 
  • Kamera Ekibi (1)
  • 2014 - Arkadaşım Hoşgeldin (Kameraman)(Tv Programı) 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.