Hakan Bayrakçı Kimdir? Hakan Bayrakçı Kiminle Evli ve Kaç Yaşında?

Televizyon programlarında yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hakan Bayrakçı'nın kim olduğu merak ediliyor. İşte Hakan Bayrakçı kimdir ve Hakan Bayrakçı kiminle evli gibi sorulan yanıtı.
Hakan Bayrakçı Kimdir? Hakan Bayrakçı Kiminle Evli ve Kaç Yaşında?

Canlı yayın üzerinden gündeme dair yaptığı yorumlarla gündeme gelen Hakan Bayrakçı'nın hayatı birçok kişi tarafından araştırılıyor. Bu içeriğimizde ise sizler için Hakan Bayrakçı'nın biyografisini hazırladık. İşte Hakan Bayrakçı Kimdir? ve Hakan Bayrakçı hakkında bilgiler.


Hakan Bayrakçı Kimdir?

Hakan Bayrakçı Kimdir

1 Temmuz 1960 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Hakan Bayrakçı, aslen Erzurum’dur. Eğitim hayatını burada geçiren Hakan Bayrakçı, ilkokul, ortaokul ve lise zamanlarını Saint Benoit ve Saint Michel isimli Fransız kolejlerinde bitirdi.

Daha sonra İstanbul Üniversitesi tarih bölümünden mezun oldu ve ardından SONAR adını verdiği Araştırma Şirketi’ni kurdu. Süleyman Demirel ve Bülent Ecevit gibi isimlerin danışmanlık görevini üstlendi. Çalışma kariyerinde birçok önemli isime danışmanlık hizmeti verdi. 2003 yılında başladığı TRT1 kanalında 3 yıl boyunca tarih programı sundu.


Hakan Bayrakçı Kiminle Evli?

02-866.jpg

2021 yılının başlarında Çekmeköy Belediyesi’nde Ece Bayrakçı ile evlenmiştir. Hakan Bayrakçı’nın Mesut Bleda Bayrakçı adında bir oğlu bulunmaktadır. Hakan Bayrakçı’nın annesinin adı Seniha babasının ise Mesut’tur. Hakan Bayrakçı, günümüzde ise çeşitli kanallarda farklı programlara çıkarak gündeme dair yorum yaparken, ayrıca Twitter hesabında 276 bin takipçiye sahiptir.


Hakan Bayrakçı Kaç Yaşında?

03-836.jpg

1960 yılında İstanbul’da doğan Hakan Bayrakçı, 61 yaşındadır. Hakan Bayrakçı’nın Çadırlar, Ortaçağ ve Türkler, Kırmızı Fırtına ve Bozkırın Oğlu Cengiz Han olmak üzere 4 adet kitap yazmıştır. Ek olarak Hakan Bayrakçı, Fransızca ve İngilizce dilini en üst düzeyde konuşabilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.