Hadise for Twist

Ünlü şarkıcı Hadise'nin giyim markası Twist için özel olarak hazırladığı koleksiyon tanıtıldı. Farklı temalardan oluşan koleksiyon, dikkat çekici özellikler taşıyor.
Hadise for Twist

Ünlü şarkıcı Hadise ile ünlü giyim markası Twist, iş birliği yaparak koleksiyon hazırladı. 2 Ekim 2015 Soho House İstanbul’ da tanıtılan koleksiyon birbirinden farklı temalardan oluşuyor.

hadise-for-twist-012.jpg

Hadise’nin Twist, için hazırladığı koleksiyon 4 farklı temadan oluşuyor. Cool Leopar, Kırmızı Etkisi, Yıldız Işıltısı ve Rock Şıklık adını taşıyan bu koleksiyon, 44 parçadan oluşuyor. Koleksiyonda bej, kırmızı, siyah ve ekru renkleri kullanılmıştır.

hadise-for-twist-004.jpg

Hazırlanan koleksiyon, aksesuarları da bir o kadar dikkat çekici görünüyor. Aksesuarlar, inci, trok ve nikel kaplama ile daha da gösterişli bir hala getirilmiş. Türkiye’de koleksiyonları ve tasarımları ile dikkat çeken ünlü giyim markası Twist, Hadise’nin hazırladığı koleksiyon ile yenilendi. 

hadise-for-twist-008.jpg

Ünlü şarkıcı Hadise’nin tasarımları sadece bu sezon ile sınırlı kalmayacak, önümüzdeki sezonda da Twist’in vitrinlerinde yer alacak. 2 yıllık anlaşma imzalayan şarkıcının koleksiyonu uzun süre göz önünde olacak. 

hadise-for-twist-001.jpg

Şeyma TOKUR / NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.