Hadi Özışık Kimdir? Hadi Özışık Nereli ve Kaç Yaşında?

Yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Hadi Özışık, Türkiye'de fazlasıyla merak ediliyor. İşte Hadi Özışık Kimdir? Hadi Özışık Nereli ve Kaç Yaşında? gibi soruların yanıtı.
Hadi Özışık Kimdir? Hadi Özışık Nereli ve Kaç Yaşında?

Hadi Özışık Kimdir?

Hadi Özışık Kimdir

1962 yılında Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde doğan Hadi Özışık, 59 yaşındadır. Çok küçük yaşlardan itibaren medya alanıyla ilgilenen Hadi Özışık, gazetecilik alanında mesleğe ilk olarak lise öğretmeninden aldığı tavsiyeyle beraber Kars'ta yayın yapan Hüryurt gazetesinde köşe yazarlığı yaptı.

Kars’ta yerel gazetede kendisini pişiren Özışık, profesyonel gazeteciliğe ise ilk olarak 1986 yılında Türkiye Gazetesi’nde başladı. Adliye muhabiri olarak ilk tecrübesini yaşadı. Ardından gelen yıllarda ise Günaydın Gazetesi, Bugün Gazetesi (Dinç Bilgin), Meydan Gazetesi, Milliyet Haber Ajansı, Yeni Günaydın Gazetesi, Sağduyu Gazetesi ve Tercüman Gazetesi’nde çalıştı.

Bu gazetelerde köşe yazarlığının yanı sıra muhabirlik ve yöneticilik alanında yer aldı. Yazılı basınının yanı sıra görsel basında da yer alan Hadi Özışık, HBB Televizyonu ve Kanal 6 televizyonlarında çalıştı. Günümüzde Hadi Özışık isimli youtube kanalından program yapmaktadır.


Hadi Özışık Nereli?

Hadi Özışık Nereli

1962'te Iğdır'da dünyaya gelen Hadi Özışık, aslen Tuzlucalıdır. Hadi Özışık'ın Rıdvan, Nazlı ve Mustafa isminde 3 çocuğu bulunmaktadır.


İnternet Haberciliği

İnternet Haberciliği

Hadi Özışık, 1999 yılında İnternet ortamıyla tanıştı ve bir sene sonra internethaber'i kurdu. Türkiye’nin en önemli ve en çok okunan haber siteleri arasında yer aldı. Gazeteoku, İnternetspor, Gazeteciler, Memurhaber, Elmaelma, Sporoku, Ekofinans sitelerinin de kurucusu olan Hadi Özışık, 2005 yılında İnternet Medyası Derneği’ni kurdu. Hadi Özışık’ın kurduğu internethaber sitesi Yılın İnternet Sitesi" ödülüne layık gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.