Gregoire Defrel Kimdir

Gregoire Defrel, 17 Haziran 1991’de Fransa’nın Meudon kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında forvet pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Gregoire Defrel Kimdir

Gregoire Defrel Biyografisi

Gregoire Defrel’in Kulüp Kariyeri

Gregoire Defrel, futbol kariyerine ilk olarak İtalyan ekiplerinden Parma’nın alt yapısında başladı. Uzun bir süre Parma forması altında kariyerini devam ettirdi ve neredeyse alt yapı kategorilerinin hepsinde mücadele verdi.

2011 yılına gelindiğinde dönemin teknik direktörü tarafından performansı beğenildi ve As takıma davet edildi. 2011-2012 sezonu içerisinde As takımda ilk haftalarda sadece 1 maçta forma giydi ve sezonun geri kalanında Foggia takımına kendisini geliştirmesi amacıyla kiralık olarak gönderildi. Kiralık kaldığı süre içerisinde 23 maça çıkıp 4 kez fileleri havalandırdı.

gregoire defrel cesena

2012 yılında İtalya Seri B’de mücadele eden Cesena’ya bonservissiz şekilde transfer oldu. İlk sezonunda Seri B’de takımı ile 30 maça çıktı ve 3 kez gol sevinci yaşadı. 2013-2014 sezonunda da başarılı performans sergilediği Cesena ile 45 maça çıkıp 4 gol attı.

gregoire defrel sassuolo

2015-2016 sezonu öncesine gelindiğinde Seri A ekiplerinden Sassuolo, Gregoire Defrel ile ilgilendiğini duyurdu ve futbolcuyu 7 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer etti. İtalya Seri A ligi devam ederken takımı ile beraber 14 maça çıktı ve 2 kez fileleri havalandırdı.

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.