Gökhan Taşkın Kimdir

Flash TV Ana haber bülteni sunucusu olan ve sunuculuğu sırasında yaptığı renkli hareketler ile tanınan Gökhan Taşkın, 1 Ocak 1985 tarihinde İstanbul’da doğdu.
Gökhan Taşkın Kimdir

Gökhan Taşkın’ın Biyografisi

Gökhan Taşkın, babasının gazeteci olmasından dolayı çok küçük yaşlardan itibaren gazeteciliğe ilgi duydu. Henüz 7-8 yaşlarındayken gazetelerin basıldığı binalarda gezdi ve o ortamın kokusunu almaya başladı. Genç yaşlarında sokaklarda haber peşine düşen Gökhan Taşkın, sonraki yıllarda radyoculuğa yöneldi.

Üniversite çağına geldiği dönemde eğitimini ekonometri okumaya başladı ancak bölümü bitiremedi. Radyoda editörlük görevinde bulunduğu sıralarda spiker arandı ve sonraki yıllarda radyoda spikerlik yaptı.

1993 yılında Flash TV’de çalışmaya başladı. Bu yıldan itibaren Flash TV’de çalışan Taşkın, 2005 yılından itibaren de “Anchorman” olarak ve haberlerini kendi oluşturdu ve kendi sunumuyla izleyicilere aktardı. Özellikle keçi ve Barack Obama haberleri ile Türkiye’nin gündemine oturdu.

2013 yılında Show TV’de yayınlanan “Ben Burdan Atlarım” yarışmacıları arasında oldu.

2016 yılı itibarıyla Flash TV’nin Ana haber bültenini sunmaya devam etmektedir.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum