Gemini Man Filmini İzlemek İsteyenlerin Mutlaka Bilmesi Gerekenler

Yenilikçi bir aksiyon filmi olan İkizler Projesi, 11 Ekim'de sinemalarda vizyona girdi. Başrolünde iki farklı yaşta Will Smith'i izlediğimiz Gemini Man filmi hakkında mutlaka bilmeniz gerekenleri bu içeriğimizde sizler için anlatıyoruz.
Gemini Man Filmini İzlemek İsteyenlerin Mutlaka Bilmesi Gerekenler

Gemini Man Filmini İzlemek İsteyenlerin Mutlaka Bilmesi Gerekenler

Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı yenilikçi aksiyon filmi 11 Ekim’de sinemalarda vizyona girdi. Senaryosunun David Benioff, Billy Ray ve Darren Lemke gibi isimlerin imzalarını taşıyan “Gemini Man” (İkizler Projesi) filminin yönetmen koltuğunda ise Ang Lee oturuyor. Bu inceleme film içeriğimizde filmi henüz izlememiş olan izleyiciler için bilinmesi gerekenleri bir araya getiriyoruz. Daha çok sinema tekniği üzerinde duracağımız Gemini Man filmi hakkında tüm merak ettiklerinizi bu yazımızda bulabilirsiniz. 

ikizler-projesi.gif


1. Öncelikle bu filmde Will Smith’i kendisinin 30 yaş genç haliyle birlikte, yani iki farklı rolde göreceksiniz. Smith bir yandan 51 yaşında bir suikastçıyı canlandırırken bir yandan da onu öldürmeye çalışan 23 yaşındaki suikastçıyı canlandırıyor. 

“gemini-man”-(ikizler-projesi).jpg


2. Gelişen teknolojiyle sinema izleyicileri olarak iki boyutlu filmlere hasret kaldık. Her geçen gün yeni bir teknikle karşı karşıya kalıyoruz bu da sinema sektörünü kötü senaryo iyi teknik filmler ortaya çıkarmaya sürükledi. Gemini Man filmi ise bizi 3D+ HFR isimli bir teknolojiyle tanıştırıyor. Ve bu teknolojinin sinemada bir çığır açacağı düşünülüyor. 

3d+-hfr.jpg


3. Gemini Man filminin yönetmeni Ang Lee’yi, herkesin çok sevdiği Life of Pi filminden tanıyoruz. Life of Pi filmine üç boyut çok yakışmıştı ve filmin keyifle izlenmesine katkı sağlamıştı. Diğer filmlerdeki her saniyede 24 kare teknolojisinden farklı olarak Gemini Man filminde kullanılan 3D+ HFR teknolojisiyle her saniyede 120 kare yakalanıyor ve izleyiciye daha gerçekçi, daha derin ve daha temiz bir deneyim yaşatmayı başarıyor. 

3d+-hfr-teknolojisi.jpg


4. Gemini Man filminin biraz da konusuna değinmemiz gerekirse; başarılı bir tetikçi olan Will Smith’in karakteri bir süre sonra çalıştığı kurumun hedefi haline geliyor ve onu yok etmesi için 23 yaşındaki bir Will Smith gönderiliyor. Görsel efektlerle yaratılan 23 yaşındaki Will Smith izleyiciyi şaşırtan cinsten diyebileceğimiz kadar başarılı! 

23-yasindaki-will-smith.jpg


5. 3D+ HFR teknolojisi filmin belirli sahnelerinde oldukça ilginç dursa da gözümüz bir süre sonra alışıyor. Filmin senaristleri çok başarılı hikayelere imza atmış kişiler olsa da bu filmde içimiz rahat bir şekilde kesinlikle başarısız bir senaryo ortaya koyulmuş diyebiliriz. Filmin amacı aslında bir film yapmaktan çok kullanılan teknolojiyi tanıtmak ve görsel efekt konusunda şov yapmak gibi görünüyor. Çünkü garip olaylar yaşanması ve hepsinin bir sonuca bağlanamaması izleyicinin düşüncelerini askıda bırakıyor. 

gemini-man-konusu.jpg


6. Başarılı ses tasarımı, Will Smith’in inanılmaz başarılı bir şekilde gençleştirilmesi ve 3D+ HFR teknolojisiyle tanışmak için sinemada izlenilmesini tavsiye edebiliriz fakat iyi bir aksiyon filmi izlemek isteyenler için de tam bir hayal kırıklığı olacağını söylemek zorundayız. 

aksiyon-filmi.jpg

Önerilen İçerik; Will Smith Filmleri - IMDB Puanına Göre En İyi Will Smith Filmleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.