2050’den Önce Yaşanması Muhtemel 4 Gelişme!

Teknoloji ve bilim durmak nedir bilmeden ilerlemektedir. Her şeyin baş döndürücü bir hızla geliştiği bir gerçek. Bu yüzden de geleceği tahmin etmek çok kolay. Sizler için gelecekte yaşanabilecek şaşırtıcı durumları derledik.
2050’den Önce Yaşanması Muhtemel 4 Gelişme!

2050'den Önce Yaşanabilecek Şaşırtıcı Olaylar!

1950'den 2000 yılına kadar pek çok şeyin değiştiğinin farkındasınızdır. Dünyada her yıl yepyeni teknolojik gelişmeler ortaya çıkmaktadır. Sadece geçtiğimiz 50 yıl içinde Dünya içerisinde neler yaşadıklarımızı incelersek, gelecekteki durumun nasıl olacağını az çok öngörebilirsiniz. Bu gelişmeler arasında nükleer yapılar, Ay'a ilk adım ve en önemlisi internettir. İnternet teknolojisi bize her zaman elimizde bulunabilecek çok fazla veri öğrenebilme ansiklopedisi vermiştir. Şunu unutmayın ki mekanik beyinlerimiz olduğundan teknolojilere ihtiyacımız var. Bizde sizlere 2050 yılına kadar hayatımıza girebilecek ilginç ve bir o kadar da şaşırtıcı olayları derledik...

teknolojikk.jpg


1. Robotlar Seks Arkadaşınız Olabilir

Belki kimse kabul etmiyor ancak robotlar artık yatak odamıza kadar girdi girecek... Çünkü yatak odalarını işgal eden cinsel ihtiyaçlarını anında ve kolay bir şekilde karşılayabilen şişme seks bebeklerini hepimiz biliyoruz. Teknoloji ile birlikte bu şişme bebeklerin yerini robotlar alabilir.

robotlar-001.jpg


2. HIV'e Çare Bulunabilir

2012 yılından 2014 yılına kadar HIV virüsü adına yapılmış araştırmalar %82 oranında artmıştır. HIV hakkında ne kadar bilgiye sahip olursak o kadar da tedavi şansı artar. 1985'den beri AIDS araştırmasının temelini HIV ve AIDS'leri tedavi edebilmek oluşturmaktadır. İlerleyen yıllarda HIV ve AIDS'in tamamen ortadan kalkacağı söylenmektedir.

hiv.jpg


3. Süper Yüksek Binalar

Büyüyen nüfusla birlikte binalarda yükselecektir. Pek çok uzman 2050 yılına gelindiğinde, binaların ev sahiplerinin kiracılarıyla daha kolay iletişim sağlaması için süper yüksek binalar popüler olacak ve işçilerin farklı katlarda kendi düzenini oluşturacağı şehirler hizmet verecektir. 3D yazıcılar sayesinde hızlı bir şekilde inşa edilecektir. 

yuksek-binalar.jpg


4. Tüm Yetişkinler Okumayı Öğrenecek

Eğitimdeki farklılıklar çok önemlidir. 12 yıllık okulu olan Kore'nin 1950'den bu yana kişi başına gelirde 23 katlık bir büyüme yakaladığını ve daha az yayın eğitimine sahip Pakistan'ın sadece 3 kat büyüme gösterdiğini açıklanıyor. Eğitimli insanların ülke ekonomisini iyileştireceği savunuluyor. Önümüzdeki 50 yıl içinde herkes okuma yazma bilecek!

okuma-yazma.jpg


Önerilen İçerik: Muhtemelen 20 Yıl İçerisinde Tarihe Karışacak Olan 10 Teknoloji

Neoldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum