Gamze Taşçıer Kimdir? & Hakkında Bilgi

Gamze Taşçıer 1982 tarihinde Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun olan siyasetçi hakkında bilmek isteyeceklerinizi bu içeriğimizde derledik.
Gamze Taşçıer Kimdir? & Hakkında Bilgi

Gamze Taşçıer Biyografisi

Gamze Taşçıer 01.01.1982 tarihinde Ankara'da doğdu. Siyasi hayatı öğrencilik yıllarında ve iş hayatında da var olan Gamze Taşçıer, evli ve bir kız çocuğu annesidir. CHP teşkilatının 27. dönem Ankara Milletvekili Adayı olarak siyasi hayatına devam etmiştir.

gamze-tascier-biyografisi.jpg


Gamze Taşçıer Eğitim Hayatı

Gamze Taşçıer eğitim hayatının Ankara'da sürdürmüştür. 2004 tarihinde Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun olarak iş hayatına eczacı olarak devam etmiştir. Mamak bölgesinde 2004 yılından itibaren sürdürdüğü eczacılık vasfına o bölgede siyasi aktiviteler ile devam etmiştir. Özellikle, sosyal güvenlik, sağlık, kadın ve çocuk hakları ile ilgili projelerde yer alarak, bu projeler hakkında yapılan pek çok çalışmada da aktif şekilde rol almıştır.

gamze-tascier-egitim-hayati.jpg


Gamze Taşçıer İş Hayatı

Gamze Taşçıer iş hayatına ilk olarak 2004 yılında eczacı olarak başlamıştır. Halen bu görevini sürdürmekle beraber genel olarak siyasi politikalarda ve CHP teşkilatında sürekli görev almıştır. İlk zamanlarda CHP Etimesgut İlçe Gençlik Kolları Teşkilatında aktif olarak bulunan Gamze Taşçıer, 2009 yerel seçimlerinde Mamak bölgesinde pek çok gençlik kolu ile beraber siyasi görev yürütmüştür. 2011 yılı genel seçimleri içerisinde Ankara 1. Bölge milletvekili adayı olarak CHP teşkilatında adaylığını koymuştur. Daha sonraları 2015 yılının Kasım ayındaki genel seçimlerinde 9. sıra Milletvekili adayı olmayı başarmıştır.

gamze-tascier-is-hayati.jpg


Gamze Taşçıer ve Siyasi Yöneticilikleri

Gamze Taşçıer siyasi hayatı oldukça genç yaşlarda yaşamıştır. Bu sebeple, siyasi alanda pek çok kuruluşa ve teşkilata da yöneticilik yapmayı başarmıştır. 2014 yılında Keçiören Bölgesi Geçici Yönetim Kurulu üyeliğini CHP teşkilatı içerisinde yapmıştır. 2016 ile 2018 yılları arasında ise CHP ilçe kurultayında Parti Meclisi üyesi olarak aktif görev almıştır. 2017 yılında ise mesleği ile örtüşen Ankara Eczacı Odası başkan adaylığını açıklamış ve Türk Eczacıları Birliği Delegasyon olarak seçilmiştir.

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.