Gain TV'de Yer Alan Birbirinden Güzel 20 Program

Ücretsiz olarak sunduğu içeriklerle herkesin dikkatini çekmeyi başaran Gain'de yer alan programları derledik. İşte Gain TV'de yer alan en iyi programlar.
Gain TV'de Yer Alan Birbirinden Güzel 20 Program

Bu içeriğimizde İstanbul Hesabı'ndan tutun Vedat Milor'la En İyisi'ne, Duraktan Durağa'dan İlber Ortaylı ile Zaman Makinesine en iyi Gain TV programlarını listeledik.

Gain TV Programları

Çıktığı andan itibaren büyük ses getiren yayın servislerinden olan Gain'de onlarca program bulunmaktadır. Bu yazımızda sizler için bunlar arasından en iyilerini bir liste haline getirdik. Vedat Milor'dan İlber Ortaylı'ya ünlü isimleri bulunduğu bu yapımları izlerken hem eğlenecek hem de öğreneceksiniz. İşte Gain TV'de yer alan en iyi programlar.


1. Duraktan Durağa

Duraktan Durağa

Berk Keklik metroda sorduğu sorularla bir anda ülke gündemine taşınmıştır. Berk, nam-ı değer Überkülöz bu programda da aynı konseptte sorular soracak. Fakat bu sefer sorular konuklara sorulacak. Bu konuklar arasında Kubilay Aka, Ece Seçkin ve Türkiye'nin en başarılı yayıncılarından olan Cantuğ "Unlost" Özsoy vardır. Z kuşağını tanıyacağınız, müzik, sinema ve oyun dünyasına adım atacağınız bu yapımlar ücretsiz olarak Gain TV'de!


2. Oyunlar Holding

Oyunlar Holding

Can Sungur, Can Bonomo ve Can Temiz'in sunduğu Oyunlar Holding birbirinden farklı onlarca oyunun döndüğü bir eğlence programıdır. Her bölümünde farklı kişilerin konuk olacağı bu programı izlerken çok eğleneceksiniz. İlk bölümünde Öykü Karayel gibi usta sinema oyuncusunun yer aldığı programın ileriki bölümlerinde ise her hareketi izleyicileri güldüren Sarp Apak yer almaktadır.


3. Konuşmamız Lazım

Konuşmamız Lazım

Bir röportaj serisi olan Konuşmamız Lazım'da insanlığın şu anki ve gelecek zamandaki durumu ele alınıyor. Her bölümünde kendinizi farklı konuları düşünürken bulacağınız bu yapımın ilk bölümünde dünyanın en büyük tarihçilerinden olan Yuval Noah Harari yer almaktadır.


4. Dünya Kadar Sade

Dünya Kadar Sade

Bu yapım Belçim Bilgin'in sunduğu bir Yapı Kredi World programıdır. Dünya 21. yüzyılda çok karmaşık bir yer haline geldi ve bu durum insanların psikolojik anlamda daralmasına neden oldu. Bu yapımın amacı bu karmaşıklıktan kurtulmak ve hayatımızı sadeleştirmektir. İlk bölümünde zihnimizi nasıl sadeleştirebileceğimizin anlatıldığı bu programın ileriki bölümlerinde ise zaman ve alışveriş gibi temalar işlenmektedir.


5. Lafın Gelişi

Lafın Gelişi

Hiç günlük dilde kullandığımız kelimelerin nereden geldiğini merak ettiniz mi? Bu yapımda bu kelimelerin nasıl oluştukları, nereden geldikleri gibi sorular detaylı bir şekilde işleniyor. İlk bölümde ise yüzyıllardan beri kullanılan "ateş pahası" kelimesi var. 


6. Türkler Her Yerde

Türkler Her Yerde

Salgının etkisiyle evimize kapandığımız bu günlerde Türkler Her Yerde programı bir ilaç etkisi yaratacak. Dünyanın farklı yerlerindeki yaşamlara tanık olacağımız bu yapımlar kısa ve eğlenceli yapılarıyla dikkatleri çekiyor. Yapımın ilk bölümünde ise şüphesiz herkesin duyduğu Brooklyn ve Manhattan'daki köprüler yer alıyor.


7. Sakin

Sakin

Kafanızı mı dinlemek istiyorsunuz? O zaman sakin programı tam size göre. Şef Pınar Taşdemir bu programda, şehrin karmaşıklığından uzakta doğayla iç içeyken yemek yapma deneyimini aktarıyor. Bir tür meditasyon şekline programı sunan şef ilk bölümde Kandıra'nın Narköy'ünde mevsiminde yetişen sebzelerle bir yemek hazırlıyor.


8. Teleskobuma Takılanlar

Teleskobuma Takılanlar

Erdem Topsakal evde kaldığımız bu salgın döneminde sıkıldığı için yeni arayışlara girer. Bu arayışta Ay'ı gözlemlemek için bir teleskop alır. Fakat kısa sürede sıkıldıktan sonra teleskobun yönünü İstanbul'a çevirir ve çok ilginç hikayeleri görme fırsatı yakalar.


9. Electro Monolog

Electro Monolog

Müzisyen Emre Yusufi ve oyuncu Nilperi Şahinkaya gündeme ilişkin konularla ilgili yorumlarını müzikli tirat eşliğinde izleyiciye aktarıyor. Gündem yorumlamaya yeni bir tarz katan bu yapım müzik sevenlerin izlemesi gereken programlardan.


10. Bir Daha Söyle

Bir Daha Söyle

En sevdiğiniz şarkıların farklı bir türde nasıl olacağını mı merak ediyorsunuz? O zaman bu yapım tam size göre! Bir Daha Söyle programı müziğin efsane isimlerini ağırlıyor. Kıvanç Talu'nun yönettiği bu programda Gülben Ergen, Can Bonomo, Şehinşah ve Gökhan Türkmen gibi isimler yer alıyor.


11. Yıldız Doğanlar

Yıldız Doğanlar

Zeynep Üner'in sunduğu bu programda alanında uzman isimler yeteneklerini ünlü isimlere aktarmaya çalışıyor. İlk bölümünde yer aldığı yapımlarla herkes tarafından sevilen bir oyuncu olan Aybüke Pusat, bale eğitmeni oluyor. Öğrencileri ise Rachel Araz, Zeynep Tosun, Burcu Karademir ve Ayten Alpün.


12. Vedat Milor ile En İyisi

Vedat Milor ile En İyisi

Türkiye'nin en ünlü gurmesi olan Vedat Milor'u illaki duymuşsunuzdur. Sosyal medyada yaptığı anketlerle sürekli gündemde olan Vedat Milor çayı mı kahveyi mi tercih ediyor? Vedat Milor bu programda sosyal medyada yaptığı anketlerini devam ettiriyor. 


13. Sofrada Havan Olsun

Sofrada Havan Olsun

Güzel sofraların, janjanlı tabakların ve alev fışkıran tabakların bilirkişisi olmak ister misiniz? Kıvanç Talu'nun sorduğu bu programda cevapları Vedat Milor veriyor. Şaraptan peynire, etten çikolataya en can alıcı soruların yer aldığı bu yapımı izlerken hem eğlenecek hem de öğreneceksiniz.


14. İstanbul Hesabı

İstanbul Hesabı

Sadece 50 TL'ye İstanbul'un tadını çıkartabilir misiniz? Bu sorunun cevabını Ahmet Mümtaz Taylan arıyor. Bazen otobüse binerek bazen ise yürüyerek İstanbul'un lezzetlerinin peşinden giden Ahmet Mümtaz Taylan, bu yolculukta Beşiktaş'tan Yeniköy'e kadar uzanan bir maceraya çıkıyor.


15. Güzel Sayılar

Güzel Sayılar

Sayılarla aranız iyi mi? Bu programda her bir konunun sayılarla olan ilişkisi derleniyor. Z kuşağından siyaset bilimci olan Zeynep Aksoy'un sorduğu sorular günümüz Türkiye'sine ışık tutuyor. İstatistik alanının en yetkin isimlerinden olan Bekir Ağırdır, Türkiye'nin geçirdiği dönüşümü sayılarla anlatıyor.


16. Doğru Mu Yanlış Mı?

Doğru Mu Yanlış Mı?

Doğru bildiklerinizin yanlış olabileceğini hiç düşündünüz mü? Bu programda hayatımızdaki yoğun bilgi akışında doğru bildiğiniz yanlışlar derleniyor. Merve Toy'un sunduğu bu program ilk bölümünde dünyanın ilk metrosunu konu alıyor.


17. İlber Ortaylı ile Zaman Makinesi

İlber Ortaylı ile Zaman Makinesi

Türkiye'nin en büyük tarihçisinin ağzından geçmiş dönemde yaşanmış olayları izlemek ister misiniz? Bu programda tarihin en büyük aşkından Dostyovski'ye, en acımasız diktatörden sadakat kavramına pek çok şeyi öğreneceksiniz.


18. Ve Hayatım Değişti

Ve Hayatım Değişti

Yaptığınız her seçim hayatınıza bir etki bırakır. Belki seçimin sonucunu şimdi göremeyebilirsiniz fakat zaman içerisinde kesinlikle göreceksiniz. Bu programda yaptıkları seçimlerle hayatları bir anda değişen isimler olayları kendi ağzından anlatıyor. Efsane basketbolcu Mehmet Okur'dan Ahmet Mümtaz Taylan'a, Serkan Keskin'den İlyas Yalçıntaş'a pek çok ismin nasıl yükseldiğini bu program sayesinde öğrenebilirsiniz.


19. Gastranot

Gastranot

Dünyadaki yemek kültürü de insanlar gibi değişmektedir. Palmiye kalbiyle yapılan yemeklerden tutun çöpe gidecek malzemelerden yapılan atıştırmalıklara kadar tüm lezzet dünyası Gastranot'da! Bitki bazlı etlerin ve yenilebilir tavuk tüylerinin yer aldığı bu program size mutfağın diğer yüzünü gösterecek.


20. Evde Yap

Evde Yap

Salgın nedeniyle evde kaldığımız bugünlerde yeni bir hobi edinmek ister misiniz? Evde Yap programı tam da burada devreye giriyor. Elinizdeki kısıtlı malzemelerle neler yapabileceğinizi görünce çok şaşıracaksınız. Ekmek sepeti kılıfından tişörte, çerçeveden sehpa yapmaya kadar birçok eşya yapabildiğiniz bu programı çok seveceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.