Gabriel Boschilia Kimdir

Gabriel Boschilia, 5 Mart 1996’da Brezilya’nın Piracicaba kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve Brezilya Genç Milli Takımı’nda ofansif orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Gabriel Boschilia Kimdir

Gabriel Boschilia Biyografisi

Gabriel Boschilia’nın Kulüp Kariyeri

Gabriel Boschilia, futbola ilk olarak 2009 yılında Guarani takımında başladı ve 3 sene burada mücadele verdikten sonra 2012 yılında bu sefer Sao Paulo’nun alt yapısına transfer oldu. 2 sene de burada kendisini geliştirdikten sonra 2014 yılında teknik heyet tarafından as takıma yükseltildi. As takıma ile ilk maçına 2014-2015 sezonunda forma giydi ve bu sayede profesyonel kariyerine başlangıç yaptı.

gabriel boschilia sao paulo

İlk sezonunda Sao Paulo takımı ile 24 maça çıkıp 2 kez fileleri havalandırdı ve sezon sonunda gösterdiği performans sonucunda birçok takımdan transfer teklifi aldı. 2015-2016 sezonun birçok takım ile görüşmelere başladı ve 10 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fransız ekiplerinden Monaco’ya transfer oldu.

Gabriel Boschilia’nın Milli Takım Kariyeri

Gabriel Boschilia, milli formayı kariyerinde ilk kez 2013 yılında Brezilya U-17 takımında giydi ve burada 10 maça çıkıp 8 kez fileleri havalandırdı. Bir sene sonra ise gösterdiği performans sayesinde Brezilya U-20 takımına yükseltildi ve burada da 7 maça çıkıp 2 gol attı. 2015 yılında FİFA Dünya U-20 Şampiyonası’nda yer aldı.

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.