Fatma Güner Kimdir? & Hakkında Bilgi

Fatma Güner, Adana Ceyhan doğumludur. Cumhuriyet Halk Partisinin Mersin il teşkilatında çeşitli kademelerde görev almış Fatma Güner hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Fatma Güner Kimdir? & Hakkında Bilgi

Fatma Güner Biyografisi

Adana Ceyhan doğumlu olan Fatma Güner 28 yaşındadır. Evli ve 1 çocuk annesi olan Fatma Güner çocukluk yıllarını doğduğu şehirde geçirdikten sonra Mersin'e taşınmıştır. Burada Cumhuriyet Halk Partisinin Mersin il teşkilatında çeşitli kademelerde görev yapan Fatma Güner iş hayatına da erken yaşta atılmış ve halen de aktif olarak çalışma hayatına devam etmektedir. Fatma Güner'in eşi de Mersin'in Tarsus ilçesinde mali müşavir olarak çalışmaktadır.

fatma-guner-biyografisi.jpeg


Fatma Güner Eğitim Hayatı

İlk, orta ve lise eğitimini Adana'da tamamlayan Fatma Güner daha sonra Mersin'e taşınmış ve burada direkt olarak iş hayatına başlamış olan Fatma Güner eğitim hayatına üniversite eğitimi ile devam etmektedir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi kamu yöntemi öğrencisi olan Fatma Güner 3. sınıftadır.

fatma-guner-egitim-hayati.jpg


Fatma Güner İş Hayatı

Henüz 19 yaşındayken Mersin'in Mezitli belediyesinde çalışmaya başlayan ve yaklaşık 10 yıldır bu belediyede başarılı bir şekilde iş kadınlığı yapan Fatma Güner belediye içerisinde çeşitli kademelerde çalışmıştır. 2009 yılı yerel seçimlerinde Mezitli belediyesi başkan danışmanlığı da yapan Fatma Güner 2014 yerel seçimlerinde de belediye meclis üyesi adaylığı başvurusunda bulunmuştur.


Fatma Güner Siyasi Hayatı

Siyasi hayata büyük ilgi duyan Fatma Güner 20 yaşında Cumhuriyet Halk Partisi gençlik kollarına üye olmuş ve gençlik kollarında çeşitli faaliyetlerde bulunarak CHP'ye büyük yararlar. Sağlamıştır. Fatma Güner'in gençlik kollarındaki azimli çalışmaları ona 2014 ve 2015 yıllarında Mersin CHP il başkan yardımcılığı görevinin layık görülmesine neden olmuştur. Daha sonra bu görevinden ayrılan Fatma Güner il başkan yardımcılığı görevine 2018 yılında tekrar dönüş yapmıştır. Tam bir Cumhuriyet Halk Partisi sevdalısı olan Fatma Güner layık görüldüğü tüm kademelerde işini en iyi şekilde yapan Fatma Güner Mersin CHP meclis üyeliği de yapmaktadır.

Önerilen İçerik;

 CHP Meclis Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.