Fark Girişim Virapark Yalıncak Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Virapark Yalıncak, Fark Girişim tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Fark Girişim Virapark Yalıncak Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" Fark Girişim "in Trabzon’da inşa ettiği " Virapark Yalıncak " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

13 bin 250 metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Virapark Yalıncak 144 daireden oluşuyor. Projeden ev sahibi olacaklar yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, sauna, fitness merkezi, 700 metrelik yürüyüş ve bisiklet parkuru ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılardan faydalanabilecek.

Virapark Yalıncak projesi aynı zamanda içerisinde her bloğun çatı katında yer alan seyir terası barındırıyor. Proje dahilinde site sakinlerinin araçları için 210 araçlık kapalı otopark ve güvenlik kontrollü site girişleri yer alıyor. Hemen teslim durumunda olan proje, alıcısına yüzde 15 oranında prim sağlaması ön görülüyor. Projede aynı zamanda yüzme havuzu, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru gibi sosyal olanaklar da bulunuyor.

Virapark Yalıncak projesinde sadece 4+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.

Virapark Yalıncak Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Virapark Yalıncak projesinde sadece " 4+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

4+1 Daireler; " 249 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 350.000 TL " olarak belirlenmiş.


Virapark Yalıncak Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Virapark Yalıncak projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor.


Virapark Yalıncak Nerede? (Konum ve Adres)

Devlet Sahil Yolu Cad. Dünya Ticaret Merkezi Karşısı Yalıncak/Trabzon


Virapark Yalıncak Projesi ve Örnek Daire

Virapark YalıncakVirapark Yalıncakvirapark-yalincak-005.jpg

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.