Falda Gezegen Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında gezegen görmek fal uzmanları tarafından yanındaki sembollerle birlikte değerlendirilir. Bunun için falda görülen gezegen sembolü, farklı şekillerde yorumlanabilir. Ancak falda görülen gezegen şekli genellikle bu şekilde değerlendirilir;
Falda Gezegen Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Gezegen Görmek Ne Demektir

Falda gezegen simgesi görmek birçok falcı tarafından şöyle yorumlanmaktadır;

Kahve falında gezegen görmek, fal sahibinin geçici heveslere sahip olduğunu, yani başka bir söylem ile maymun iştahlı olduğunu belirtir. Kimsenin içinde bulunduğu ruh hali yüzünden bir türlü bir karar veremediğine, adeta daldan dala atladığına yorumlanır. Kişi kendini frenlenmeyi öğrenmelidir. Yoksa kısa süre içerisinde hiçbir şeyden zevk alamaz hale gelecek demektir. Kahve falında görülen gezegen, kişinin sürekli değişen ruh halini simgeler. Fal sahibinin bir anda mutlu olup diğer yandan ise sıkılan bir insan olduğunu vurgular. Falda gezegen görmek, etrafındaki simgeleri dikkate alarak yorumlamanız gerekir. Örneğin; eğer gezegen figürünün yanında uçan bir hayvan şekli çıkmış ise ikna kabiliyeti güçlü bir insana yorumlanırken, sürüngen bir sembol görmek ise büyük çabalar ile inşa edilen eşyayı simgeler.

Falda gezegen görmek, fal fincanının kulp kısmında belirtilmiş fal sahibinin gönlündeki insanın varlığını nitelendirir. Bu fal kişinin küçücük dünyasında yeni adımlar atarak, yeni ufuklara yelken açacağı manasına gelir. Fincanın dip kısımlarında çıkan gezegen sembolü, kahve falı yorumcularına göre karşı cinse olan aşırı takıntıyı, kıskançlığı simgeler. Bu tavrınız sizi yıpratmaktan başka bir şey değildir.

Gezegen sembolü bulunduğu konuma ve yanındaki sembollere göre farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Fal tabağında görülen gezegen sembolü, ilerleyen dönemlerde hayatına girecek olan bencil bir insanın sinyalini verir. Bu kişi size karşı kötülük etmeyecek ancak bu huyu sayesinde aranızda güçlü bir bağ oluşmayacak demektir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.