Falda F Harfi Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında F harfi görmek ne manaya geliyor? Fal uzmanlarına göre kahve fincanında görülen F harfi nasıl yorumlanıyor? İşte merak ettiğiniz soruların cevapları haberimizde;
Falda F Harfi Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında F Harfi Görmek Ne Demektir

Falda F harfi görmek birçok falcı tarafından şu şekilde yorumlanıyor;

Kahve falına F harfi görmek, isminin içinde F harfi geçen birileriyle karşılaşacağınıza ya da bu kimselerden haber alacağınızın manasına gelir. İsminin başında F harfi olan biri sizinle konuşmak isteyecektir. Bu kişinin size olumlu veya olumsuz haberleri olacak. Bu falı fincanda bulunan diğer şekillerle beraber yorumlamak daha doğru olacaktır. Falda F harfi görmek, bir kişiyi simgeler. Adının yahut soyadının içinde F harfi geçen biriyle karşı karşıya geleceksiniz.

 

Kahve fincanında F harfi çıkması, bazı kahve falı yorumcularına göre adı F harfi ile başlayan biriyle tanışmak olarak yorumlanır. Bu kişi hayatınıza girecek ve sizinle yakın bir arkadaşlık kuracaktır. F harfinin yanında kalp de varsa, bu sefer seveceğiniz insanı simgeler. Kahve tabağında çıkan F harfinin manası, isminin içinde F harfi geçen bir akrabanızla yapacağınız iş ortaklığına veyahut ekonomik konularda yapacağınız görüşmelere işaret eder. Bu kişi sizden borç isteyebilir ya da sizler bu kişiden borç almak zorunda kalabilirsiniz.

 

Kahve falında F şeklinin yanında olumsuzluk bildiren şekillerin olması, isminde F olan bir düşmana yorumlanır. Eğer iş ya da sosyal hayatınızda böyle biri varsa, tahmin ediyorsanız o kişiden uzaklaşın. Kahve falında ters F harfi, tartışacağınız bir kişidir.

 

Falda F harfi sembolü görmek, hayırlı kısmet olarak değerlendirilebilir. Evlenmek isteyen kimseler için isminde F olan biri ile evleneceğine işarettir. Kahve falında görülen büyük F harfi çıkarsa birinin yardımını alacağınıza; küçük f harfi görmek ise havadis getiren kimselere delalet eder.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.