Falda Eşek Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında eşek görmek ne demektir? Kahve falında eşek görmek birçok fal yorumcusu tarafından farklı şekilde yorumlanıyor. İşte, falcılara göre kahve fincanında çıkan eşek figürünün manası;
Falda Eşek Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Eşek Görmek Ne Demektir

Falda eşek görmek birçok falcı tarafından şu şekilde yorumlanıyor;

Kahve falında eşek görmek, fal sahibinin karakterine işaret eder. Fal sahibi inat eden bir karaktere sahip olabilir. Bu inatçı yapınızdan dolayı yakınlarınıza karşı itici bir profil çizebilirsiniz. Falda eşek görmek; bir yolculuğa çıkacağınıza ve bu yolculukta yanınızda bir de yükünüzün olacağı manasına gelir. Sorumluluk getiren bir iş seyahatine çıkabileceğiniz yahut size verilen yüklü bir iş olarak değerlendirilir. Kahve fincanında eşek görmek, bazen de uzun zamandır görmediğiniz bir sevdiğinizin ziyaretinize geleceğine yorumlanabilir. Bu kişi bir süre sizde misafir olarak kalabilir.

Falda görülen eşek sembolü, her konuda baskın çıkmaya çalışan bir kişiliğe sahip olduğunuz şeklinde açıklanır. Aynı zamanda saf, temiz düşüncelere sahip olduğunuz bu özelliğiniz sayesinde çevreniz tarafından sevileceksiniz. Kahve falında eşek yavrusu görmek kahve falı uzmanlarına göre, çalışkan, azimli bir insana işarettir. Fal sahibi, inatçı olmasından dolayı aşk hayatında belli başlı sorunların ortaya çıkacağına yorumlanır. Her konuda ısrarlı tavrınız ve kendi sözünüzü geçirmek istemeniz karşı tarafın yıpranmasına neden olacaktır. Kahve falında eşek kafası görmek, temiz kalpli biriyle tanışacağınız manasına gelir. Bekar kızlar için falda eşek şekli görmek, çok dikkatsiz olmalarından ötürü utanç verici bir olayla karşılaşmalarına neden olur.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum