Falda Dürbün Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında dürbün görmek ne demektir? Falda dürbün görmek veyahut dürbünle bakan insan görmek nasıl yorumlanır? İşte, kahve fincanında dürbün şeklinin çıkmasının anlamı ve fal yorumu;
Falda Dürbün Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Dürbün Görmek Ne Demektir

Falda dürbün görmek birçok falcı tarafından bu şekilde yorumlanır;

Kahve falında dürbün görmek, sürekli peşinizde olan, sizi sık boğaz eden birini simgeler. Bu kişi sürekli sizi denetleyerek ve her yaptığınız işe karışarak adeta sinirlerinizi bozuyor. Eğer bu kişi çevrenizde sizi seven biri ise sürekli sizi abluka altına alıyorsa, dayanmakta güçlük çekeceğiniz bir anın geleceğinin habercisidir. Haliyle siz de bir insansınız, bu durum karşısında patlamanız, bütün öfkenizi dökmeniz olasıdır. Falda dürbün görmek, sizin her hareketlerinizi izleyip, size oyun hazırlığında olan bir düşmanın varlığına işaret eder. Bu kişi sizi zayıf anınızı yakalamak için pusuda bekliyor.

Kahve fincanında dürbün şeklinin çıkması, bir süredir sıkı takip ettiğiniz bir konuda sonuç alacağınızın manasına gelebilir. Bu fal eşiniz veyahut sevgilinizin size güvenmediği için her hareketinizi izliyor olabilir. Çevrenizdeki insanların güvenini sağlayın ve onlara yalan söylemekten kaçının.

Falda görülen dürbün sembolü kahve falı yorumcularına göre, sizi gözetleyen ve attığınız her adımınızdan haberdar olmak isteyen insanları simgeler. Eğer falda dürbünden bakan bir adam çıkarsa, bu çevrenizde birinin sizden hoşlandığı manasına gelir. Bu kişi size çok yoğun duygular hissediyor ancak bu duyguları itiraf etmekten korkuyor.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.