Falda Duman Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında duman görmek ne manaya gelir? Falda görülen duman falcılar tarafından nasıl yorumlanır? İşte, fincandan duman şeklinin çıkması, fal yorumcuları tarafından şu şekilde değerlendiriliyor;
Falda Duman Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Duman Görmek Ne Demektir

Falda duman görmek birçok falcı tarafından şu şekilde yorumlanıyor;

Kahve falında duman görmek, arkanızdan çevrilen işleri bir bir öğreneceğiniz anlamına gelir. Fincanın kenarında duman işaretinin olması, bu sefer de sizin sakladığınız sırların ortaya çıkacağına işarettir. Başınızdaki sorunların artacak ve maddi kayıplar yaşayacağınıza yorulur. Kahve fincanında duman şeklinin çıkması, bazı kahve falı yorumcularına göre, çevrenizde gıybetinizi yapan birinin varlığına yorulur. Etrafınızdaki bu fitne ve fesat kimselerin sizlerin kötülüğü için türlü türlü iftiralar ortaya atacakları manasına gelir. Kahve tabağında görülen duman, hane içinde dönen entrikaları anlayacaksınız. Eğer eşinize karşı bir şüpheniz varsa bunda da yanılmayacaksınız.

Falda görülen duman sembolü, aile içi geçimsizlik, yalnızlık, maddi sıkıntı ve içe kapanıklık olarak ifade edilir. Kahve falında duman tütmesi, gizli olarak çevrilen işlerin herkes tarafından öğrenileceği demektir. İş ve özel hayatınızda belli başlı sorunların ve kargaşaların çıkacağının habercisi olarak görülür. Bazı kahve falı yorumcularına göre ise olumlu bir şekilde yorumlanır. Bekar kimseler için evlenecekleri kişiyle mutlu olacaklarına ve huzurlu bir yuvanın temellerini atacaklarına yorumlanır. Kahve falında bacadan duman tütmesi, bolluk ve bereket demektir. Fal sahibinin huzurunun artacağına, maddi sıkıntıdan uzak bir şekilde ailesi ile birlikte bir arada yaşayacağına rivayet edilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.