Falda Civciv Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında civciv görmek gerçek hayatta da olduğu gibi hayırlara ve güzelliklere yorumlanır. Kahve falında görülen civciv genellikle falcılar tarafından şu şekilde yorumlanır;
Falda Civciv Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Civciv Görmek Ne Demektir

Falda görülen civciv sembolü çoğunlukla birçok falcı tarafından şöyle değerlendirilmektedir;

Kahve dalında civciv görmek, başlangıçlara, yeni umutlara ve yepyeni heyecanlara işaret eder. Fal sahibinin kendi işini kurma gibi bir hayali varsa, tez zamanda işini kurmak için kollarını sıvayacağına yorumlanır. Okulunu yeni bitirenler de yakın bir zamanda iş bulacaklar veyahut iş teklifi alabilirler. Maddi açıdan sıkıntıya girmeyecek ve kısa zamanda yapılacak yeni yatırımlarla gelecekte iyi kazançlar sağlamanıza olanak sunacaktır. Falda civciv görmek, yepyeni kararlar alarak, hayata farklı bir açıyla bakmanızın sinyalini verir. İstediğiniz bazı değişiklikleri kısa bir süre zaafında hayata geçireceksiniz demektir.

Kahve fincanında civciv şeklinin çıkması, bazı kahve falı yorumcularına göre masum ve korumaya muhtaç olan birinin sizin yardımınıza ihtiyaç duyabileceği manasına gelir. Kişi, sevdiklerinin her zaman yanında olmasını isteyebilir. Bundan umudunuzu kesmeyin çünkü yakın bir zaman içerisinde sevdikleriniz yanınızda olacaktır. Kahve falında civciv ve tavuk görmek, annenize ihtiyacınızın olduğunun göstergesidir. Belli başlı konularda annenizde yardım alacağınıza yorumlanır. Çocuk sahibi olan fal sahipleri ise çocuklarına daha fazla şefkat ve merhamet göstermeleri gerekecek.

Falda görülen civciv sembolü, evli kimseler için çocuklarının olacağını müjdeler. Fal sahibinin yaşı küçükse erken yaşta para kazanmaya başlayacağı anlamına gelir. Ancak kişi kazandığı bu paradan memnun olmayacaktır. Falda görülen civciv kafası, renkli bir hayatınızın olacağı anlamına gelir. Bu hayatınızda renkli kişiliği olan yeni dostluklar kuracaksınız demektir. Kahve tabağında görülen civcivin manası, hane içerisinde hamile olan birine yorumlanır. Fincanda görülen civciv ve yumurta şekilleri, hane içerisinde huzurun olacağına yorumlanır. Aynı zamanda alınacak bir iyi habere de yorumlanır. Falda görülen civciv genellikle yeni heyecanların, dostlukların, düşüncelerin ve sevinçlerin simgesidir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.