Falda Çilek Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında çilek sembolü görmek ne manaya gelir? Çileğin fal uzmanlarına göre birçok anlamı vardır. Genellikle pozitif şekilde yorumlanan çilek, birçok falcı tarafından şu şekilde yorumlanıyor;
Falda Çilek Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Çilek Görmek Ne Demektir

Falda çilek şekli görmek birçok falcı tarafından şu şöyle değerlendiriliyor;

Kahve falında çilek görmek; parasal, sağlık ve aşk konularıyla ilgili olarak yorumlanır. Fincanın orta kısmına yakın olarak görülen çilek işareti, sağlık sorunlarınızın çıkacağına yorumlanır. Gelecek günlerde bir hastalık geçireceğinize ancak bu hastalığı kısa bir sürede atlatarak sağlığınıza kavuşacağınıza delalet eder. Kahve fincanının kenar kısmında çilek figürünün belirmesi, tuttuğunu koparan, azimli ve inatçı biri olduğunuzu simgeler. Hedefleriniz uğruna göstermiş olduğunuz emeklerinizin karşılığını alacaksınız demektir. Falda çilek görmek, zor ve cesaret isteyen işlerde inat ederek başarıyı sağlayacağınıza yorumlanır. Uzun süredir emek verdiğiniz bir işin sonunda başarılı olmanız sizi çok mutlu edecektir.

Kahve falında çilek şeklinin çıkması, bazı kahve falı yorumcuları tarafından aşk hayatı ile ilgili olarak yorumlanır. Evliyseniz, eşinizle aranızda aşkınızı alevlendirecek bir kıvılcımın oluşacak. Romantik ve hoş sürprizlere karşı hazırlıklı olunuz. Bekar biri iseniz, sizden hoşlanan birinin varlığına yorumlanır. Bu kişi size karşı kalbini açmak istese de bir türlü kalbini açıp, cesaret edip karşınıza çıkamıyor. Yakın zamanda size gönül veren bu kişi durumunu belli etmeye başlayacaktır. Bu kişinin niyeti oldukça ciddidir.

Falda görülen çilek sembolü, mantıklı kararlar alan ve riskten uzak duran fal sahibi bu durumundan oldukça memnun olacaktır. Gelecek günlerde sorunlarınızın üstesinden geleceksiniz. Kahve tabağında görülen çileğin manası, aşk ve cinsellik açısında enerjinizin yükseleceği bir döneme gireceksiniz demektir. Aynı zamanda, sevdiğiniz insana bol vakit ayırmak isteyecek, böylece aşkınıza heyecan katacaksınız. Bu fal bekar biri için ise kısa bir süre içinde sevgilinizin olacağı manasına gelir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.