Falda Ç Harfi Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında Ç harfi görmek de diğer harfler gibi isminin içinde Ç olan birini simgeler. Bu kişinin nasıl biri olduğunu, Ç harfi kahve falı yorumcuları tarafından nelere işaret ettiğini sizler için derledik.
Falda Ç Harfi Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Ç Harfi Görmek Ne Demektir

Falda Ç simgesi görmek birçok falcı tarafından şu şekilde yorumlanıyor;

Kahve falında Ç harfi görmek, yeni tanışacağınız bir kişinin baş harfi ya da içinde geçen bir harfe yorumlanabilir. İçinde Ç harfi olan bu kişi, sizi hayranlıkla izliyor, sürekli size bakıyor ve iyi olmanız için sürekli dua ediyor. Siz her ne kadar fark olmasanız da, dile getirmeseniz de hoşlandığınız biri var demektir fakat bu kişiye açılmaktan nedense çok korkuyorsunuz. Aşırı derecede tutkuyla bağlı olmadığınız için açılmasanız da sizin için pek fark etmeyecektir çünkü bu kişi sizin asıl kısmetiniz değil, bu kişiyle sadece arkadaş olarak hoş vakitler geçiriyorsunuz. Ancak Ç harfinde biri ile yollarınız birleştireceksiniz demektir.

Falda Ç harfi görmek, etrafınızdaki insanları bilmeden de olsa çok kırmış olabilirsiniz ve bu tavrınız sizin yanlış tanınmanıza neden olmuş olabilir. Hareketlerinizi gözden geçirerek kendinize çeki düzen vermeniz gerektiği konusunda sizi uyarır. Gereksiz inatçılığınızdan ve ben her şeyi bilirim havasından uzaklaşın ve birilerinden yardım almayı denerseniz hayatınız daha düzene girecektir. Böylelikle kendinizi aşırı derecede yıpratmamış olacaksınız. Bazı kahve falı yorumcularına göre, size değer veren insanları ihmal etmemeniz şeklinde bir uyarı niteliği taşır. Sizin için sürekli dua eden, iyiliğinizi isteyen biri var ve o kişi ile daha çok ilgilenmeniz gerekecektir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum