Exxen Nedir, Exxen'de Hangi Programlar Olacak?

Herkesin evlere kapanmasına sebep olan COVID-19 salgınında büyük ilgi gören dizi ve film izleme platformlarına 1 Ocak’ta Türk yapımı Exxen ekleniyor. Sizler için Acun Ilıcalı’nın çıkaracak olduğu Exxen’i inceleyerek içerik haline getirdik.
Exxen Nedir, Exxen'de Hangi Programlar Olacak?

Exxen Hakkında Bilinmesi Gerekenler

exxen.jpg

Acun Ilıcalı’nın çıkaracak olduğu bir dizi, film platformu Exxen’in çıkış tarihi geçenlerde Acun Ilıcalı’nın orijinal Twitter hesabından duyuruldu. 1 Ocak 2021 itibari ile yayın hayatına başlayan Exxen hakkında pek fazla bilgi bulunmasa da özgün ve kaliteli içerikler yapacağı ufak ufak kesinleşiyor. Tolga Çevik’li Arkadaşım Hoş geldin, Nurgül Yeşilçay’lı Türk dizisi, Aleyna Tilki ve Cemal Can’ın yer alacağı müzikal program ve yayınlanması beklenen jürileri arasında Ceza ve Sagopa Kajmer’in bulunacağı rap yarışması, gibi birçok içerik var. Hal ve tavırlarından başarılı olacağını düşünen Acun’un yanı sıra takipçiler arasında büyük ses getirmeyi başardı. YouTube fenomenlerinin içinde olacağı programlar yapacağını duyuran Acun Ilıcalı şu ana kadar Hasan Can Kaya’nın sunduğu ‘’Konuşanlar’’ programını bünyesine kattığını açıkladı. Acun Ilıcalı Sadece yetişkinlere yönelik değil aynı zamanda çocuklara özel içerikler, belgeseller ve eğitici programlar olacağını dile getirdi. NeOldu yazarları olarak Exxen’in her yaştaki insana hitap edeceğini ve her kitleden insanın izleyeceğini düşünüyoruz.


Exxen’de Olması Beklenen Programlar Listesi

Exxen’de Yayınlanması Beklenen Diziler

exxen-001.jpg

1. Yaş 17

2. Dadı

3. Vayhi Şeyler

4. Şeref Bey

5. Zehirli Çiçekler

6. Eziklerin Savaşı

7. Sihirli Annem

8. Hükümsüz


Exxen’de Hangi Yarışmalar Yayınlanacak?

exxen-002.jpg

1. Rapstar (Ceza ve Sagopa Kajmer)

2. Next Top Model (Burcu Esmersoy)


Exxen’de Hangi Reality Showlar Yayınlanacak? 

exxen-003.jpg

1. Konuşanlar (Hasan Can Kaya)

2. TOLGSHOW (Tolga Çevik)


NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.