Servetleri İle Dudak Uçuklatan Dünyanın En Zengin 10 Çocuğu

Hayali bile dudak uçuklatan yaşamlara sahip dünyanın en zengin 10 çocuğunu sizler için bu listede bir araya getirdik. Herkesin hayalini kurduğu hayatları daha doğmadan kazanan ve girişimleri ile fark yaratan 10 çocuğu sizlerle...
Servetleri İle Dudak Uçuklatan Dünyanın En Zengin 10 Çocuğu

Dünyanın En Zengin 10 Çocuğu

Herkesin hayali belki de ileride bir milyoner olmak olabilir. Bunun için kimimiz iş kurmak, kimimiz eğitim alanında başarımızı göstererek hedeflerimize ulaşma çabasına giriyoruz. Hemen hemen her zengin çocuğun zengin bir ebeveyni olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak bir kaçı girişimcilikleri ile dünyanın en zengin çocukları sıralamasında yerini almış durumda.

Peki ya doğuştan milyoner olmak nasıl bir duygudur hiç düşündünüz mü? Herhangi bir iş bulma zorunluluğu olmaksızın sadece para harcamak için dünyaya gelmiş 10 şanslı çocuğu sizler için sıraladık. Dünyanın en zengin bu çocuklarının servetlerini duyduğunuzda şok olacaksınız! İşte dudak uçuklatan servetleri ile dünyanın en zengin 10 çocuğu.


10. Jaylen Bledsoe

Serveti: 3,5 Milyon Dolar

Henüz daha 12 yaşında “Bledsoe Technologies” adlı bir teknolojisi danışmanlık şirketi kuran Jaylen, şirketini kurmasından yalnızca 3 yıl sonra milyoner olmayı başardı. Şirket hem bilgi teknolojisi hem de grafik tasarım alanında uzmanlaşarak 2 sene içerisinde 100’ün üstünde çalışanı ile en zengin çocuklar listemizin 10. Sırasında yer alıyor.

Dünyanın En Zengin Çocukları


9. Rico Rodriguez

Serveti: 4 Milyon Dolar

Dünyanın en zengin 10 çocuğu listemizin 9.sırasında yer alan Rico Rodriguez, oyunculuğa girişmesi ile hayatının dönüm noktasını yakaladı. 2009 yılına kadar küçük şovları ile gelir elde eden Rodriguez, Manny Delgado rolüyle en popüler hiti yakalayarak servetine sahip olmuştur. 2012 yılına geldiğinde 7 film, popüler diziler ve televizyon programlarında yer alan Rico Rodriguez, yazdığı kitap ile servetini katlamayı başarmıştır.

Dünyanın En Zengin Çocukları


8. Elle Fanning

Serveti: 5 Milyon Dolar

2001 yılında oyuncu kız kardeşi Dakota Fanning’in genç versiyonunu canlandırarak oyunculuk kariyerine başlayan Elle Fanning, milyoner olma yolunda ilk adımı attığının farkında bile değildi. Sonrasında çığır açan sayısız sayısız film ve dizide yer alan oyuncu, kısa süre içerisinde en zengin çocuklar listesinde 8. Sırayı almayı başardı.

Dünyanın En Zengin Çocukları


7. Jaden Smith

Serveti: 8 Milyon Dolar

Dünyanın en zengin 10 çocuğu listemizde 7. Sırada yer alan Jaden Christoher Smith, Amerikalı aktör olan Will Smith’in oğlu olarak dünyaya geldi. Doğuştan milyoner olarak doğan Smith, babası gibi bir oyuncu olma hayalini yerine getirerek kendi servetine sahip olmayı başardı. 2006 yılında gişe rekorları kıran “Mutluluk Peşinde” filminde babasının yanında rol alarak oyunculuk kariyerinin ilk başlangıcını yaptı.

Dünyanın En Zengin Çocukları


6. Abigail Breslin

Serveti: 12 Milyon Dolar

Kariyerine 3 yaşındayken bir reklam filminde oynayarak başlayan Abigail Kathleen Breslin, 2002 yılında izlenme rekorları kıran “Signs” filminde rol alarak milyoner olma yoluna giriş yapmıştır. Sonrasında sayısız filmde başrol oyunculuğu yapan Breslin, bir çok başarı ödülüne layık görülerek hayran kitlesini hızla büyütmeyi başarmıştır.

Dünyanın En Zengin Çocukları


5. Valentina Paloma Pinault

Serveti: 12 Milyon Dolar

Dünyanın en zengin 10 çocuğu listemizin 5.sırasında yer alan Valentina Paloma Pinault, ünlü aktris Salma Hayek ve Fransız milyarder Francois Henri’nin kızı olarak dünyaya gelmiştir. Valentina’nın doğumunun hemen ardından ayrılan çift yeniden bir araya gelerek çocuklarına 12 milyon dolar servet teminatında bulundu. Anne Salma’nın 85 milyon, baba Henri’nin 5 milyar dolar serveti olduğunu göz önüne alırsak, Valentina’nın serveti her geçen gün artış gösteriyor.

Dünyanın En Zengin Çocukları


4. Nick D’aloisio

Serveti: 30 Milyon Dolar

Listemizde ki bir başka girişimde Nick D’aloisio. Net değeri 30 milyon dolar olan başarılı girişimci, 19 yaşında en zengin bilgisayar programcısı olma ünvanına sahip. Teknoloji konusunda adeta bir deha olan D’aloisio, 2012 yılında haber makaleleri paylaşan Summly’i kurması ile biliniyor. Sonrasında Apple’ın 2012 yılında Summly en iyi uygulama seçmesinin ardından milyonerlik kariyeri çoktan başlamıştı. Programın en iyiler listesinde yer almasının hemen ardından D’aloisio uygulamayı 30 milyon dolara Yahoo’ya satarak dünyada büyük yankı uyandırmayı başarmıştır.

Dünyanın En Zengin Çocukları


3. Dannielynn Birkhead

Serveti: 59 Milyon Dolar

Dünyanın en zengin 10 çocuğu listemizde 3.sırada yer alan Dannielynn Birkheaad, ünlü Amerikalı Playboy modeli Anna Nicole ve Larry Birkhead’ın kızı olarak dünyaya gelmiştir. 2007 yılında aşırı dozdan hayatını kaybeden annesinin servetine sahip olan Dannielynn, en genç milyoner olarak dünyada yankı uyandırdı.

Dünyanın En Zengin Çocukları


2. Knox ve Vivienne Jolie Pitt

Serveti:67,5 Milyon Dolar

Aslında onları hepimiz tanıyoruz. Hollywood’ın en ünlü isimlerinden Angelina Jolie ve Brad Pitt’in ikiz çocukları olarak dünyaya gelen Knox ve Vivienne en zengin çocuklar listemizin 2.sırasında yer alıyor. İlk servetini deniz kenarında çekilmiş fotoğraflarının satılması ile kazanan bu küçük ikizler 14 milyon dolarlık servete sahip olarak en pahalı ünlü fotoğrafını satma ünvanına sahip oldu.

Dünyanın En Zengin Çocukları


1. Prens George Alexander Louis

Serveti: 1 Milyar Dolar

Kraliyet ailesinin 3.varisi olarak dünyaya gelen Prens George Alexander şimdiden dünyanın en zengin çocuğu olma ününe kavuştu bile. Kate Middleton ve William’ın çocuğu olarak dünyaya gelen bu şanslı çocuk II.Elizabet’in de torunu. Serveti tam olarak bilinmese de dünyanın en zengin aileleri arasında yer alan İngiliz Kraliyetinin varisi olması onun için yeterli görünüyor.

Prens George Alexander Louis

Önerilen İçerik; Türkiye'nin En Zengin 10 İnsanı

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.