Yüksek Ses ve Basa Sahip En İyi 10 Samsung Kulaklık

Müzik dinleme keyfinizi iki katına çıkaracak en iyi Samsung kulaklık modellerini sizler için liste haline getirdik.
Yüksek Ses ve Basa Sahip En İyi 10 Samsung Kulaklık

Samsung, yüksek ses kalitesi, konforlu tasarımı ve uygun fiyatlarıyla kulaklık piyasasında önemli bir yere sahip. Samsung kulaklıklar, müzik dinlemek, oyun oynamak, film izlemek veya telefon görüşmesi yapmak için ideal seçenekler sunuyor. Samsung kulaklıkların diğer markalardan farkı ise, Samsung’un kendi akıllı telefonları, tabletleri ve televizyonlarıyla uyumlu olması. Böylece Samsung kulaklıklarınızı kolayca eşleştirebilir, ses ayarlarını değiştirebilir ve pil durumunu takip edebilirsiniz.

Bu yazımızdada, Samsung kulaklıkların çeşitli türlerini, özelliklerini, avantajlarını ve dezavantajlarını inceleyeceğiz. Ayrıca, Samsung kulaklıkların kullanıcı yorumlarına ve fiyatlarına da göz atacağız.

En İyi Samsung Kulaklık Tavsiyeleri

#ModelKulaklık TipiKullanım Süresi
1Gear IconXKulak İçi7 saat
2Galaxy Buds 2 ProKulak İçi28 saat
3Galaxy Buds 2Kulak İçi29 saat
4Level UKulak İçi10-11 saat
5EHS64AVFWEKulak İçiYok
6AKG N200Kulak İçi8 saat
7AKG Y400Kulak Üstü20 saat
8AKG Y500Kulak Üstü33 saat
9C&T Itfit A08CKulak İçi6 saat
10HS13Kulak İçiYok

En İyi Samsung Kulaklık Modelleri

Samsung, kulaklık piyasasında hem kalite hem de çeşitlilik açısından öne çıkan bir marka. Farklı ihtiyaçlara ve bütçelere uygun Samsung kulaklık modelleri arasından seçim yapmak ise bazen zor olabiliyor. Seçiminizi kolaylaştırmanıza yardımcı olmak için en iyi olanları derledik. İster kablosuz ister kablolu olsun, Samsung kulaklıklar size yüksek ses kalitesi, rahat kullanım ve şık tasarım sunuyor.

İşte Samsung kulaklık modelleri arasında en popüler olanlar:

1. Samsung Gear IconX Kulaklık

En İyi Samsung Kulaklık Modelleri Samsung Gear IconX Kulaklık

  • Kulaklık Tipi: Kulak içi
  • Bağlantı Tipi: Kablosuz
  • Kullanım Süresi: 7 saat

Samsung Level U Pro Kulaklık, boyundan askılı ve kulak içi bir tasarıma sahip kablosuz bir kulaklıktır. Bluetooth 4.1 versiyonu ile iki telefona aynı anda bağlanabilen kulaklık, aktif kullanılan cihazı otomatik olarak algılar. Bu sayede, müzik dinlerken gelen aramalara kolayca cevap verebilirsiniz. Kulaklığın üzerindeki düğmeler ile ses kontrolü, müzik oynatma/duraklatma, arama cevap/red etme gibi işlevleri gerçekleştirebilirsiniz.

Ses performansı açısından da beğeni toplamıştır. Çift yönlü hoparlör sistemi ile net ve gerçekçi bir ses deneyimi sunan kulaklık, gürültü engelleyici özelliği ile de dış sesleri azaltıyor. Böylece, müziğin ritmini ruhunuzda hissedebilirsiniz. Kulaklık, şarj edilebilir lityum-iyon pil ile çalışıyor. Tam şarj ile 9 saat müzik dinleme, 9 saat konuşma ve 300 saat bekleme süresi sunuyor. Kulaklık, ayrıca Samsung Level uygulaması ile de uyumlu. Bu uygulama ile kulaklığın pil durumunu, ses ayarlarını, bildirimleri ve daha fazlasını kontrol edebilirsiniz.

2. Samsung Galaxy Buds 2 Pro Kulaklık

En İyi Samsung Kulaklık Modelleri Samsung Galaxy Buds 2 Pro Kulaklık

  • Kulaklık Tipi: Kulak içi
  • Bağlantı Tipi: Kablosuz
  • Kullanım Süresi: 28 saat

Samsung Galaxy Buds 2 Pro, kaliteli dinleme deneyimi için 24 bit Hi-Fi ses sunan kablosuz kulaklıklardır. 3 yüksek SNR mikrofonlu Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliği sayesinde dış sesleri filtreleyerek sizi müziğinize odaklanmanızı sağlar. Ayrıca Ses Algılama özelliği ile konuşmaya başladığınızda ANC’yi kapatır ve Ortam sesini etkinleştirir; böylece kulaklığınızı çıkarmadan etrafınızdaki sesleri duyabilirsiniz.

Tam oturan ergonomik tasarımı ile kulağınıza mükemmel uyum sağlar. 360 derece ses özelliği ile yüz yüze konuşuyormuşçasına sizi çevreler. Dolby Atmos desteği ile filmler ve müzik, etrafınızda hareket eder ve sürükleyici bir ses ortamı yaratır. Suya dayanıklıdır ve 10 mm sürücü çapına sahiptir. Samsung Galaxy Buds 2 Pro, kablosuz şarj edilebilir ve tek şarjla 6 saat kullanım süresi sunar.

3. Samsung Galaxy Buds 2 Kulaklık

En İyi Samsung Kulaklık Modelleri Samsung Galaxy Buds 2 Kulaklık

  • Kulaklık Tipi: Kulak içi
  • Bağlantı Tipi: Kablosuz
  • Kullanım Süresi: 29 saat

Samsung’un yeni nesil kablosuz kulaklığı Galaxy Buds 2, hem tasarımı hem de performansı ile dikkat çekiyor. Kulağa tam oturan hafif ve ergonomik yapısı, aktif gürültü engelleme (ANC) özelliği, iki yollu dinamik hoparlörleri ve kristal netliğinde çağrı kalitesi ile Galaxy Buds 2, müzik, oyun, podcast ve daha fazlasını keyifle dinlemenizi sağlıyor. Her biri sadece 5 gram ağırlığında olan en hafif kulaklıklardan biri. Üç farklı boyuttaki silikon kulaklık ucu ile kulağınıza en uygun olanı seçebilir, böylece kulaklığınızı uzun süre rahatça kullanabilirsiniz. Ayrıca, kulaklığın yuvarlak tasarımı, dış mekanlarda rüzgar gürültüsünü en aza indiriyor.

Galaxy Buds 2’nin en önemli özelliklerinden biri de aktif gürültü engelleme (ANC). Bu sayede, istenmeyen sesleri %98’e kadar azaltarak, sadece duymak istediğiniz seslere odaklanabilirsiniz. Üstelik, kolayca ayarlanabilen üç seviyeli ortam sesi seçeneği ile çevrenizdeki dünyayı da istediğiniz zaman duyabilirsiniz.  İki yollu dinamik hoparlörleri ile dengeli ve zengin bir ses kalitesi sunuyor. Güçlü ve derin baslardan berrak tiz seslere kadar, tüm sesleri sevdiğiniz içeriklerde kaybolmadan dinleyebilirsiniz. Ayrıca, Dolby Head Tracking™ teknolojisi ile 360 derece müzikle çevrilen, üç boyutlu bir dinleme deneyimi yaşayabilirsiniz. Dolby Atmos® ile ses, son derece ayrıntılı hale geliyor.

4. Samsung Level U Kulaklık

En İyi Samsung Kulaklık Modelleri Samsung Level U Kulaklık

  • Kulaklık Tipi: Kulak içi
  • Bağlantı Tipi: Bluetooth
  • Kullanım Süresi: 10-11 saat

En çok satan Samsung kulaklıklardan olan Level U, batarya kalitesiyle tercih ediliyor. Boyna takılarak kullanılan ürün, esnek yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda dahi rahatsızlık vermiyor. 10 saat müzik dinleme imkanı veren kulaklık, 500 saat bekleme süresiyle rakiplerini geride bırakıyor. Uygun fiyatıyla dikkat çeken model, bizce en iyilerden biri.

5. Samsung EHS64AVFWE Kulaklık

En İyi Samsung Kulaklık Modelleri Samsung EHS64AVFWE Kulaklık

  • Kulaklık Tipi: Kulak içi
  • Bağlantı Tipi: Kablosuz
  • Kullanım Süresi: Yok

Samsung EHS64AVFWE GH59-11720A kulak içi kulaklık, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Kulaktan düşmeyecek şekilde yapılmıştır. Bu sayede, müzik dinlerken veya spor yaparken rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kulaklığın üzerinde bir kumanda bulunur. Bu kumanda ile ses seviyesini ayarlayabilir, müzikleri ileri veya geri alabilir, aramaları cevaplayabilir veya reddedebilirsiniz. Kulaklığın mikrofonu da net ve kaliteli bir konuşma sağlar.

Samsung EHS64AVFWE GH59-11720A modelinin sahip olduğu stereo ses özelliğiyle birlikte her iki kulaklıktan da net ve yüksek ses gelir. Kulaklığın frekans aralığı geniştir. Bu sayede, farklı müzik türlerini rahatlıkla dinleyebilirsiniz. Kulaklığın ses yalıtımı da iyidir. Dışarıdaki gürültüleri engeller ve sadece müziğe odaklanmanızı sağlar. Kulaklığın ses efektleri de yumuşaktır. Rahatsız edici çizik seslerden arındırılmıştır.

6. Samsung AKG N200 Spor Kablosuz Kulaklık

En İyi Samsung Kulaklık Modelleri Samsung AKG N200 Spor Kablosuz Kulaklık

  • Kulaklık Tipi: Kulak içi
  • Bağlantı Tipi: Bluetooth
  • Kullanım Süresi: 8 saat

Samsung AKG N200. Bu model, Samsung’un AKG markasıyla ortaklaşa geliştirdiği bir kulaklıktır. AKG, profesyonel ses ekipmanları üreten bir firmadır. Samsung AKG N200, hem müzik dinlemek hem de telefon görüşmesi yapmak için ideal bir kulaklıktır. AKG’nin deneyimli ses mühendisleri tarafından ayarlanmıştır. Ses kalitesi, dengeli, çok boyutlu ve detaylıdır. Müziği, sanatçıların hayal ettiği şekilde duyabilirsiniz. Kulaklık, 20 - 20000 Hz frekans aralığını kapsar ve 116 dB ses basıncı düzeyine sahiptir.

Bluetooth 4.1 teknolojisiyle akıllı telefon, tablet, bilgisayar gibi cihazlara kablosuz olarak bağlanabilir. Kablosuz bağlantı, ses kalitesinden ödün vermeden, hareket özgürlüğü sağlar. Kulaklık, aynı anda iki cihaza bağlanabilir ve kolayca aralarında geçiş yapabilir. 110 mAh kapasiteli bir lityum-iyon pil ile çalışır. Pil, tam şarj ile 8 saat müzik dinleme veya konuşma süresi sunar. Ayrıca, hızlı şarj özelliği sayesinde, 15 dakikalık şarj ile 1 saatlik kullanım elde edebilirsiniz. Kulaklığın şarj durumunu, kulaklığın üzerindeki LED ışık veya akıllı telefonunuzdaki pil göstergesi ile takip edebilirsiniz.

7. Samsung AKG Y400 Kablosuz Kulaklık

En İyi Samsung Kulaklık Modelleri Samsung AKG Y400 Kablosuz Kulaklık

  • Kulaklık Tipi: Kulak üstü
  • Bağlantı Tipi: Bluetooth
  • Kullanım Süresi: 20 saat

Kablosuz kulaklık arayanlar için Samsung’un en iyi modellerinden biri olan AKG Y400, hem tasarımı hem de performansı ile dikkat çekiyor. Kulak üstü tipinde olan kulaklık, ultra hafif ve dayanıklı bir yapıya sahip. Kulaklığın kafa bandı ve kulak yastıkları yumuşak ve konforlu bir malzemeden yapılmış. Kulaklığın rengi ise parlak siyah, mavi, pembe veya yeşil seçeneklerinden biri olabilir.

AKG Y400, Bluetooth 4.2 teknolojisi ile kablosuz olarak bağlanabiliyor. Kulaklığın pil ömrü ise tam 20 saat. Bu sayede uzun süre kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz. Kulaklığın bir diğer özelliği de hızlı şarj olabilmesi. Sadece 10 dakika şarj ile 1 saatlik kullanım süresi elde edebilirsiniz. Kulaklığın üzerindeki dokunmatik kontrol paneli ile sesi ayarlayabilir, şarkıları değiştirebilir veya aramaları cevaplayabilirsiniz. Kulaklığı çıkardığınızda ise otomatik olarak oynatmayı duraklatan bir sensör bulunuyor.

8. Samsung AKG Y500 Kablosuz Kulaklık

En İyi Samsung Kulaklık Modelleri Samsung AKG Y500 Kablosuz Kulaklık

  • Kulaklık Tipi: Kulak üstü
  • Bağlantı Tipi: Bluetooth
  • Kullanım Süresi: 33 saat

Samsung AKG Y500, ultra kompakt, şık ve mükemmel ses veren kulak üstü bir kulaklıktır. Samsung’un AKG markası altında ürettiği bu kulaklık, 900 mAh polimer bataryası ile tek seferde 33 saat müzik dinleme ve konuşma süresi sunar. Ayrıca, hızlı şarj özelliği sayesinde yalnızca 5 dakikada 1 saatlik kullanım süresi elde edebilirsiniz.Alüminyum detayları, yumuşak dokunuşlu kafa bandı ve köpük yastıkları ile hem şık hem de rahat bir tasarıma sahiptir. Kulaklığın renk seçenekleri arasında siyah, mavi, pembe ve beyaz bulunur. Samsung AKG Y500, 2 yıl Samsung Türkiye garantisi ile satılmaktadır.

Samsung AKG Y500, gürültü engelleme teknolojisi ile dışarıdan gelen sesleri en iyi şekilde filtreler ve size stüdyo kalitesinde bir ses deneyimi yaşatır. Kulaklığın üzerindeki Ambient Aware tuşu ile istediğiniz zaman ortamdaki sesleri duyabilir veya kulaklığı kulağınızdan çıkardığınızda müziği otomatik olarak durdurabilirsiniz. Bluetooth 4.2 bağlantısı ile kablosuz olarak cihazlarınıza bağlanabilir ve çok noktalı bağlantı özelliği ile iki Bluetooth kaynağına aynı anda bağlanabilirsiniz.

9. Samsung C&T Itfit A08C

En İyi Samsung Kulaklık Modelleri Samsung C&T Itfit A08C

  • Kulaklık Tipi: Kulak içi
  • Bağlantı Tipi: Bluetooth
  • Kullanım Süresi: 6 saat

Samsung C&T Itfit A08C, kulak içi ve kablosuz bir kulaklıktır. Bluetooth 4.2 teknolojisi ile akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlarla eşleşebilir. Esnek boyun bandı sayesinde kullanıcısına rahatlık ve konfor sağlar. Şık ve modern tasarımıyla da dikkat çeker. Kulaklığın renk seçenekleri arasında siyah, mavi ve beyaz bulunur.

Kulaklığın en önemli özelliklerinden biri, yüksek ses kalitesidir. Kulaklığın frekans aralığı 20Hz-20kHz, empedansı 16 ohm ve hassasiyeti 95dB/1mW’dir. Bu sayede net ve canlı bir ses deneyimi sunar. Kulaklığın mikrofonu da ses iletiminde başarılıdır. Çağrı almak, sonlandırmak, reddetmek ve son numarayı tekrar aramak gibi işlevleri kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Kulaklığın bir diğer öne çıkan özelliği ise uzun pil ömrüdür. Kulaklığın bataryası 80mAh kapasitelidir. Bu sayede 6 saate kadar müzik dinleyebilir, 6 saate kadar konuşabilir ve 80 saate kadar bekleme süresinden yararlanabilirsiniz. Kulaklığı şarj etmek için USB kablosu kullanabilirsiniz. Kulaklığın kablosuz menzili de 10 metredir. Böylece uzak mesafelerde dahi bağlantı kopmadan kulaklığınızı kullanabilirsiniz.

10. Samsung HS13

En İyi Samsung Kulaklık Modelleri Samsung HS13

  • Kulaklık Tipi: Kulak içi
  • Bağlantı Tipi: Kablolu
  • Kullanım Süresi: Yok

Samsung HS13, hem bilgisayar hem telefon üzerinden kullanılabilen bu kulaklık, HD ses kalitesi sunar. Ergonomik kontrol düğmesi ile ses ayarı, çalma-durma ve mikrofon kullanımı kolayca yapılabilir. 1.2 metre uzunluğundaki kablo, hareket özgürlüğü sağlar. Samsung HS13, her zevke uygun renk seçenekleri ile satışa sunulmaktadır. Siyah, beyaz, mavi, pembe ve kırmızı gibi renkler arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Kulak içi yapısı sayesinde kulaklarınızı rahatsız etmeden uzun süreli kullanım imkanı verir.

Samsung Kulaklık Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Samsung kulaklık alırken dikkat edilmesi gereken özellikler şunlardır:

  • Ses kalitesi: Samsung kulaklıklar, stüdyo kalitesinde ses keyfini yaşamanızı sağlayan AKG teknolojisi ile donatılmıştır. Ses kalitesini artırmak için dahili DAC özelliği de bulunan Samsung kulaklıklar, müzik dinlerken veya telefon görüşmesi yaparken net ve bozulmayan bir ses deneyimi sunar.
  • Kablosuz bağlantı: Samsung kulaklıklar, Bluetooth 5.0 teknolojisi ile akıllı telefonlar, tabletler, bilgisayarlar ve diğer cihazlarla kolayca eşleşir. Kablosuz bağlantı sayesinde kablo karışıklığından ve takılmalardan kurtulabilirsiniz. Ayrıca, Samsung kulaklıklar, Galaxy Buds uygulaması ile cihazlar arasında hızlı ve sorunsuz bir şekilde geçiş yapmanızı sağlar.
  • Pil ömrü: Samsung kulaklıklar, uzun süreli kullanım için yüksek kapasiteli piller ile donatılmıştır. Samsung kulaklıklar, tek bir şarj ile ortalama 6 ila 30 saat arasında çalışabilir. Ayrıca, Samsung kulaklıklar, hızlı şarj özelliği ile kısa sürede tam doluluk seviyesine ulaşabilir. Bazı Samsung kulaklık modelleri, kablosuz şarj özelliği ile de şarj edilebilir.
  • Konfor ve tasarım: Ergonomik ve hafif bir tasarıma sahiptir. Samsung kulaklıklar, farklı boyutlarda silikon kulaklık uçları ile kulağınıza tam oturur ve rahat bir kullanım sağlar. Samsung kulaklıklar, ayrıca, suya ve tere dayanıklı malzemeler ile üretilmiştir. Samsung kulaklıklar, farklı renk seçenekleri ile de zevkinize uygun bir görünüm sunar.
  • Aktif gürültü engelleme: Samsung kulaklıklar, aktif gürültü engelleme (ANC) özelliği ile dışarıdaki istenmeyen sesleri filtreler ve sadece müziğinizi veya konuşmanızı duymanızı sağlar. Samsung kulaklıklar, ayrıca, ortam sesi modu ile çevrenizdeki sesleri duymanızı sağlayan mikrofonlar ile donatılmıştır. Samsung kulaklıklar, Galaxy Buds uygulaması ile ANC seviyesini ayarlamanızı da sağlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum