Kişisel Depolama İçin En İyi 10 NAS Çoklu Depolama Ünitesi

Yüksek depolama kapasitesine sahip olan hızlı ve pratik en iyi NAS çoklu depolama aygıtlarını sizler için listeledik.
Kişisel Depolama İçin En İyi 10 NAS Çoklu Depolama Ünitesi

Günümüzde, hem bireysel kullanıcılar hem de işletmeler için veri depolama ve paylaşımı giderek daha önemli hale geliyor. Bu ihtiyacı karşılamak için ağ depolama çözümleri, yani NAS (Network-Attached Storage) cihazları ortaya çıktı.

En İyi NAS Çoklu Depolama Aygıtı Listesi

SıraModelKapasiteneoldu Puanı
1Lenovo Storage4 TB10/9.9
2QNAP TS-431P2-1G 512 MB10/9.9
3Asustor AS1102T022 TB10/9.8
4Owc Mercury Elite Pro Dual24 TB10/9.8
5WD My Cloud20 TB10/9.7
6SYNOLOGY DS220J32 TB10/9.8
7Zyxel NAS32616 TB10/9.9
8Sandisk Professional G-Raid12 TB10/9.8
9Qnap TS-23332 TB10/9.7
10WD My Cloud Home8 TB10/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Hepsiburada
Fiyatlarını Gör

10 En İyi En İyi NAS Çoklu Depolama Ünitesi Tavsiyesi

NAS, evlerde veya ofislerde kullanılabilecek, merkezi bir yerde birden fazla cihaz tarafından erişilebilen bir depolama çözümüdür. Bu yazıda, farklı özellikler ve fiyat aralıklarına sahip NAS cihazlarını inceleyeceğiz. Her cihazın kapasitesi, bağlantı özellikleri, RAID yapılandırması ve diğer özellikleri hakkında bilgi sahibi olacak, böylece kendi ihtiyaçlarınıza en uygun NAS cihazını seçebileceksiniz.

1. Lenovo Storage

En İyi NAS Çoklu Depolama Aygıtı

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör
ARTILAREKSİLER
Ağ Depolama
Kolay Kurulum

Tabanı kompakt bir form faktöründe, Lenovo Storage çoklu depolama aygıtı, verilerinizi güvenli bir şekilde depolamak için tasarlanmıştır. Aygıt, 256MB DDR3 DRAM ve 1.6GHz Marvell 3282 CPU ile donatılmıştır ve 2 adet 3.5 inç Easy-Swap SATA-II sabit disk sürücüleri içermektedir. Aygıt ayrıca bir USB 2.0 bağlantı noktası sunar, böylece harici sabit diskler, yazıcılar, UPS cihazları ve Bluetooth dongle gibi cihazları bağlayabilirsiniz. Bu özellikleriyle Lenovo Storage, güvenli ve esnek depolama çözümleri sunmak için mükemmel bir seçenektir.

Teknik Özellikler
Kapasite4 TB
USB2.0
Disk Yuvası2

Lenovo Storage Kullanıcı Yorumları

? Gayet iş gören bir ürün oldu bizim için. Kalitesi ortada.

? İş yerimizde zaten var ama bunu ev ofisim için aldım. Şimdilik yeterli. Sadece bazen fazla ses çıkıyor..

2. QNAP TS-431P2-1G All in One

En İyi NAS Çoklu Depolama Aygıtı

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör
ARTILAREKSİLER
Tasarım
Profesyonel Kullanım

QNAP TS-431P2-1G All in One, verilerinizi güvenli bir şekilde depolamak ve paylaşmak için tasarlanmış bir çoklu depolama aygıtıdır. Aygıt, Annapurna Labs AL-314 işlemciye sahip 4 çekirdekli bir işlemciye sahiptir ve 1.7GHz hızında çalışır. Ayrıca, 1GB DDR3 RAM ve 512MB NAND flash belleğiyle donatılmıştır. Tower tipi bir kasa tasarımına sahip olan QNAP TS-431P2-1G All in One, verilerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde depolamanıza olanak tanır. Güçlü işlemcisi ve yüksek RAM kapasitesi, hızlı ve sorunsuz bir çalışma sağlar. Bu özellikleri ile QNAP TS-431P2-1G All in One, güvenli ve esnek depolama ihtiyaçlarınız için ideal bir seçimdir.

Teknik Özellikler
Kapasite512 MB
Disk Yuvası2
LED GöstergeVar

QNAP TS-431P2-1G All in One Kullanıcı Yorumları

? Ürünü çok araştırarak aldım. Orta ölçekli bir şirketin veri dopolama (NAS) ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor. Arayüz tasarımı oldukça kolay. 2.5 inçlik SSD desteklemesi de oldukça önemli

? Yaklaşık 2 yıldır kullandığım ürün. İçindeki filmleri MiBox görüyor. MiBox a Kodi kurdum. Qnapa ise php server. Bir iki ayarla Kodi server hale getirdim.

3. Asustor AS1102T02

En İyi NAS Çoklu Depolama Aygıtı

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör
ARTILAREKSİLER
Fiyat
Bağlantı Kurma

Asustor AS1102T02, son teknoloji ADM 4.0 ile donatılmış bir NAS çoklu depolama aygıtıdır. Drivestor 2 ve Drivestor 4, Realtek RTD1296 1,4GHz Quad-Core 64-bit işlemciye sahiptir. Drivestor 2, 2,5-Gigabit Ethernet özelliği sayesinde ekonomik bir ürün olmasına rağmen Gigabit sınıf cihazların iki katı performans sunar. ASUSTOR NAS, ultra-sessiz çalışması ve 12 farklı yedekleme seçeneği sağlamasıyla öne çıkar. Amazon S3, Dropbox, Google Drive, OneDrive gibi bulut depolama hizmetleriyle de bağlantı kurabilirsiniz. Asustor AS1102T02, güçlü donanım özellikleri ve gelişmiş yazılım özellikleriyle kullanıcıların yüksek performans ve verimlilik beklentilerini karşılamak için tasarlanmıştır.

Teknik Özellikler
Kapasite2 TB
BağlantıAmazon S3, Dropbox, Google Drive, OneDrive

Asustor AS1102T02 Kullanıcı Yorumları

? Telefonlardaki tüm fotoğrafları yedekliyorum bu alete otomatik, o da güzel. Güzel alet, güzel çalışıyor. Tavsiye ederim.

?Profesyonel kullanım için birebir. Tasarımı olsun, işlevi olsun memnun eder sizi.

4. Owc Mercury Elite Pro Dual

En İyi NAS Çoklu Depolama Aygıtı

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör
ARTILAREKSİLER
Tasarım

Owc Mercury Elite Pro Dual, gerçek dünya testlerinde kanıtlanmış profesyonel düzeyde depolama performansı sunan bir harici depolama cihazıdır. Mac, Windows ve mobil cihazlarla uyumlu olan bu cihaz, 24 TB depolama kapasitesi ve USB 10Gb/s ve SATA 6.0Gb/s arabirimleri ile güçlü bir depolama çözümü sunar. Ayrıca, ileri düzey kullanıcılar için isteğe bağlı olarak yapılandırılabilen donanım RAID ayarları (0, 1, Span veya bağımsız mod) sunar. Bu özellikleriyle Owc Mercury Elite Pro Dual, özel uygulama gereksinimleri olan kullanıcılar için ideal bir çözümdür.

Teknik Özellikler
Kapasite24 TB
Disk Yuvası3
UyumlulukMac, Windows ve Mobil

Owc Mercury Elite Pro Dual Kullanıcı Yorumları

? Üst düzey bir cihaz olduğu görünüşünden bile belli. Şirkete aldık öncelikle belirli bir tarafta kullanıyoruz. Şimdilik memnunuz.

? Ofisler için birebir. Tavsiye ederim.

5. WD My Cloud

En İyi NAS Çoklu Depolama Aygıtı

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör
ARTILAREKSİLER
Plex Medya Sunucusu
Mac, PC Uyumu

Kendi özel bulutunuzu oluşturmak istiyorsanız, WD My Cloud tam size göre! 20 TB'lık büyük bir depolama kapasitesine sahip olan My Cloud Pro Serisi, projelerinizi internet bağlantısı olan herhangi bir yerden kaydetmenize ve paylaşmanıza imkan tanır. Hem Mac hem de PC ile uyumlu olan bu cihaz, içeriğinizi işletim sistemi fark etmeksizin korumanızı sağlar. Tüm fotoğraflarınızı, videolarınızı ve dosyalarınızı tek bir yerde toplayarak proje iş akışınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Kapasite20 TB
USB3.0 
Disk Yuvası2

WD My Cloud Kullanıcı Yorumları

? Uzun süredir severek kullandığım bir ürün, performansı yerinde ve iyi. Fazla gürültüsü de yok.

? MAC ve PC uyumlu almak istiyordum bunu tercih ettiğim işlevini yerine getiriyor. İş belgelerim için almıştım beğendim.

6. SYNOLOGY DS220J

En İyi NAS Çoklu Depolama Aygıtı

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör
ARTILAREKSİLER
Türkçe Arayüz
Uyumluluk

SYNOLOGY DS220J, kişisel verilerinizi güvenli bir şekilde depolamanıza, paylaşmanıza ve yedeklemenize olanak tanıyan bir ağ depolama çözümüdür. Cihazlar arasında dosya paylaşımı ve senkronizasyonu sağlayarak birden fazla kullanıcının özel verilerini depolamasına olanak tanır. Windows®/macOS işletim sistemleri ve mobil cihazlardaki fotoğraflar otomatik olarak yedeklenebilir. Synology'nin iOS ve Android mobil uygulamaları sayesinde ev veya işyerinizdeki dosyalara istediğiniz yerden erişebilirsiniz. Ayrıca, Windows, macOS ve Linux işletim sistemleri arasındaki dosya paylaşımını sorunsuz şekilde destekler. Synology DS220J, güvenli ve kullanıcı dostu bir ağ depolama çözümüdür.

Teknik Özellikler
Kapasite32 TB
Disk Yuvası2
UyumlulukWindows, macOS ve Linux

SYNOLOGY DS220J Kullanıcı Yorumları

? Ürün çok iyi bulut hizmetinin fazlasıyla karşılıyor. Sadece mobil uygulama çok geç bağlanıyor.

? Cihazın bağlantılarını yapması çok kolay. İlk kurulum neredeyse kendiliğinden oluyor. Hızlı başlangıç kılavuzunda nasıl yapılacağı yazıyor. Sonraki aşamalarda birkaç ayar yapmanız gerekiyor. Sonrasında sizi uzun süre götürebilecek bir hizmet sunuyor.

7. Zyxel NAS326

En İyi NAS Çoklu Depolama Aygıtı

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör
ARTILAREKSİLER
Güçlü İşlemci
FindMe Uygulaması

Zyxel NAS326, 16 TB'a kadar depolama kapasitesi ve RAID yapılandırması gibi güçlü özelliklere sahip bir çoklu depolama aygıtıdır. 1.3 GHz işlemci ve 512 MB DDR3 RAM ile donatılmıştır, böylece yüksek performanslı veri işleme sağlayabilir. Mobil uygulama desteği sayesinde dosyalarınıza her yerden kolayca erişebilirsiniz. Ayrıca USB portları ve uzaktan yönetim özelliği de bulunmaktadır. Zyxel NAS326, kullanıcılarına güvenilir ve verimli bir depolama çözümü sunar.

Teknik Özellikler
Kapasite16 TB
USB3.0
Disk Yuvası2
RAIDRAID 1

Zyxel NAS326 Kullanıcı Yorumları

? Çalıştığım yerde halen kullanmakta olduğumuz bir ürün olduğu için bu ürüne yabancı değilim. Kişisel olarak evde kullanmak için aldım.

? Evimde cloud sistem kurmak ve çocuğumun resimlerini saklamak haricen yaptığım bazı işlerin verilerini saklamak için aldığım üründür kendisi. Görevini yerine getiriyor.

8. Sandisk Professional G-Raid

En İyi NAS Çoklu Depolama Aygıtı

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör
ARTILAREKSİLER
Tasarım

Sandisk Professional G-Raid, 12 TB kapasitesiyle yüksek performanslı bir depolama çözümü sunuyor. Dahili donanımsal RAID yapısı sayesinde verilerinizin güvenliğini sağlayarak olası veri kaybını önleyebilirsiniz. Ayrıca, 5 ilave cihaza kadar zincirleme bağlantı özelliği sayesinde depolama alanınızı kolayca genişletebilirsiniz. Thunderbolt 3 veya USB-C arayüzü ile yüksek hızlı veri aktarımlarınızı sorunsuz ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Sandisk Professional G-Raid, profesyonel kullanım için ideal bir seçimdir ve verilerinizin güvenliği ve performansı konusunda size gerekli desteği sunar.

Teknik Özellikler
Kapasite12 TB
USBUSB 3.1
Disk Yuvası3
RAIDRAID 0

Sandisk Professional G-Raid Kullanıcı Yorumları

? Sandisk performans açısından gayet yeterli. Bağlantı kurulan cihazları artırabilmek büyük avantaj, tavsiye ederim.

? Yüksek kapasiteli bir nas, ofis kullanımında bizim fazlasıyla işimizi gördü. Memnun kaldık.

9. Qnap TS-233

En İyi NAS Çoklu Depolama Aygıtı

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör
ARTILAREKSİLER
Depolama Alanı
Donanımsal RAID

Qnap TS-233, masaüstü (tower) kasa tipine sahip bir çoklu depolama aygıtıdır. 2 disk yuvası ve SATA disk tipi sayesinde 32 TB'a kadar depolama alanı sunar. Dahili donanımsal RAID özelliği sayesinde verilerinizi güvende tutabilirsiniz. 4-core Cortex-A55 2.0GHz işlemcisi ve 2GB DDR4 RAM'i sayesinde yüksek performanslı işlemler gerçekleştirebilirsiniz. Qnap TS-233 ayrıca dosya paylaşımı, yedekleme ve uzaktan erişim özelliklerini destekleyen bir çoklu depolama aygıtıdır.

Teknik Özellikler
Kapasite32 TB
USB2.0 - USB 3.2
Disk Yuvası2
RAIDRaid 0/1/5/6/10/50/60

Qnap TS-233 Kullanıcı Yorumları

? Ürünü alalı 2 ay oldu kullanımı ve arayüzü çok iyi uygulamalar ile arayüz zenginleştirilmiş eğer bir server odanız yok ise çok ideal kullanımda raid seçeneği mevcut sesiz ısınma yapmıyor.

? Ürün gerçekten parasının hakkını veriyor. Bizi çok memnun etti, tavsiye ederim.

10. WD My Cloud Home

En İyi NAS Çoklu Depolama Aygıtı

Amazon
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör
ARTILAREKSİLER
Hızlı ve Pratik Kurulum
Tasarım

WD My Cloud Home, 8 TB depolama alanı ve USB 3.0 özellikleriyle hızlı ve kolay bir kurulum sağlar. Aygıtı Wi-Fi yönlendiricinize takarak akıllı telefonunuzu kullanarak kurulumu tamamlayabilirsiniz, bilgisayar kullanmanız gerekmez. Ayrıca aylık ücret ödemeniz de gerekmez. My Cloud Home, kullanıcıların güvenli ve kişisel bulut depolama alanına sahip olmasını sağlar, böylece herhangi bir yerden kolayca dosyalarınıza erişebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Kapasite8 TB
USB3.0

WD My Cloud HomKullanıcı Yorumları

? Basit kullanıma hizmet eden bir cihaz. 5G si olan bir router ile kullanılırsa sorunsuz ve iyi çalışıyor, dosyalar sanki hep telefonunuzdaymış gibi bakabiliyorsunuz.

? Cep telefonumdaki bütün video ve fotoğrafları pratik bir şekilde buraya yedekledi. Pratiklik konusunda çok başarılı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Micro SD Kart

2024'ün en iyi NAS sürücü modeli hangisi hangisi?

En iyi NAS sürücü tavsiyesine gelecek olursak Lenovo Storage, QNAP TS-431P2-1G , Asustor AS1102T02, Owc Mercury Elite Pro Dual, WD My Cloud, SYNOLOGY DS220J, Zyxel NAS326 kolay kurulum, geniş depolama alanı ve kompakt tasarımı ile en çok tercih edilen çoklu depolama aygıtları arasında yerini alıyor.

NAS cihazı ne işe yarar?

NAS, Network Attached Storage kelimelerinin kısaltmasıdır ve ağa bağlı depolama cihazı anlamına gelir. NAS cihazları, bir ağ üzerinde birden fazla kullanıcının erişebileceği ve veri depolayabileceği bir merkezi depolama alanı sağlar.

NAS sistemi nasıl çalışır?

NAS cihazları, kendi işletim sistemlerine ve yazılımlarına sahiptir ve genellikle birden fazla sabit disk sürücüsüne sahiptir. Bu diskler, RAID (Redundant Array of Independent Disks) teknolojisi kullanılarak bir araya getirilebilir ve verilerin yedeklenmesi ve korunması sağlanabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.