Geniş İç Hacimli En İyi 10 Gardırop Tipi Buzdolabı Önerisi

Geniş iç hacme sahip enerji tasarruflu en iyi 10 gardırop tipi buzdolabı modelini bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Geniş İç Hacimli En İyi 10 Gardırop Tipi Buzdolabı Önerisi

Gardırop Tipi Buzdolabı Markaları

Şüphesiz son yıllarda en çok dikkatleri çeken ve tercih edilen buzdolapları gardırop tipindekiler oluyor. Bu yüzden içeriğimizde en iyi gardırop tipi buzdolabı modellerini bir araya getirdik.

Gardırop tipi buzdolabı tavsiyelerini verdiğimiz içeriğimizde Samsung, Franke, Bosch, Grundig, Daewoo, Arçelik, Sharp ve LG gibi markaların cihazlarına yer verdik. Bu cihazları artı ve eksi yönlerine göre değerlendirerek sıraladık.

Doğru buzdolabı seçimi yapmak istiyorsak o ürünün tüm özelliklerini bilmemiz gerekiyor. Bu yüzden içeriğimizdeki buzdolabı modellerinin teknik özelliklerine yer verdik. Ayrıca bir ürün almadan önce kesinlikle o ürünün yorumlarına bakmamız gerekiyor. Bu sebeple içeriğimizde gardırop tipi buzdolabı modellerinin yorumlarını bir araya getirdik. En iyi gardırop tipi buzdolabı hangisi? diye soruyorsanız.

En İyi Gardırop Tipi Buzdolabı Listesi

SıraModellerHacimneoldu Puanı
1Sharp SJ-EX820F-SL605 L10/9.9
2LG GC-Q247CSBV642 L10/10
3Grundig GSND 6384 S580 L10/9.8
4Bosch KFN96VPEA605 L10/9.9
5LG GR-Q31FMKHL877 L10/10
6Samsung RF85K90127F/TR795 L10/10
7Franke FRFD 6020 NF XS608 L10/10
8Samsung RF48A4000M9488 L10/9.8
9Arçelik 391625 EI572 L10/9.7
10Daewoo Dw Fd 62001487 L10/9.7
Amazon
Fiyatlarını Gör
Gardırop Tipi
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Gardırop Tipi Buzdolabı Tavsiyesi

Üstün soğutma teknolojisine sahip en iyi gardırop tipi buzdolabı modellerini inceledik. Teknik özelliklerinin yanı sıra şık tasarıma sahip markaları seçmeye özen gösterdik.

İşte en iyi gardırop tipi buzdolabı modelleri:

1. Sharp SJ-EX820F-SL

Gardırop Tipi Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
Sharp Gardırop
Tipi Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Sessiz çalışmaElektrik Tüketimi
Geniş iç hacim

En iyi gardırop tipi buzdolabı modelleri arasında yer alan Sharp SJ-EX820F-SL, piyasaya göre uygun fiyatı ve teknoloji harikası donanımlarıyla dikkatleri çekiyor. 605 L geniş iç hacme sahip olan ürün, G enerji tasarrufu sağlıyor. Ayrıca dondurucu bölümü altta olan Sharp marka buzdolabı, sadece 36 dB ses seviyesinde çalışıyor.

Teknik Özellikler
Enerji SınıfıG
Net Hacim605 L
Dondurucu Kapasitesi211 L
Ses Seviyesi36 dB
Yıllık Enerji Tüketimi370 kWh

Sharp SJ-EX820F-SL Kullanıcı Yorumları

? Çok geniş bir buzdolabı. Acaba sağlam mıdır diye düşünmeyin, piyasa markalarına fark atar bence. Çok kullanışlı ve kaliteli bence. Rahmet K.

? En iyi gardırop tipi buzdolabı diyebilirim. Çok şık, mutfağıma çok güzel uydu. İç hacmi baya geniş, hiçbir sorunu yok. Ayşe A.

2. LG GC-Q247CSBV

Gardırop Tipi Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
LG Gardırop
Tipi Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Şeffaf açılır pencereFiyat
Uzaktan kontrolEnerji tüketimi
Koku giderici

Şık tasarıma sahip LG GC-Q247CSBV, kapıyı açmadan içeriyi görebileceğiniz InstaView Door-in-Door teknolojisiyle donatılmış bir cihazdır. Ürünlere daha kolay erişim için açılır penceresi olan buzdolabı, bu sayede daha az soğuk hava kaybı yaşayarak istediğiniz ürüne ulaşabilmenizi sağlıyor. Hygiene Fresh özelliğiyle kötü kokuları kendi kendine giderebilen bu buzdolabı, ThinQ özelliği sayesinde ise akıllı telefonunuz üzerinden kontrol edilebiliyor.

Teknik Özellikler
Enerji SınıfıF
Net Hacim642 L
Dondurucu Kapasitesi231 L
Soğutucu Kapasitesi411 L
Ses Seviyesi39 dB
Yıllık Enerji Tüketimi479 kWh

LG GC-Q247CSBV Kullanıcı Yorumları

? Ürünü mağazada görerek sipariş verdim. Fiyatlar 6 ayda ciddi arttı, önceden almadığıma üzülüyordum. Anlık bir indirimle biraz olsun uyguna aldım. Umarım mukavemetli çıkar da uzun yıllar kullanırız. Vaat edilen özellikleri çok iyi T**** K****

?Efsane. İçi çok geniş, mükemmel G**** Ç****

3. Grundig GSND 6384 S

Gardırop Tipi Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
Grunding Gardırop
Tipi Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Sessiz çalışmaBüyük boyut
Enerji tasarrufu
Uygun fiyat

Uygun fiyatlı en iyi gardırop tipi buzdolabı modellerinin başında gelen Grundig GSND hem yüksek teknik donanımları hem de şık tasarımıyla öne çıkıyor. Mavi ışık teknolojisi sayesinde sebzelerin tazeliğini koruyan buzdolabı, Defrost donanımı ile buzlanma ve karlanmaların da önüne geçiyor. Ayrıca dijital ekranı ile kolay kullanım sağlayan Grundig buzdolabı, yüksek iç hacmi ile dikkatleri çekiyor.

Teknik Özellikler
Enerji SınıfıE
Net Hacim580 L
Dondurucu Kapasitesi212 L
Soğutucu Kapasitesi368 L
Ses Seviyesi38 dB
Yıllık Enerji Tüketimi300 kWh

Grundig GSND 6384 S Kullanıcı Yorumları

? Çok memnunuz. Ürün çok iyi, güzel, sessiz. Kalite mükemmel, kapıyı açık unutunca uyarı veriyor. Teşekkür ederim. Süleyman A.

? Ürün gayet güzel. Arçelik garantili servis eve kadar getirip kurulumunu yaptı. Üç ay oldu. Kullanıyorum, çok memnun kaldım. İyi ki almışım, tavsiye ederim Ecrin C.

4. Bosch KFN96VPEA

En İyi Gardırop Tipi Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
Bosch Gardırop
Tipi Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Sessiz çalışma 
Inox tasarım
Şık Tasarım

Bosch KFN96VPEA, E sınıfı enerji seviyesinde çalışarak birçok modele göre daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor. 200 litrelik dondurucu bölümüyle geniş bir dondurma alanı sunan modelde, 405 litrelik soğutucu yeri kullanılıyor. Freshsense özelliği ile yiyecekleri daha uzun süre taze tutan Bosch gardırop tipi buzdolabı, 38 desibellik seste çalışarak çevreye rahatsızlık vermiyor.

Teknik Özellikler
Enerji SınıfıE
Net Hacim605 L
Dondurucu Kapasitesi200 L
Soğutucu Kapasitesi405 L
Ses Seviyesi38 dB
Yıllık Enerji Tüketimi333 kWh

Bosch KFN96VPEA Kullanıcı Yorumları

? Geniş iç hacmi ve kulpsuz oluşuyla gönlümüzü kazandı. Fresh çekmeceleri, dondurucu bölümü müthiş. H**** L****

? Mutfağında bu buzdolabı için yeri olanların bir dakika bile düşünmeden almasını isterdim. Aslında ben bu tarz büyük dolapları çok gereksiz bulurdum ama bir arkadaşımda gördüm baya kullanışlı ve güzel gözüktü gözüme. Bir çılgınlık yapıp aldım. Şu anda her tanıdığım insana çift kapılı buzdolabı al diyorum. Y**** I****

5. LG GR-Q31FMKHL

Gardırop Tipi Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
GR-Q31FMKHL Gardırop
Tipi Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uzaktan kontrolFiyat
Sessiz çalışma

Üstün teknik donanımlı LG Gardırop tipi buzdolabının kapısına iki kere dokunduğunuzda iç kısmı aydınlanır ve cam panelden ürünlerinizi görebilirsiniz. Cihaz böylelikle ısı kaybını en aza indirerek yiyeceklerin bozulmasını engellemektedir. Özel 5 aşamalı akıllı filtresi bulunan buzdolabı, içerisindeki kötü kokuları kendiliğinden gidermektedir. Boyut olarak küçük olan gıdalarınızı X-tra Duo raflarında saklayabilirsiniz. Ek olarak telefonunuza indireceğiniz LG ThinQ uygulaması üzerinden buzdolabı ayarlarınızı kolayca yapabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Enerji SınıfıE
Net Hacim877 L
Dondurucu Kapasitesi369 L
Soğutucu Kapasitesi508 L
Yıllık Enerji Tüketimi415 kWh

LG GR-Q31FMKHL Kullanıcı Yorumları

? Çok geniş bir buzdolabı. Transparan kapak, benim gibi sürekli dolabı açan çocuklarınız varsa büyük enerji tasarrufu sağlıyor. Rahatça iki kez kapıya tıklayarak içini görüyorlar. Benim en beğendiğim yanı ise katlanır rafları. Bu sayede büyük tencere ve şişeleri de rahatlıkla yerleştirebiliyorum. Yiyecekleri ilk günkü gibi uzun süre taze saklaması ise zaten süper. Sevim A.

? Çok şık ve geniş bir tasarıma sahip. Uzaktan kontrol edebilme özelliğine bayıldım. Genellikle market alışverişlerini toplu halde yaptığımız için alışverişte dolabın sıcaklığını ayarlayabilmek konforlu oluyor. Bu sayede yerleştirdiğimiz yiyecekler kısa sürede soğuyor ve tazelikleri çok uzun süre koruyorlar. Markayı tercih etmemizin sebebi tasarımının yanı sıra 10 yıl parça garantisi oldu. Güvenle satın aldık. Burak C.

6. Samsung RF85K90127F/TR

Gardırop Tipi Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
RF85K90127F Gardırop
Tipi Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Büyük iç hacimFiyat
Enerji tasarrufu
Esnek bölme

795 L net hacmiyle dikkatleri üzerine toplayan Samsung gardırop tipi buzdolabı, A++ olması sayesinde düşük enerji tüketimi yapmaktadır. FlexZone esnek bölme kısmının sıcaklık ayarını yaparak ister dondurucu olarak ister buzdolabı olarak kullanabilirsiniz. Triple Cooling özelliğine sahip olan buzdolabı, sıcaklık ve nem derecesini ortama uyun bir şekilde ayarlayarak yiyeceklerin tazeliğini korumaktadır. Son olarak ENERGY STAR tarafından aldığı sertifika ile enerji dostu olduğunu kanıtlayan modelin gövdesinin konturlu metal ile kaplandığını söyleyelim.

Teknik Özellikler
Enerji SınıfıA++
Net Hacim795 L
Dondurucu Kapasitesi274 L
Soğutucu Kapasitesi521
Yıllık Enerji Tüketimi430 kWh

Samsung RF85K90127F/TR Kullanıcı Yorumları

? Kocaman bir dolap isteyene seçenek olarak alınabilecek en iyi dolap. Çift kapılı ve hazneleri çok geniş. Ayrıca derin bir dolap, uzunluğu ise çok çok uzun değil. Enerjiyi az yakıyor ama yer kaplıyor biraz. Alanınızın geniş olması gerek. Gökhan P.

? Biraz geniş bir yer kaplıyor mutfakta. Neredeyse 3/1 ini kapladı ama parasının hakkını veriyor. Çift kapılı olma avantajı güzel ve keşke A+++ olsaydı. Engin B.

7. Franke FRFD 6020 NF XS

En İyi Gardırop Tipi Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
Franke Gardırop
Tipi Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
ÇekmeceliElektrik Tüketimi
Geniş Dondurucu 

4 kapağa sahip olan Franke FRFD 6020 NF XS, farklı tasarımıyla kullanışlılık vadediyor. Modelin buzluk bölümü kapakları çekmeceli olarak üretiliyor ve kullanım açısından büyük bir kolaylık sağlıyor. 645 litre kapasiteye sahip olan cihazda 211 litrelik geniş dondurucu bölmesi, 398 litrelik derin soğutucu bölmesi yer alıyor. 43 desibellik ses seviyesinde çalışan model, yılda 421 kWh elektrik tüketiyor.

Teknik Özellikler
Enerji SınıfıF
Net Hacim608 L
Dondurucu Kapasitesi211 L
Soğutucu Kapasitesi398 L
Ses Seviyesi43 dB
Yıllık Enerji Tüketimi421 kWh

Franke FRFD 6020 NF XS Kullanıcı Yorumları

? Tam istediğim gibi iç hacmi çok geniş. Hiçbir şey sıkış tıpış durmuyor artık. Mutfakta geniş olduğu için gardırop kapağı inanılmaz kullanışlı. E**** K*****

? Aslında markaya bakarak alıp almama konusunda çok ciddi tereddüdüm vardı ama hem bütçemi değerlendirerek hem de biraz araştırarak satın aldım. Beklediğimden daha iyi geldi doğrusu. Hacmi tam aradığım gibi. B** K**.

8. Samsung RF48A4000M9

Gardırop Tipi Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
RF48A4000M9 Gardırop
Tipi Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Inox tasarımDondurucu kapasitesi az
LCD Panel
Enerji tüketimi

Bağımsız ısı kontrol özelliği sayesinde malzemelere uygun sıcaklık değerini ayarlayabilen buzdolabı, kapağı üzerinde bulunan LCD panel üzerinden sıcak ve soğuk modları kolayca ayarlayabilme imkanı sunuyor. Dış kısmı parmak izi tutmayan Inox kaplamaya sahip olan Samsung RF48A4000M9, No Frost özelliği sayesinde buzdolabı içinde karlanma ve buzlanma gibi durumları engellemektedir. Ayrıca F enerji sınıfında tüketim yapan cihazın 41 dB değerinde ses çıkarttığını ekleyelim.

Teknik Özellikler
Enerji SınıfıF
Net Hacim488 L
Dondurucu Kapasitesi159 L
Soğutucu Kapasitesi329
Ses Seviyesi41 dB
Yıllık Enerji Tüketimi350 kWh

Samsung RF48A4000M9 Kullanıcı Yorumları

? Tam aradığım buzdolabını buldum. 488 LT No Frost bir gardırop buzdolabı. İçi gayet geniş. F enerji sınıfı. Inox malzeme. 41 dB ses seviyesi var. Hem şık hem kaliteli hem de geniş bir buzdolabı. Alacaklara kesinlikle tavsiye ederim. Nermin B.

? İnternette baya araştırma yaptıktan sonra almaya karar verdik. İnternette yazılı olan tüm özelliklerin aynısı. Mükemmel bir buzdolabı. Geniş iç hacmi, soğutma kapasitesi başarılı, tasarımı çok şık ve güzel. Mutfağa ayrı bir hava katıyor. No Frost özelliği ile karlanma ve buzlanma sorunu ortadan kalkmış oluyor. Bahri H.

9. Arçelik 391625 EI

En İyi Gardırop Tipi Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik Gardırop
Tipi Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Fullfresh bölme 
Mavi Işık 

Fullfresh bölme özelliği ile diğer modellerden kendisini ayıran Arçelik 391625 EI, bu özelliği sayesinde sebzeleri uzun süre taze tutmayı başarıyor. Prosmart inverter kompresörü, sıcaklık dalgalanmalarını engelliyor ve yiyecekler için sağlıklı bir ortam oluşturuyor. Hızlı dondurma ve mavi ışık teknolojileriyle adından söz ettiren Arçelik gardırop buzdolabının 572 litrelik iç hacmi bulunuyor.

Teknik Özellikler
Enerji SınıfıF
Net Hacim572 L
Dondurucu Kapasitesi196 L
Soğutucu Kapasitesi376 L
Ses Seviyesi39 dB
Yıllık Enerji Tüketimi413 kWh

Arçelik 391625 EI Kullanıcı Yorumları

? Hiçbir aksaklık, sorun yaşamadık. Cidden mükemmel bir ürün. M*** O****

? Harika bir buzdolabı. En güzeli Arçelik, tavsiye ediyorum şiddetle. K**** F****

10. Daewoo Dw Fd 62001

En İyi Gardırop Tipi Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
Daewoo Gardırop
Tipi Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uygun fiyatDondurucu Bölümü Az
Raf DüzeniEnerji Tüketimi

Daewoo Dw Fd 62001, en iyi gardırop tipi buzdolapları arasında yer almayı başarıyor. 4 kapılı buzdolabı içerisinde bolca raf ve bölme barındırıyor. Düzenli görünümüyle yiyeceklerinizi de düzene sokmanıza imkan tanıyor. 487 litrelik geniş buzdolabı, uygun fiyatı ve performansı sayesinde en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

Teknik Özellikler
Enerji SınıfıF
Net Hacim487 L
Dondurucu Kapasitesi166 L
Soğutucu Kapasitesi322 L
Ses Seviyesi41 dB
Yıllık Enerji Tüketimi382 kWh

Daewoo Dw Fd 62001 Kullanıcı Yorumları

? Bana göre güzel bir ürün, Vestel garantili, servisin kendisi gelip kurdu, kurulum için gelen arkadaşlar ilgili işini bilen kişilerdi. Teşekkürler. A*** E****

? Daewoo'nun televizyonu, çamaşır makinesi ve kurutma, makinesini kullanıyorum gayet memnunum. Özellikle kurutma makinesi sessiz, buzdolabı da sessiz biz memnun kaldık. B**** G****

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi No Frost Buzdolabı ModelleriEn İyi İnox Buzdolapları
En İyi Kombi Tipi BuzdolaplarıEn İyi Alttan Donduruculu Buzdolabı
En İyi Buzdolabı ModelleriEn İyi Tezgah Altı Mini Buzdolabı

Gardırop Buzdolabı Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Diğer modellere göre daha fazla özelliği bulunan gardırop tipli buzdolapları hakkında merak edilenleri cevapladık. İşte gardırop tipi buzdolabı modelleri hakkında sıkça sorulan sorular (SSS).

2024'ün en iyi gardırop buzdolabı hangisi?

En iyi gardırop buzdolabı tavsiyelerine gelecek olursak; Bosch, Lg, Samsung, Arçelik, Daewoo, Franke, Grundig ve Sharp geniş iç hacmi, düşük enerji tasarrufu, kompakt tasarımı, hızlı dondurma özelliği ve sessiz çalışması nedeniyle en çok tercih edilen gardırop tipi buzdolabı markaları olarak biliniyor.

Gardırop tipi buzdolabı ne demektir?

İki veya dört kapalı olarak tasarlanan geniş iç hacmine sahip buzdolabı modellerine gardırop tipi buzdolabı denmektedir. Son yıllarda en çok tercih edilen bu tasarım harikası ürünler genel olarak ihtiyaca göre daha çok buzdolabı veya derin dondurucu alanı sunabilmektedir.

Gardırop tipi buzdolabı alırken nelere dikkat edilmelidir?

Gardırop tipi buzdolabı alırken dikkat edilmesi gereken başlıca konular iç hacmi ve Multizone fonksiyonudur. Gardırop tipi buzdolabı almanın asıl amacı geniş iç hacmine sahip olmaktır. Dolayısıyla buzdolabı alırken bu özelliğe dikkat edilmelidir. Bunun yanı sıra Multizone fonksiyonu yani ihtiyaca göre büyültüp küçültülebilen dondurucu alanları özelliği gardırop tipi buzdolabında olmazsa olmaz özelliktir. Kısacası alacağınız gardırop tipi buzdolabı ihtiyaca göre daha geniş buzdolabı alanı veya daha geniş dondurucu alanı sunabilmelidir.

Buzdolabının model numarası nerede yazıyor?

Buzdolaplarının model numaralarının nerede yazdığı markadan markaya göre değişmektedir. Aşağıdaki kısımda buzdolabının model numarasının yazabileceği tüm alanları bulabilirsiniz;

  • Kapının iç tarafı
  • İç tavan
  • Dondurucunun iç duvarı
  • Kapı çerçevesi
  • Ünitenin herhangi bir iç duvarı
  • Tekne levhasının arkası
  • İç taban
  • İç duvarda alt keskin çekmecenin arkası
<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum