En İyi 11 Tezgah Altı Mini Buzdolabı Modeli Önerisi | 2024

Bu içeriğimizde küçük boyutu sayesinde bürolarda, otellerde ve yazlık evlerde kullanabilen en iyi mini buzdolabı modellerini listeledik.
En İyi 11 Tezgah Altı Mini Buzdolabı Modeli Önerisi | 2024

Mini Buzdolabı Markaları ve Modelleri

Boyutları itibariyle bir hayli kullanışlı olan mini buzdolaplarıyla ihtiyaçlarınızı kolayca giderebilirsiniz. İçeriğimizde yazlık, ofis ve karavanların vazgeçilmezi olan en iyi mini buzdolabı modellerini bir araya getirdik.

Mini buzdolabı tavsiye içeriğimizde Dijitsu, Vestel, Altus ve Regal gibi markaların modelleri bulunuyor. Bu modelleri artı ve eksi yönlerine göre değerlendirerek bir sıralama hazırladık. Ayrıca içeriğimizde en iyi tezgah altı buzdolabı markalarından olan Beko'nun ürününü de bulabilirsiniz.

En çok tercih edilen mini buzdolapları çoğunlukla sessiz çalışan modeller oluyor. Bu yüzden içeriğimizde sessiz mini buzdolaplarına ağırlık verdik. En iyi mini buzdolabı hangisi? diye soruyorsanız.

En İyi Mini Buzdolabı Listesi

SıraModellerKapasiteneoldu Puanı
1Vestel Retro SB14001122 Lt10/10
2Beko 754140 MB140 Litre10/9.9
3Regal BT 14011 SK 121 Litre10/9.9
4Vestel Sb900189 Litre10/9.8
5Arçelik 154140 MB    114 Litre10/9.8
6Dijitsu Db10093 Lt10/9.8
7Altus Al 306 B 114 Litre10/9.7
8Ism Sm-3030 Lt10/9.7
9Vestel SB14001105 Lt10/9.7
10Liebherr Tpesf 1714143 Lt10/9.6
11Dijitsu DB5050 Lt10/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Mini
Buzdolabı Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Satın aldığınız mini buzdolabı markasına ait alakalı firmayla iletişime geçerek ücretsiz kurulum talebinde bulunmanız mümkündür. 

En İyi 11 Mini Buzdolabı Tavsiyesi

Sessizliğiyle ön plana çıkan en iyi mini buzdolabı modellerini inceledik. Kompakt yapısıyla her türlü ihtiyacınızı karşılayabilen mini buzdolabı tavsiye listemize mutlaka göz atmalısınız.

İşte en iyi mini buzdolabı modelleri:

1. Vestel Retro SB14001

Mini Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
Vestel
Mini Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yüksek hacim
Özel soğutma sistemi

Yerli üretici markamız Vestel'in bu modeli enerji tasarrufu ile dikkat çekiyor. Kokuları birbirine karıştırmayan özel soğutma sistemi sayesinde yiyeceklerinizin daha uzun süre boyunca taze kalmasını sağlayan mini buzdolabı, 122 L'lik toplam hacmiyle tüm dikkatleri üzerine topluyor. Kırılmaya dayanıklı özel cam rafları sayesinde büyük veya ağır yiyeceklerinizi bile koyabildiğiniz cihaz, bu özelliği sayesinde çok beğeniliyor. Son olarak 40 dB ses seviyesinde çalışan ürünün oldukça şık bir tasarımının olduğunu söyleyelim.

Teknik Özellikler
Hacim122 Litre
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi40 dB

Vestel Retro SB14001 Kullanıcı Yorumları

👤 Büyük buzdolabına göre dezavantajları olduğu kesin fakat avantajları fazla. Öncelikle markası Vestel, ihtiyacın kadar olanı kullanıyorsun. Küçük olduğundan dolayı elektrikte az yakıyor. Bekar yaşayan için ve büroda kullanmak için ideal. Ömer Ç.

👤 Eğer aklınızda böyle büro tipi bir buzdolabı almak varsa kesinlikle tavsiye ediyorum. Biz iş yeri için aldık. Ofisimizde hem çok yer kaplamadı birde çok işimizi gördü. Soğutması, iç bölmeleri ve derin dondurucusu harika. Ahmet Ş.

2. Beko 754140 MB

Mini Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
Beko
Mini Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Beko 754140 MB mini buzdolabı, 140 litrelik hacmi ile kullanıcılarının beğenisini kazanıyor. 84 cm yüksekliği 54 cm genişliği ile büro tipi olarak kullanılabiliyor. Geniş iç hacmi sayesinde birçok ürünü kolayca alabilen bu mini buzdolabı, 2 kilo dondurma kapasitesine sahip dondurucu sunuyor. İster yazlığınızda, ister iş yerinizde, isterseniz de karavanınızda kullanabileceğiniz bu mini buzdolabı kapı yönü değiştirme özelliğiyle de kullanış sağlıyor.

Teknik Özellikler
Hacim140 Litre
Enerji SınıfıE
Ses Seviyesi36 dB

Beko 754140 MB Kullanıcı Yorumları

👤 Güzel kullanışlı ürün. Ama diğer 105 lt olanlarla arasında çok bir boyut farkı yok. C****Ö***

👤 Çok kullanışlı gayet içi geniş bence iki kişilik bir aile için bile yeterli gelir.

3. Regal BT 14011 SK 

Mini Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
Regal
Mini Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
A+ enerji sınıfı
Değişebilen kapı yönü

Mini buzdolabı tavsiyeleri arasında en popüler ürünlerden biri olan Regal BT 14011 SK mini buzdolabı, 121 litrelik hacmi ile isterseniz tezgah altı isterseniz de büro tipinde kullanmanıza imkan sunar. 54 x 59,5 x 83 cm boyutları ile dilediğiniz her alana sığdırabileceğiniz bu ürün, üst seviye soğutma özelliği ile yiyeceklerin uzun süre taze kalmasını sağlar. F tipi enerji sınıfına sahip olan bu mini buzdolabı, kırılmayan cam rafları ve siyah rengiyle hem dıştan hem de içten estetik görüntü sunuyor.

Teknik Özellikler
Hacim121 Litre
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi40 dB

Regal BT 14011 SK Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün çok iyi kesinlikle tavsiye ederim. R** H**

👤 Ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve yorumlarım ilk izlenim değil, tecrübe odaklı olacak. İlk günden itibaren sorunsuz şekilde çalışmaya devam ediyor. Servis kurulumu gerektirmiyor, direkt takın fişe çalışsın. E**** M****

4. Vestel Sb9001

Mini Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
Vestel
Mini Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Düşük ses seviyesiDüşük saklama kapasitesi
Titreşimsiz

89 litrelik iç hacmi ile kullanım kolaylığı sağlayan Vestel Sb9001 mini buzdolabı, 12 litrelik dondurucu bölmesi ile buzlukta saklamak istediğiniz yiyecekler için de uygun alan bulundurmaktadır. 41 dB ses seviyesi sayesinde çalışırken rahatsızlık vermeyen ürün aynı zamanda çıkarılabilir raf ve diğer aksesuarları ile özelleştirme imkanı sağlar. 

Teknik Özellikler
Hacim89 Litre
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi41 dB

Vestel Sb9001 Kullanıcı Yorumları

👤 Elinize sağlık. Üründen memnunum. Gayet güzel çalışıyor. Büroma oldukça yakıştı. İtina ile paketlenmişti. Her şey için çok teşekkür ederim. R** Ö**

👤 Her şeyiyle mükemmel alternatifleri arasında da en iyi markadan hiçbir farkı yok Vestel farkı- güveni ile alın şans verin derim firmada güvenilir daha ne olsun. N** K**

5. Arçelik 154140 MB

Mini Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik
Mini Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Düşük ses seviyesiNo-Frost özelliği
Minimal tasarımı

Minimal tasarımı sayesinde her yerde kullanılabilecek olan Arçelik 154140 MB, markanın en son çıkan mini buzdolabı. İçine koyduğunuz yiyecek ve içeceklerin taze kalmasını sağlayan bu ürün, 114 litre hacim sunuyor. Bölmeli yapısı sayesinde ürünlerinizin düzenli durmasına yardımcı olan bu ürün, üst tarafından soğutucu bölmesi barındırıyor.

Teknik Özellikler
Hacim114 Litre
Enerji SınıfıE
Ses Seviyesi36 dB

Arçelik 154140 MB Kullanıcı Yorumları

👤 Ofisim için aldım çok güzel yer kaplamadığı gibi iç genişliği sayesinde de ihtiyacım olan ürünler sığıyor. S*** U****

👤 Her ortamda çok iyi soğutuyor ve çok sessiz. H**** D***

 

6. Dijitsu Db100

Mini Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
Dijitsu
Mini Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Sessiz çalışma
Düşük tüketim

Büro tipi buzdolapları arasında en çok tercih edilen modellerden biri olan Dijitsu Db100 mini buzdolabı, 93 litrelik net hacmi ile tek başına yaşayanlar için oldukça rahat kullanım imkanı sunar. İç kısmında yer alan rafların özelleştirilebilmesi sayesinde farklı boyutlardaki ürünleri kolaylıkla yerleştirebilirsiniz. Ses seviyesinin 41 dB olması sayesinde çalışırken sizleri rahatsız etmez.

Teknik Özellikler
Hacim93 Litre
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi41 dB

Dijitsu Db100 Kullanıcı Yorumları

👤 İlk çalıştırmada yaklaşık 24 saat sonra dolap soğutmaya başlıyor. Max soğutucu ayarında içecekler buz gibi oluyor. Dondurucu bölümünde buz ve dondurma saklanabiliyor. 3 raflı olması harika. Küçük bir sebzeliği var limon ve bir iki meyve sebze için yeterli. Sadece kapak raflarını pek beğenmedim. Kapağı açıp kapatırken içecekler sallanıyor. Kapak rafları biraz daha iyi yapılabilirdi. Kompresörlü olmasına rağmen hiç sesi yok bunu özellikle belirtmek istiyorum. Ö** Ö**

👤 Ürün kaliteli ve çok sessiz. Önemlisi orijinal ambalajında Sorunsuz teslim aldım. Umarım İleriki süreçte herhangi bir problem yaşamam. İlgililere hassasiyetlerinden dolayı teşekkürler. Y** P**

7. Altus Al 306 B 

Mini Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
Flavel
Mini Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
A+ enerji sınıfı
Değişebilen kapı yönü

Mini buzdolabı modelleri arasında beğeni toplayan Altus Al 306 B, güçlü soğutmasıyla gıdalarınızın uzun süre taze kalmasını sağlıyor. Kapı yönü değiştirilebilme özelliği sayesinde oldukça kullanışlı olan buzdolabı, sebzelik bölümü ve dondurucu bölümü sunuyor. Minimal boyutu sayesinde her yerde kolayca kullanılabilen bu mini buzdolabı, tezgah altından veya dolap içinde de konumlanabiliyor. 

Teknik Özellikler
Hacim114 Litre
Enerji SınıfıE
Ses Seviyesi36 dB

Altus Al 306 B  Kullanıcı Yorumları

👤 Öğrenci evi için eski kötü bir buzdolabının yanına aldım. Aşırı sessiz bir ürün. İç hacimi olarak geniş. Kışlık malzeme koymak amaçlı aldım. İçine 1 öğrenciye 1 sene yetecek turşu-salça-reçel vs. bol bol sığdı. E**** T***

👤 Ofis için tek kelime ile mükemmel. Aynı markanın eski modelini hiçbir sorun yaşanmadan 19 yıl kullanmıştım. F***** Ö*****

8. Ism Sm-30

Mini Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
Ism
Mini Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Düşük ses seviyesi
Kaliteli soğutma

30 litrelik toplam net hacmi sayesinde taşıma ve kurulumu oldukça kolay hale getiren Ism Sm-30 buzdolabı, ev tipi ve araç tipi kullanıma uygun şekilde geliştirilmiştir. A sınıfı ses gücü ile çalışırken varlığını unutacağınız ürün son derece güçlü soğutma özelliğiyle kullanıcıların beğenisini toplamıştır. Yıllık olarak 230 kWh enerji tüketimi yapmasıyla rakiplerine oranla oldukça tasarruflu bir üründür.

Teknik Özellikler
Hacim30 Litre
Enerji SınıfıD
Ses Gücü SınıfıA

Ism Sm-30 Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün korunaklı bir şekilde geldi. Servis hizmeti hızlı ve en iyi şekilde kurulumu sağladı. Mini buzdolapları içinde gayet geniş iç hacim ve kullanıma sahip. Çok memnun kaldım. Çok teşekkürler. A** T**

👤 Üründen de firmanın hızından da çok memnun kaldık, teşekkürler. S** R**

9. Vestel SB14001

Mini Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
Vestel
Mini Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Büyük hacim
Statik soğutma

Özellikle yeni yiyecekleri buzdolabına koyduğumuz zaman cihazın içerisinde sıcaklık yükseliyor. VESTEL SB14001, bu durumu engellemek için otomatik sıcaklık kontrolü özelliğini kullanıyor. Cihaz, iç ortam sıcaklığını anlık olarak ölçerek ihtiyaca göre soğutma yapabiliyor. Bu sayede yiyecekleriniz daha uzun süre boyunca taze kalır. Kırılmaya dayanıklı özel cam rafları sayesinde büyük ve ağır yiyeceklerinizi saklayabileceğiniz ürünün kapı yönü değiştirilebilirdir. Bu sayede buzdolabını her alana yerleştirebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Hacim105 Litre
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi40 dB

VESTEL SB14001 Kullanıcı Yorumları

👤 Büro kullanımı için ideal bir ürün Dağda bağda hobi bahçeleri için elektriğin olmadığı yerlerde güneş paneli ve akü ile çok rahat çalıştırılabiliyor. Asuman L.

👤 Sebzelik bölümü biraz daha geniş olabilirmiş onun dışında çok güzel ve kullanışlı herkese tavsiye ediyorum fiyatını fazlasıyla hakkediyor. Pelin O.

10. Liebherr Tpesf 1714 Inox Mini Buzdolabı

Mini Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
Liebheerr
Mini Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Güçlü aydınlatmaDüşük soğutma
Düşük tüketim

Liebherr Tpesf 1714 inox mini buzdolabı, inox özelliğine sahip mini dolaplar arasında en çok tercih edilen modeller arasında yer alır. İşlevsel kullanım sunarak kullanıcılardan tam not alan ürün, 143 litrelik net hacmi ile büro tipi ve tezgah altı kullanıma uygundur. 39 dB ses seviyesi ile boyutlarına göre oldukça sessiz çalışan bir üründür. 85 cm yüksekliği ile tek yaşayanlar için oldukça kullanışlı bir mini dolaptır.

Teknik Özellikler
Hacim143 Litre
Enerji SınıfıA++
Ses Seviyesi39 dB

Liebherr Tpesf 1714 İnox Kullanıcı Yorumları

👤 Beklentimi kesinlikle karşıladı. Tek yaşıyorum ve tüm ihtiyaçlarıma yetiyor. A** A**

👤 Ofis için satın almıştım, hızlı soğutuyor, verimli ve elektrik tüketimi az. Memnun kaldım. D** K**

11. Dijitsu DB50 Mini Buzdolabı

Mini Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
Dijitsu
Mini Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Düşük ses seviyesiDüşük kapasite
Çevre dostu üretim

En iyi tezgah altı buzdolabı modellerini listelediğimiz içeriğimize Dijitsu ile son veriyoruz. Kullanımı basit ve kullanıcı dostu olması sayesinde çok beğenilen mini buzdolabı, sadece 38 dB değerinde ses çıkartmaktadır. Üretiminde çevre dostu malzemeler kullanılması sayesinde tercih sebebi olan cihaz, rakiplerine göre daha az yer kaplayarak en küçük odalarda bile kullanılabiliyor. Ayrıca A+ değerinde enerji tüketimi yapan ürünün 50 L hacminin olduğunu belirtelim.

Teknik Özellikler
Hacim50 Litre
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi38 dB

Dijitsu DB50 Kullanıcı Yorumları

👤 Ofisimde kullanıyorum. Günlük ihtiyacımı çok rahat görüyor. Ofis içindeki günlük, olağan ses içinde hiç ses çıkartmıyor gibi (Klimam bile daha çok ses yapıyor). Soğutması dahil her şeyden çok memnunum. Kesinlikle öneririm. Fuat İ.

👤 Ürünü işyerime aldım. Ölçüleri de tam buradaki bir dolabın içine girecek şekilde denk geldi. Çok sessiz çalışıyor. Büyüklüğü de ideal. Elektrik durumunu bilmiyorum fakat A+ yazdığına göre iyidir. Tavsiye ederim. Celil Ş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Buzdolabı ModelleriEn İyi Kombi Tipi Buz Dolabı
En İyi Inox Buzdolabı Modelleri

2024'ün en iyi mini buzdolabı hangisi?

En iyi mini buzdolabı tavsiyelerine gelecek olursak; Vestel, Altus, Regal, Beko, Flavel, Dijitsu, sessiz çalışan, kompakt, ergonomik, kullanışlı, çabuk soğutan, geniş hacimli en kaliteli mini buzdolabı markaları olarak biliniyor. 

Mini Buzdolabı Modelleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Basit ihtiyaçlarınızı kolayca gideren mini buzdolabı modelleri hakkında merak edilenleri cevapladık. İşte mini buzdolabı hakkında sıkça sorulan sorular (SSS)…

Tezgah altı buzdolapları nasıl çalışmaktadır?

Tüm buzdolabı modelleri genel olarak aynı şekilde çalışmaktadır. Mini buzdolabı modellerinin tek farkı boyut olarak diğerlerinden küçük olmasıdır.

Tezgah altı buzdolabı kaç W?

Tezgah altı buzdolaplarının enerji tüketimleri modelden modele göre değişiyor. Fakat bir genelleme yapacak olursak bu buzdolaplarının 1 gün içerisinde 1 kWh değerinde enerji tükettiğini söyleyebiliriz.

En iyi mini buzdolabı hangisi?

Arçelik ile Vestel ülkemizde oldukça fazla tercih edilmektedir. Bu iki firmanın sunmuş olduğu hizmetler ve ürünün kalitesi kendilerini diğer markalardan bir adım öne çıkarmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.