Konforlu Bir Kamp İçin 2024'ün En İyi 5 Araç Üstü Çadırı

Hem korunaklı hem de konforlu araç üstü çadır arıyorsanız sizin için hazırladığımız en iyi araç üstü çadır modellerini inceleyebilirsiniz.
Konforlu Bir Kamp İçin 2024'ün En İyi 5 Araç Üstü Çadırı

Pandemiden dolayı tercih edilme oranı artan kamp tatili, hayat pahalılığıyla birlikte daha da popüler oldu. Doğayla iç içe ve huzurlu tatil yapmak isteyenlerin tercih ettiği kamp, istenilen yerde konaklayabilme özelliğiyle de doğa severlerin dikkatini çekiyor. Kamp yapmanın popüler olmasıyla birlikte birçok marka ve modelde çadır bulabilmek oldukça kolay. Bunlardan biride araç üstü çadırlar. Eskiden oldukça pahalı olan araç üstü çadırlar artık daha konforlu ve uygun fiyatlara bulunabiliyor. Yerden gelebilecek böcek veya soğuğa karşı korunaklı olan araç üstü çadırlar kolay kurulumlarıyla da kamp severlerin beğenisini topluyor. Bundan dolayı hazırladığımız içeriğimiz en iyi araç üstü çadırlardan oluşuyor.

En İyi Araç Üstü Çadır Listesi

SıraModelÖlçüneoldu Puanı
1Brothers Camp205x205x120 cm10/10
2CAMPOUT Orbit210x125x90 cm10/9.9
3ROXFORM170x250 cm10/9.8
4Mongrel Hewolf HW-Z1572200x140x110 cm10/9.7
5Brothers ab 130210x130x100 cm10/9.9
Amazon
Fiyatlarını Gör
Araç Üstü
Çadır Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

5 En İyi Araç Üstü Çadır Markası Tavsiyesi

Kurulumu kolay ve konforlu araç üstü çadırlar, son zamanların en çok tercih edilen modellerinden biri. Eğer sizde araç üstü çadır arıyorsanız içeriğimizi inceleyebilirsiniz. İşte en iyi araç üstü çadırlar.

1. Brothers Camp Araç Üstü Çadır

Araç Üstü Çadır

Amazon
Fiyatını Gör
Brothers
Araç Üstü Çadır
Aradığın
Fiyatı Gör

3 yetişkin 1 çocuk şeklinde 4 kişilik ailenin rahatlıkla sığabileceği bu model, su geçirmez özelliği sayesinde yağmurda bile kamp yapabilmenize olanak tanıyor. 4 mevsim kullanıma uygun olan Brothers Camp, 300 kilo ağırlığa kadar taşıyabiliyor. Zemini özel bal peteğinden yapılan çadırın iç üretimi ise alüminyum panelden yapıldığı için uzun yıllar sorunsuz kullanılabiliyor. Tüm bunların yanında çadırın kendisine özel merdiveni 150 kilo ağırlığa kadar taşıyabiliyor.

Özellikler
Açık:205x205x120 cm
Kapalı:205x138x33 cm
Ağırlığı:73 kg
Mevsim:4 mevsim

Kullanıcı Yorumları:

👤 ***** ***** Bu yıl ilk defa araç üstü çadır kullandım. Oldukça memnun kaldım çok rahattı iyi ki almışız.

👤 Adnan ***** Kafam estikçe kamp yapan biri olarak araç üstü çadır daha ergonomik geliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2. CAMPOUT Orbit Araç Üstü Çadır

Araç Üstü Çadır

Amazon
Fiyatını Gör
Campount
Araç Üstü Çadır
Aradığın
Fiyatı Gör

Bağlantı elemanları paslanmaz çelikten üretilen Campout Orbit, ara atkı atılan bütün araçlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. 4 mevsim kullanıma uygun olan ürün, 2 yetişkin 1 çocuklu aileler için oldukça uygun. 5 dakika içinde rahatlıkla kurulabilen bu araç üstü çadır. Su geçirmez özelliğiyle de yağmurdan koruyor. Tüm bunların yanında 50 kilo ağırlığa sahip olan bu ürün, özel nanontech kaplamaya sahiptir.

Özellikler
Ölçü:210x125x90 cm
Ağırlık:50 kg
Malzeme:Nanontech
Mevsim:4 mevsim

Kullanıcı Yorumları:

👤 Erdem S**** İki kişilik aileler için bence oldukça ideal. Ayrıca 4 mevsim olması bizim gibi kamp severler için kullanışlı.

👤 Cem ****Aracımız üstüne kendileri monte ettiler oldukça memnun kaldım. Ayrıca baya konforlu.

3. ROXFORM 4+2 Kişilik Araç Üstü Çadır

Araç Üstü Çadır

Amazon
Fiyatını Gör
Roxform
Araç Üstü Çadır
Aradığın
Fiyatı Gör

Tüm araçlarla uyumlu olan Roxform, 4 mevsim rahatlıkla kullanılabiliyor. Ayrıca rüzgara dayanıklı malzemeden üretildiği için oldukça konforlu olan bu ürün, pratik kurulumundan dolayı da kullanıcıların beğenisini kazanmış durumda. 250 kilo ağırlık taşıyabilen bu ürün, 4+2 kişilik aileler için ideal. Tüm bunların yanında termal minderi sayesinde soğuktan korunurken, kıyafet değiştirmek için çadırın altında bulunan fermuarlı bölme, daha konforlu kamp yapabilmeye yardım ediyor.

Özellikler
İç ebat:170x250 cm
Taşıma kapasitesi:250 kg
Kişi sayısı:4+2

Kullanıcı Yorumları:

👤 Rabia ***** Çok güzel bir çadır ve soyunma kabini düşünülmesi ayrı güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

👤 C**** D*****Sanırım en keyifli ve konforlu kampı bu çadır sayesinde yaptım kesinlikle parasını hak ediyor.

4. Mongrel Hewolf HW-Z1572

Araç Üstü Çadır

Amazon
Fiyatını Gör
Mongrel
Araç Üstü Çadır
Aradığın
Fiyatı Gör

Su geçirmez ve nefes alabilen kumaşı sayesinde her türlü hava koşulunda kullanılabilen bu ürün, sineklikli kapısı sayesinde korunabilmeyi sağlıyor. Kendisine ait merdiveni bulunan ürün, 5 cm kalınlığındaki sünger yatağıyla da kullanıcıların beğenisini topluyor.

Özellikler
Ölçü:200x140x110 cm
Mevsim:4 mevsim

Kullanıcı Yorumları:

👤 K**** ***** Hemen teslim edildi ve kurulumu oldukça kolay tavsiye ederim.

👤 Deniz Uğur İçini oldukça ferah ve nefessiz kalmıyorsunuz. Almayı düşünenler varsa daha fazla düşünmesin bence bu fiyata bu kalite gerçekten çok iyi.

5. Brothers Camp Araç Üstü Çadır/ab 130 Modeli

Araç Üstü Çadır

Amazon
Fiyatını Gör
Brothers ab130
Araç Üstü Çadır
Aradığın
Fiyatı Gör

2 kişinin rahatlıkla yatabileceği bu çadır, portbagaj tarzında olduğundan kamp dışında da kullanıma uygundur. Oldukça kullanışlı olan bu ürün iki farklı kullanım seçeneği ile kullanıcıları memnun ederken dayanıklı malzemesi sayesinde uzun yıllar kullanılabilmektedir. Anlaşmalı bayilerinde ücretsiz kurulum yapılan bu ürün, 25 litre hacmi sayesinde seyahatlerinizde yanınıza daha fazla eşya alabilmenizi sağlıyor.

Özellikler
Hacim:25 L
Kişi sayısı:2
Mevsim:4 mevsim
Açık ölçü:210x130x100 cm
Kapalı ölçü:210x130x33 cm

Kullanıcı Yorumları:

👤 Adem E*** Ürünün hem çadır hem bagaj olabilmesi çok hoşuma gitmişti fiyatından dolayı satın almıyordum ama artık sürekli arttığını görünce aldım. Benim gibi sürekli seyahat eden ve kamp yapan biri için oldukça güzel bir ürün kesinlikle tavsiye ediyorum.

👤 ****** ***** Çok rahat ve konforlu ne kadar yağmur yağarsa yağsın etkilenmiyorsunuz ve içi de oldukça geniş.

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Kamp ÇadırıUyku Tulumu

Araç üstü çadır alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Öncelikle aracınıza çadır için gerekli olan çıtaların takılıp takılamayacağını bilmeniz gerekir. Ardından aracınızın ne kadar yük taşıyabildiği çadırın ömrünü uzatabileceği gibi aracınıza da zarar vermemenizi sağlar. Tüm bunların normal çadır seçiminde olduğu gibi dört mevsim oluşu, su geçirmez özelliğinin olması ve kaç kişilik olduğunu bilerek almanız gerekmektedir. Eğer seyahatlerde çok fazla bagaja sahipseniz portbagaj tarzında araç üstü çadır almanız sizin için daha kullanışlı olacaktır.

En iyi araç üstü çadır hangisi?

Kamp severlerin ilgisini çeken araç üstü çadır modelleri, özellikle pikap tarzı araçlarda kullanım olarak oldukça yaygın. Kamping yapmayı seviyor fakat yerden gelebilecek zararlı böcek veya yağmur sularından endişe ediyorsanız araç üstü çadırı tercih etmelisiniz. Peki en iyi araç üstü çadır hangisi? diye soracak olursanız, geniş iç hacmi ve konforuyla öne çıkan en iyi araç üstü çadır markalarının Brothers Camp, CAMPOUT, ROXFORM, Mongrel olduğunu söyleyebiliriz.

Araç üstü çadır nasıl monte edilir?

Araç üstü çadırların monte edilebilmesi için öncelikle aracın tavanına çıta monte edilmelidir. Daha sonrasında çıtalara geçirilen çadır 5 dakika içinde kolayca kurulmaktadır.

Araç üstü çadır muayeneden geçiyor mu?

Evet, araç üstü çadırlar araçta tadilat olarak görülmediği için ve portatif olduğu için muayeneden geçmektedir.

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum