Tüm Araçlarda Kullanılabilen En İyi 10 Araç Takip Cihazı

Aracınızı takip ederken kendinizi ve sevdiklerinizi güvende hissedebilmeniz için en kaliteli araç takip cihazlarını sizler için listeledik.
Tüm Araçlarda Kullanılabilen En İyi 10 Araç Takip Cihazı

Aracınızı korumak ve kendinizi güvende hissetmek için takip cihazı kullanımı oldukça pratik ve etkili bir yöntem olacaktır. Bu cihazlar, kayıp ve çalıntı gibi durumlarda araç takibi yapabilmenizi sağlarken aynı zamanda aracınızın daha hızlı şekilde bulunabilmesi için oldukça başarılı sonuçlar ortaya koyar.

Yalnızca kayıp çalıntı durumlarında değil aynı zamanda sizlerin de güvenliği için oldukça önemli olan araç takip cihazlarını güvenilir adreslerden satın almanız önerilir. Hem sağlıklı şekilde araç takibi yapabilmeniz hem de güvende hissetmeniz adına en iyi 10 araç takip cihazını sizler için listeledik.

En İyi Araç Takip Cihazı Listesi

SıraModellerBatarya Süresineoldu Puanı
1Securemore WW S2015-30 Gün10/9.9
2Arvento Treyki10-14 Gün10/9.7
3Tkstar30 Gün10/9.9
4Bendis10-14 Gün10/9.7
5Horizont6 Ay10/10
6Wanwaytech10-14 Gün10/9.7
7Salind40-90 Gün10/9.7
8Mini-A8 Roadguard12 Gün10/9.6
9İtracksafe Mt-110-14 Gün10/9.9
10Filoway30 Gün10/9.7
Amazon
Fiyatlarını Gör
Araç
Takip Cihazları
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi Araç Takip Cihazı Tavsiyeleri

Aracınızla alakalı pek çok bilgiyi en kolay şekilde alabileceğiniz ve aracınızı güvende tutmanız için pratik bir çözüm olan araç takip cihazları, yalnızca takip amacıyla değil aracınızı özelleştirmek için de iyi bir yöntem olacaktır. Bundan dolayı en iyi araç takip cihazlarını sizler için araştırarak listeledik.

En iyi araç takip cihazı markaları:

1. Securemore WW S20

Securemore WW S20

Amazon
Fiyatını Gör
Securemore
Takip Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uzun mesafe takip
Uzun süreli batarya ömrü
Anlık bildirim

Kablosuz araç  ve motosiklet takip cihazı olarak bilinen Securemore WW S20 oto takip cihazı, telefon ve bilgisayarlardan canlı takip sağlama özelliği sayesinde oldukça kullanışlı bir üründür. Montaj gerektirmeyen tasarımı ve uzun süreli batarya ömrü ile konforlu kullanım sağlar. 1-10 metre arası konum tespiti sayesinde aracınızın bulunduğu konum net şekilde takip edilebilir. Bölge belirleme özelliği sayesinde aracınız sizin belirlediğiniz bölge dışına çıktığında takip yaptığınız programdan alarm alırsınız. Bu sayede aracınız sizin belirlediğiniz alanlarda kalır.

Teknik Özellikler
Batarya Gücü6000 mAh
Sim KartEvet

Kullanıcı Yorumları

?Cihazı satın aldıktan 1 gün sonra elimde oldu. Bugün kurup gerçek ortamda testlerini yaptım. Araca taktım ve konumu ne kadar doğru hesaplıyor vs hepsini kontrol ettim. Arkadaşlar piyasada alabileceğiniz en güzel ürün bence.

?Teknik destek alarak kurulum yaparsanız benim gibi canınız sıkılmadan doğru ve detaylı bir şekilde kullanırsınız. Gayet memnunum. Tavsiye ederim.

2. Arvento Treyki

Arvento Treyki

Amazon
Fiyatını Gör
Arvento Treyki
Takip Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kolay kurulum
7/24 Takip
Güvenli sürüş planı

Aracınızın nerede olduğunu görmek için yalnızca Arvento Treyki araç takip cihazını telefonunuzla eşleştirerek takip etmeniz yeterli olacaktır. Uzun süreli batarya ömrü ile birlikte sizi yarı yolda bırakmayacak bir üründür. Kolayca aracınızla eşleştirebileceğiniz cihaz ve telefonunuza kolaylıkla kurulum yapabileceğiniz araç takip programı ile birlikte seyahat geçmişinizi görüntüleyebilir, aracınızı takip edebilir ya da aracınızın sizin belirlediğiniz bölgeler dışına çıkmasını engelleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Batarya Gücü5000 mAh
Sim KartEvet

Kullanıcı Yorumları

?Gayet güzel çalışıyor, her an takip edebiliyorum. OBD fişine takılı olması sarj sorununu ortadan kaldırıyor. Cihaz söküldüğünde anında mesaj geliyor. Tek bir opsiyon daha isterdim, o da Motoru durdurmak olurdu. Tavsiye ederim.

?Çok güzel bir ürün araçlara taktım kafamı rahatlattım.

3. Tkstar

Tkstar

Amazon
Fiyatını Gör
Tkstr
Takip Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Mıknatıs ile yerleştirme
Uzun süreli performans
Km Takibi

30 gün batarya süresi ile basit kullanım imkanı sunan Tkstar araç takip cihazı, mıknatıslı olması sayesinde kolaylıkla aracınıza yerleştirebilmeniz için tasarlanmıştır. Telefondan ya da bilgisayardan dilediğiniz yerden aracınızı takip edebileceğiniz bu cihaz, hem IOS hem de Android sistemleri ile uyumlu şekilde çalışır. Kendinize ait tüm araç ya da benzeri tüm eşyaların takibini yaparak güvende hissetmenizi sağlar.

Teknik Özellikler
Batarya Gücü5000 mAh
Sim KartEvet

Kullanıcı Yorumları

?Hayatımda verdiğim en doğru karardı bu cihazı almak çok başarılı ve kolay kurulumu ve satıcıya çok ilgili 2 gün içinde elime ulaştı.

?Çok güzel tavsiye ediyorum kolay kurulum.

4. Bendis

Bendis

Amazon
Fiyatını Gör
Bendis
Takip Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Geçmiş dokümanları
Anlık takip
Günlük, aylık raporlama

Aracınızın sadece nerede olduğunu değil aynı zamanda ne durumda ve hangi hızda gittiği gibi ayrıntıları da merak ediyorsanız Bendis araç takip cihazı sizler için oldukça uygun bir seçenek olacaktır. Aracınızın net konumu, hangi süratle gittiği, seyahat geçmişi, park alanı gibi bilgileri sağlayan cihaz aynı zamanda Whatsapp üzerinden konum paylaşma özelliği sayesinde pratik bir kullanım sağlar. Aylık ya da günlük olarak Km raporlama, Km sınırlama ve geçmiş konum raporlama özelliği sayesinde yerinizden kalkmadan aracınız hakkında bilgi alabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Batarya Gücü5000 mAh
Sim KartEvet

Kullanıcı Yorumları

?Hem müşteri memnuniyeti hem sağlam sistem hem uygun fiyat hepsinin toplamı araç takip sisteminde bendis bilişim.

?Uzun zamandır hizmet aldığımız bendis bilişim'i burada görmek çok güzel... Bendis Bilişim'den fiyat almadan kimseden araç takip cihazı almayın.

5. Horizont

Horizont

Amazon
Fiyatını Gör
Horizont
Takip Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uzun süreli kullanım
Küçük boyut
Akıllı veri toplama modu

Horizont araç takip sistemi ile pratik şekilde aracınızı takip ederken aynı zamanda akıllı veri toplama modu sayesinde geçmiş konum dokümanı ve km takibi raporlarına erişebilirsiniz. Aracın kullanıldığı alan, gidilen mesafe, ne kadar süre kullanıldığı gibi bilgilere cihazı eşleştirdiğiniz uygulamadan ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz raporlara günlük olarak erişim sağlayabileceğiniz gibi aynı zamanda haftalık ya da aylık doküman şeklinde de bilgi sahibi olabilirsiniz. IOS ve Android ile uyumlu şekilde çalıştığı için internete erişiminiz olan her yerden bilgisayar ya da telefon aracılığıyla cihaz kontrolü yapabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Batarya Gücü5000 mAh
Sim KartEvet

Kullanıcı Yorumları

?Problemsiz çalışıyor  tavsiye ederim.

?Tüm özellikleri çok iyi çalışıyor çok memnunum.

6. Wanwaytech

Wanwaytech

Amazon
Fiyatını Gör
Wanwaytech
Takip Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uzaktan yakıt kesme
Gerçek zamanlı izleme
Gbs-Lbs Konumlandırma

Özel şekilde tasarlanan kasası sayesinde dış etmenlerden etkilenmeyen Wanwaytech araç takip cihazı, uzun batarya süresi ile sizi yarı yolda bırakmaz. IOS ya da Android cihazlara ücretsiz şekilde kurulum yaparak 7 gün 24 saat araç takibi yapabilirsiniz. 144 dBm Gps hassasiyeti sayesinde aracınızın net konumuna erişebilmeniz için özel olarak geliştirilen cihazın Gps sinyali aldığı sürece konum doğruluk oranı 5 metreyken Gps sinyali alamadığı durumlarda Lbs ile çalışarak konum doğruluğu 100 metreye yükselmektedir. Aracınızı takip etmekle kalmayıp belirlediğiniz alanın dışına çıkmasını da engelleyen cihaz, kayıp çalıntı durumlarında erken alarm vererek harekete geçmenizi sağlar.

Teknik Özellikler
Batarya Gücü850/1900/900/1800MH
Sim KartEvet

Kullanıcı Yorumları

?İnanın hiç bu kadar beklemiyordum ufacık bir cihaz ama yaptıkları inanılmaz..Cihazı motoruma taktım çok basit montajı var küçük yapısıylada Her yere sığdırabilirsiniz. Cihazdan tüm alarmlar saniyelik olarak geliyor. Motorun üstüne bindiğimde hatta motora dokunduğumda, motoru açtığımda, kapadığımda, belirli sınırladığım bölgeyi geçtiğimde, hız ihlali yaptığımda hatta çukurdan geçtiğim anda bile uyarı atıyor inanılmaz bir şey.

?Takip sistemleri konusunda bir uzman olarak bu yorumu yazmak ve sizleri aydınlatmak istedim. Wanway marka ürünlerin kalitesi zaten tartışılmaz ergonomik yapısı ve kolay kurulumu olan bu ürünü ,ayrıca mükemmel kalite anlayışı ve uzman destek ekibi ile hizmet veren bu firmayı tereddütsüz tercih edebilirsiniz..

7. Salind

Salind

Amazon
Fiyatını Gör
Salind
Takip Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kolay kurulum
Güçlü batarya
Alarmlarla özelleştirme

Önceden entegre edilen sim kartı sayesinde araç takibini oldukça kolay bir noktaya taşıyan Salind araç takip cihazı, aracınız hakkında dilediğiniz tüm bilgilere erişim sağlayabilmeniz adına geliştirilmiştir. Güçlü mıknatısı sayesinde montaja gerek duymadan cihazı direkt olarak dilediğiniz alana yerleştirebilirsiniz. Yalnızca aracınız için değil motosiklet takibi ya da diğer eşyalarınızın takibini yapmak için de kullanabilirsiniz. Güçlü bataryası sayesinde 90 güne kadar araç takibi yapmanızı sağlarken aynı zamanda takip cihazı ile eşleştireceğiniz uyumlu cihazlar sayesinde günlük, haftalık ya da aylık raporlara erişim sağlayabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Batarya Gücü5000 mAh
Sim KartEvet

Kullanıcı Yorumları

?Çok kullanışlı ve kaliteli bir ürün tavsiye ederim.

?Kurulumu da kullanımı da çok rahat herkese tavsiye ediyorum.

8. Mini-A8 Roadguard

Mini-A8 Roadguard

Amazon
Fiyatını Gör
Mini-A8
Roadguard Takip Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Ses kaydetme özelliği
Android ve IOS uyumlu
Gerçekçi konum

Uygulama kurulumu ya da cihaz kullanımı için herhangi bir ücret ödemeden araç takibi yapabileceğiniz Mini-A8 Roadguard araç takip cihazı, IOS ve Android sistemleri ile uyumlu şekilde çalışır. Telefon ya da bilgisayar ile internet erişiminizin olduğu her yerden araç takibi sağlamanız için geliştirilen cihaz, elektronik çit özelliği sayesinde yalnızca takip yapmanızı değil aynı zamanda aracınızın bulunması gereken alanı belirlemenizi de sağlar. Böylelikle, aracınız sizin belirlediğiniz alanların dışına çıktığında alarm ile haberdar edilirsiniz. Cihazın bulunduğu aracın hızını km cinsinden anlık olarak öğrenebilmenizin yanında cihaza vereceğiniz komutlarla birlikte hız limitini ayarlayabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Batarya Gücü500 mAh
Sim KartEvet

Kullanıcı Yorumları

? Bu kadar kaliteli bir ürün olacağını düşünmüyordum ama beni şaşırttı. Herkese tavsiye ederim.

? Tüm özellikleri çok iyi çalışıyor herkese tavsiye ediyorum.

9. İtracksafe Mt-1

İtracksafe Mt-1

Amazon
Fiyatını Gör
İtracksafeMt-1
Takip Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Suya dayanıklı
Sms ille IMEI değiştirme
Aşırı hız alarmı

Dahili Gps ve Gms anteni ile üst düzey hassasiyete sahip konum bilgisi paylaşan İtracksafe Mt-1 araç takip cihazı, su geçirmez özelliği sayesinde araç dışına ya da motosikletlere de monte edilebilecek şekilde geliştirilmiştir. Sms ile telefon üzerinden izleme yapabileceğiniz gibi Google haritalar sistemi ile desteklenen takip biçimi sunar. Acc algılama ve aşırı hız alarmı sayesinde siz ve sevdikleriniz için oldukça güvenli bir cihaz olacaktır.

Teknik Özellikler
Batarya Gücü150 mAh
Sim KartEvet

Kullanıcı Yorumları

?Motorum çalındıktan sonra almaya karar verdim diğer motorum için keşke daha önce alsaydım, paradan kaçmayın arkadaşlar giden geri gelmiyor.

?Cihaz çok hızlı geldi kurulumunu yaptıktan sonra dedim ve sorunsuz çalışıyor. Tavsiye ederim.

10. Filoway

Filoway

Amazon
Fiyatını Gör
Filoway Araç
Takip Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Araç bloke etme
Sürücü Acil Yardım Butonu
Sürücü kimlik tanımlama

Filoway araç takip cihazı, cihazınızın bulunduğu her alanda size anlık bilgi sağlaması amacıyla geliştirilen oldukça pratik ve kullanışlı bir üründür. İnternet bağlantısına sahip olduğunuz her an aracınızı takip edebilir ya da geçmişe ait dokümanlara ulaşabilirsiniz. Kontak hareketleri bilgisi ile aracın ne zaman çalıştırılıp ne zaman durduğu bilgisinin yanında park süresi bildirme özelliği sayesinde kendinizi yormadan aracınızın ne zaman nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. Diğer cihazlardan farklı olarak sürücü acil durum butonu, araç bloke etme ünitesi ve sürücü kimlik tanımlama gibi opsiyonal özellikleri sayesinde aracınızı ve cihazı tamamen özelleştirmenize katkıda bulunur.

Teknik Özellikler
Batarya Gücü400 mAh
Sim KartEvet

Kullanıcı Yorumları

?Fiyatını sonuna kadar hak ediyor istediğiniz tüm özellikleri bulabiliyorsunuz.

?Keşke daha  önce alsaydım dediğim bir cihaz oldu. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Navigasyon CihazıAraç Kamerası
Telefon TutacağıAraç İçi Su Isıtıcı

En iyi araç takip cihazı hangisi?

Farklı fonksiyonları ile birlikte kullanabileceğiniz ve tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek en iyi araç takip cihazları, Securemore, Arvento, Tkstar, Bendis, Horizont, Filoway markalarına ait ürünler olarak bilinmektedir.

Kendi arabamı nasıl takip edebilirim?

Kendi aracınızı takip edebilmek için, araç takip cihazı kurulumunu kendi telefonunuz ya da bilgisayarınız ile eşleştirerek aracınıza yönlendirmeniz yeterli olacaktır. Sonrasında aracınıza dair her şeyi cihazla bağlantılı uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.

Araç takip sistemi maliyeti nedir?

Kullanacağınız cihazın kalitesine ve donanımına göre ücretler de farklılık göstermektedir. Sektörde her bütçeye uygun oto takip cihazı bulunsa da güvenilir ve kaliteli ürünleri seçmeniz tavsiye edilmektedir.

Araç takip cihazı yasal mı?

Araç sahibi kendi aracını takip etmek için takip cihazı kullanmak istiyorsa bu durum yasaldır. Aracın ruhsat sahibinin kendi isteği dışında araca takip cihazı yerleştirmek ise hukuki olarak suç teşkil etmektedir.

Araç takip sistemi ile neler yapılabilir?

Araç takip cihazları, cihazın donanımı ve gelişmiş özelliklerine göre farklı özellikler gösterebilir ancak ortalama ve üst seviye takip cihazlarını baz aldığımızda oldukça fazla özellikle karşılaşırız. Bu cihazlar, yalnızca arabanızı takip etmek değil aynı zamanda hız takibi, hız sınırı ayarı, kaza alarmı, elektronik alan belirleme, park süresi, kontak açma-kapama süresi, geçmiş konum bilgisi gibi pek çok özelliğe tek cihaz yardımıyla ulaşabilmenizi sağlar.

Gps takip cihazı için sim kart gerekli mi?

Cihazın donanımına göre farklılık gösteren sim kart kullanım özelliği araç takip cihazlarının tümünde bulunmamaktadır. Sim kartla ya da kartsız çalışan cihazlar bulunmaktadır.

Takip cihazı hangi araçlarda kullanılır?

Özel ya da ticari tüm araç tiplerinde kullanılabilmesi adına pek çok takip cihazı modeli bulunmaktadır. Motosiklet, binek araç, hafif ticari araçlar ya da ağır vasıta araçlar için araç takip cihazı kullanılabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.