Elifcan Ongurlar Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Ateşin Düştüğü Yer isimli dizi ile geçen Elifcan Ongurlar, 7 Haziran 1993'te İzmir'de dünyaya geldi.
Elifcan Ongurlar Kimdir

Elifcan Ongurlar Biyografisi

İzmir'de dünyaya gelen genç oyuncu lise eğitiminden sonra Beykent Üniversitesi'ne oyunculuk üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra kamera karşısına ilk kez Ateşin Düştüğü Yer isimli filmde Ayşe karakterini canlandırdı. Ardından oyunculuk kariyerine devam eden Ayşecan Ongurlar, günümüzde Kara Ekmek isimli dizide Mine karakterini canlandırmaktadır. 

elifcan2-002.jpg

2012'de Kayıp Şehir isimli dizide Seher karakterini canlandırdı. Dizi, ailecek İstanbul'a taşınan bir ailenin yaşadıklarını ve İstabul'da maruz kaldığı zorlukları anlatıyor. Dizinin başrollerinde İlker Kaleli, Nazan Kesal, Gökçe Bahadır, Uğur Polat ve Nik Xhelilaj yer aldı. 2015'te Kara Ekmek isimli dizide Mine karakterini canlandırdı. Dizi, işlediği bir cinayetten kurtulmak için hiç istemediği bir pazarlığa oturan bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Engin Hepileri, Özlem Yılmaz, Ushan Çakır, Altan Erkekli ve Anıl İlter yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Kara Ekmek-2015
  • Kayıp Şehir-2012
  • Ateşin Düştüğü -2012

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.