Elçin Hatun Kimdir? Uyanış Büyük Selçuklu Elçin Hatun Hakkında Bilgiler

Türkiye’de birçok kişinin severek izlediği Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde yer alan Elçin Hatun fazlasıyla merak ediliyor. İşte Elçin Hatun Kimdir? Elçin Hatun hakkında bilgiler.
Elçin Hatun Kimdir? Uyanış Büyük Selçuklu Elçin Hatun Hakkında Bilgiler

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi sayesinde gündeme gelen Elçin Hatun, dizideki tavırlarıyla dikkat çekiyor. Leyla Lydia Tuğutlu’nun canlandırdığı Elçin Hatun’un detaylı bilgisine bu yazımızdan ulaşabilirsiniz. İşte Elçin Hatun Kimdir? ve Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir? gibi soruların cevabı


Elçin Hatun Kimdir?

Elçin Hatun Kimdir

Selçuklu Türk tarihinde önemli bir yere sahip olan Elçin Hatun, Kutalmışoğlu Süleyman Şah’ın kızıdır. Aynı zamanda Anadolu Selçuklu Devleti’nin Sultanı Kılıçarslan’ın kız kardeşidir. Babası Süleyman Şah’ı öldüren daha sonra abisi Kılıçarslan’ı rehin tutan Melikşah’a karışı fazlasıyla öfkelidir. Elçin Hatun bu olaylardan sonra intikam almak için yola koyulur. Kendisini sorgulamak isteyenlerin karşısına çıktığında onları güzelliğiyle büyüleyerek işlerini fazlasıyla kolaylaştırdı. İntikam alma duygusunu içinde saklayan herkesin arkasından iş çeviren Elçin Hatun, Sultan Melikşah’a gönlünü kaptırarak evlenmiştir.


Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir?

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir

29 Ekim 1989 tarihinde Berlin’de dünyaya gelen Leyla Lydia Tuğutoğlu’nu ilk olarak 2008 yılında Miss Turkey birinciliği ile tanımıştık. Babası Türk, annesi ise Alman kökenlidir. Eğitim hayatına Türkiye’de başlayan Leyla Lydia Tuğutoğlu, küçük yaşlarında piyano dersi aldı. Arada sırada konservatuvara giderek 5 yıl içerisinde müzik ve keman eğitimi aldı. Bu sürede aynı zamanda modellikte yaptı.

Üniversite hayatına geçiş yaptıktan sonra konservatuvarı bırakarak istediği mesleği mankenliği yapmaya başladı. Şimdi ise İstanbul Üniversitesi’nde Alman dili ve edebiyat bölümünü okumaktadır. Oyunculuk kariyerine Es-Es dizisinde İrem Rolünü oynayarak başlamıştır. Son olarak Türkçe, İngilizce ve Almanca olmak üzere 3 farklı dilde konuşabilmektedir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.