Ege Yapı Batışehir Projesi ve Fiyat Listesi

Batışehir, Ege Yapı tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Ege Yapı Batışehir Projesi ve Fiyat Listesi

" Ege Yapı "nın İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği " Batışehir " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

818 bin metrekare gibi büyük bir alanda yükselen Batışehir projesi “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü ve dünyanın en önemli ekonomi yayınlarından biri tarafından “Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesi” seçildi. Projede konut ve rezidans, bir şehir oteli, ofisler, eğitim kompleksi, açık hava çarşısı, spor salonları ve 100 bin metrekare yeşil alan bulunuyor

Proje nezih bir aile ortamı sunuyor.

Batışehir’de aynı zamanda açık/kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, spa, açık/kapalı fitness salonu, AVM gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Batışehir projesinde 1+0’den 4+1’e kadar daire tipleri bulunuyor.


Batışehir Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Batışehir projesinde " 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 " olmak üzere çeşitli daire seçenekleri bulunuyor.

1+0 Daireler; " 39 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 299.000 TL " olarak belirlenmiş.

1+1 Daireler; " 64 ile 145 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 456.000 TL " olarak belirlenmiş.

2+1 Daireler; " 76 ile 138 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 646.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 93 ile 143 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 410.000 TL " olarak belirlenmiş.

4+1 Daireler; " 188 ile 222 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 1.071.000 TL " olarak belirlenmiş.


Batışehir Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Batışehir projesinden ev sahibi olmak isteyenleri uygun bir kampanya bekliyor. Kampanya kapsamında;

20 yılda yüzde 0,79 vade farkı ve yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün. 10 yılda yüzde 0,45 oranında, 5 yılda ise sıfır faizle kredi kullanılabiliyor.

Emlak Konut GYO bünyesindeki 30 prestijli projede geçerli olan kampanyaya Albaraka, Garanti Bankası, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası destek veriyor.


Batışehir Nerede? (Konum ve Adres)

Oruçreis Mahallesi, Göztepe Mah. İstoç Oto Center Yanı 10, 34200 Bağcılar/Esenler/İstanbul


Batışehir Proje Fotoğrafları

BatışehirBatışehirBatışehirBatışehir

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.