Düzce' nin En İyi Otelleri

Düzce' de konaklamak için pek çok otel alternatifi bulunmaktadır.
Düzce' nin En İyi Otelleri

Düzce' de yorgunluğunuzu atmak için ya da iş seyahetleriniz için konaklayabileceğiniz son derece lüks, her bütçeye hitap eden pek çok otel seçeneği bulunmaktadır. Düzce' yi keşfettikten sonra ailenizle gönül rahatlığıyla kalabileceğiniz, misafirlerine sonsuz hizmet sunan Düzce' nin en iyi otellerini sizler için sıraladık.
 

Otel Düzce Sürur

Otel Düzce merkezde bulunmaktadır. Otel de spa, türk hamamı ve sauna hizmeti verilmektedir. Otelin kapalı havuzu da mevcuttur. Tüm odalar özenle dekor edilmiş ve hepsi klimalıdır. Her gün açık büfe kahvaltı hizmeti sunulmaktadır. Ayrıca otelin restoranın da lezzetli Türk yemeklerini de bulabilirsiniz. Otel Düzce otogara sadece 1 km uzaklıktadır. Otel tüm ulaşım nokalarına yakın mesafede olmasıyla tercih nedenlerinden biridir.
 

otel-duzce-surur-001.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 204 TL.

Adres: Mehmet Akif Cad. No: 30 81010 Düzce Merkez

Tel: ( 0380 ) 525 03 23
 

Hizel Hotel

Düzce merkezde bulunan otel, tüm ulaşım noktalarına çok yakındır. Otelin odaları son derece lüks dizayn edilmiş ve hepsinde klima mevcuttur. Bazı odalar da oturma grubu bulunup, oldukça geniştir. Otelin restoranın da çok lezzetli ve kaliteli yemekleri bulabilirsiniz. Odanıza getirilen kahvaltınızın tadını çıkarabilir ve rahat, geniş konforlu odalarında dinlenebilirsiniz. Düzce' ye yolunuz düşerse Hizel hoteli seçenekleriniz arasında bulundurmalısınız.
 

hizel-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 146 TL.

Adres: Halil Öz Sk. No: 1 81010

Tel: ( 0380 ) 514 76 76
 

Pelemir Hotel

Son derece modern dizayn edilmiş, çok geniş bir alana yayılmış olan otelde pek çok hizmeti bulmak mümkündür. Örneğin otelin terasında çok büyük bir havuzu bulunup, güneşlenmek için misafirlerine fırsat sunmaktadır. Tüm odaları çok geniş ve konforludur. Odaların hepsinde klima mevcuttur. Her sabah açık büfe kahvaltı hizmeti sunulmaktadır. Akşamları ise alakart restoranında değişik ve lezzetli yemekleri bulabilirsiniz. Pelemir Otel, özellikle kurulduğu mevki ve çevresinin doğal güzelliği ile insanı kendine çekmektedir.
 

pelemir-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 221 TL.

Adres: İstanbul Yolu 3. Km. Düzce Merkez

Tel: ( 0380 ) 536 52 78
 

Gösterişli Hotel

Şehir merkezinde bulunan otel, günümüzün modern çizgilerini yansıtan biçimde döşenmiş, konforlu ve rahat odalarıyla misafirlerine sonsuz hizmet sunmaktadır. Özellikle otelin odalarının nehir manzarasına bayılacaksınız. Odaların hepsinde minibar, tv ve klima bulunmaktadır. Alakart restoranın da akşam yemeklerinizi yiyebilir, otelin büyük ve güzel restoranında ise kahvaltılarınızı yapabilirsiniz. Ayrıca otelin çok güzel bir terası bulunmaktadır.
 

gosterisli-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 196 TL.

Adres: Cedidiye Mah. Haydar Gördebil Cad. No: 10/ A DÜZCE 81020

Tel: ( 0380 ) 524 11 33
 

Hotel Almina Park

Düzce merkezde bulunan otel, açık büfe kahvaltı hizmeti sunmaktadır. Ayrıca otelin bir de alakart restoranı bulunmaktadır. Otel konumu itibariyle İnönü parkı önünde olup, odalar park manzaralıdır. Tüm odalarda klima bulunmaktadır. Otelde yemekleri açık havada bulunan restoranında yiyebilirsiniz. Otel tüm ulaşım noktalarına ve gezi mekanlarına yakındır.
 

hotel-almina-park.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 187 TL.

Adres: Kültür Mah. Mansur Bayram Cad. İnönü Parkı Karşısı Düzce

Tel: ( 0380 ) 514 23 23
 

Düzce Anıl Hotel

Düzce tam merkezde bulunan otelin fitness ve sauna hizmeti bulunmaktadır. Odaların tümü klimalı olup, modern şekilde dizayn edilmiştir. Alakart restoranın da lezzetli yemekleri yiyebilir, açık büfe kahvaltısıyla güne lezzetli bir başlangıç yapabilirsiniz. 7/ 24 saat boyunca açık resepsiyon hizmetinden yararlanabileceğiniz otel Düzce' nin tam ortasında bulunduğu için tercih edilme sebebi olabilir. Siz de mutlaka Düzce' de konaklama seçenekleriniz arasında Anıl oteli bulundurun.
 

duzce-anil-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 170 TL.

Adres: Kiremitocağı Mah. Hastane Cad. No: 91 Merkez Düzce

Tel: ( 0380 ) 524 94 94
 

Pak Hotel

Düzce ana otoyol üzerinde bulunan otel, işlek ve merkezi bir noktada olduğundan tercih edilmektedir. Otelin fitness merkezi, saunası ve bir de terası bulunmaktadır. Otelin bir de kış bahçesi vardır. Rahatlık açısından pek çok hizmeti misafirlerine sunmaya hazır olan otelde 2 tane alakart restoran bulunmaktadır. Açık büfe kahvaltı hizmetinden yararlanabilir, Türk lezzetlerinin en güzellerini otelin restoranında bulabilirsiniz.
 

pak-otel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 180 TL.

Adres: D100 Karayolu Üzeri Hamidiye Mah. Çoban mevkii Düzce

Tel: ( 0380 ) 523 43 44
 

Hotel Düzce

Şehrin tam merkezinde bulunan otel sizlere rahat ulaşım kolaylığı ve kaliteli hizmet sunmaya hazır. Odaların tümünde klima mevcut olup hepsi modern tarzda dizayn edilmiştir. Her odada tv ve minibar bulunmaktadır. Açık büfe kahvaltı hizmeti bulunup, kahvaltı kişiye özel olarak odaya da servis edilmektedir. Ulaşım anlamında çok rahat edebileceğiniz Hotel Düzce gerçekten Düzce' nin en iyi otelleri arasında yerini almaktadır.
 

otel-duzce-001.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 129 TL.

Adres: İstanbul Cad. No: 22, 81650

Tel: ( 0380 ) 525 03 33
 

Grand Beyaz Saray Otel

Düzce' de bulunan kaliteli hizmet anlayışı ile hizmet verene Grand Beyaz Saray Otel'in bir terası ve sauna hizmeti bulunamaktadır. Otelde fitness ve Türk hamamı keyfini de sürebilirsiniz. Otelin odaları son derece geniş ve konforlu olup, bazı odalarda oturma grubu mevcuttur. Otelin açık büfe kahvaltı hizmeti ve bir de geniş restoranı bulunmaktadır. Grand Beyaz Saray Otel'i mutlaka seçenekleriniz arasında bulundurun.
 

grand-beyaz-saray-otel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 150 TL.

Adres: Kültür Mah. E-5 Yolu Üzeri, 81100 Düzce

Tel: 444 7 681
 

Sivrikaya Hotel

Düzce' de bulunan otel, her bütçeye uygun ve kaliteli hizmeti ile misafirlerinin gönüllerinde yer etmiş ve Düzce' nin en iyi otelleri arasına girmeyi başarmıştır. 24 saat açık resepsiyon hizmeti ve odalarının konforlu, geniş, şehir manzarası farkıyla sizlere konaklama fırsatı sunmaktadır. Ulaşım noktalarına da yakın olan oteli gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
 

sivrikaya-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 144 TL.

Adres: Cedidiye Mah. Zincirlikuyu Sk. Merkez Düzce 81100  

Tel: ( 0380 ) 514 19 75
 

Taşlı Hotel

Düzce' de bulunan diğer otellerden kendini ayırmış, değişik tarzdaki mimarisi ile dikkat çekmeyi başarmış Taşlı Hotel, Düzce' nin en iyi otelleri arasında olma ünvanını sonuna kadar haketmektedir. Otelin hizmetleri, sauna, fitness, açık yüzme havuzu sayabildiğimiz sadece birkaçıdır. Taşlı hotelin restoranında hem yöresel lezzetlere yer verilmiş olup hem de dünyadan eşsiz lezzetleri bulmak mümkün. Geleneksel olarak dizayn edilmiş odalarında konaklamak sizde unutamayacağınız hisler bırakacaktır.
 

tasli-hotel.jpeg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 204 TL.

Adres: Akçakoca Yolu Üzeri 2. Km. 81650 Düzce

Tel: ( 0380 ) 526 25 69

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.