Duygu Kurban Gözüoğlu Kimdir? & Hakkında Bilgi

1977 Ankara Polatlı doğumludur. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu üyesi olan Duygu Kurban Gözüoğlu hakkında merak edilenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Duygu Kurban Gözüoğlu Kimdir? & Hakkında Bilgi

Duygu Kurban Gözüoğlu Biyografisi

Duygu Kurban Gözüoğlu Milliyetçi Hareket Partisi Ankara ili, 1. Bölge, 4. Sıra milletvekili adayıdır. 27. Dönem milletvekili genel seçimlerinde MHP’den Ankara milletvekili adayı olarak gösterilmiştir.


Duygu Kurban Gözüoğlu Kimdir?

Ankara milletvekili adayı olan Gözüoğlu, eğitimci bir ailenin kızıdır. 16 Ocak 1977 Ankara Polatlı doğumludur. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamlayan Gözüoğlu mesleğini avukatlık yaparak icra etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu üyesi olarak MHP’de görev alan Duygu Kurban Gözüoğlu 24 Haziran 2018 seçimlerinde Ankara 1. Bölge milletvekili adaylığına seçilmesi ile gündeme gelmiştir.


Duygu Kurban Gözüoğlu Siyaset Hayatı

Miiliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu üyesi olan Duygu Kurban Gözüoğlu 2018 Haziran dönemi seçimlerinde Ankara 1. Bölge 4. sıra milletvekilliği adaylığına seçilmiştir. Polatlı’da doğup büyüyen Gözüoğlu partisinin kadınlara ve kadın adaylara gösterdiği güveni sık sık dile getirirken, kendisinin de doğum büyüdüğü Polatlı’da bir çok sosyal projeye dahil olacağını beyan etmiştir. Gözüoğlu verdiği demeçlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin toplumun mutluluğu ve refahı için çalıştığını ve bu yönde hizmetler verdiğini, Cumhur İttifakı’nı milletin aklı olarak kabul edip yola çıktıklarını ve bu yolda da MHP ile hizmetlerine devam edeceklerini belirtmiştir. Polatlı halkından ve seçmenlerinden beklediği desteği dile getirirken devletimiz daim, milletimiz kaim olsun dileklerini yinelemiştir.


O Bir Anne

16 Ocak 1977 yılında eğitimci bir ailede, Ankara, Polatlı’da doğup, büyüyen Duygu Kurban Gözüoğlu Rusya ve İngilizce bilmesinin yanı sıra, evli ve iki çocuk annesidir. Avukatlık mesleğinin yanı sıra iki çocuğuna annelik yapan Gözüoğlu kadının toplumdaki çalışan ve koruyan görevini gözler önüne sermektedir. Bulunduğu birçok sosyal projede kadını ön plana çıkaran Gözüoğlu seçmenlerinin desteğini tam olarak arkasına alarak yoluna devam etmektedir.

Önerilen İçerik;

 MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum