Kahraman Gibi Hissedeceğiniz 17 En İyi Doğaüstü Anime | 2024

Özel güçleriniz olsa neler yapacağınızı düşündünüz mü? Bu hissi en iyi şekilde yaşayabileceğiniz doğaüstü güç animelerini sizler için derledik.
Kahraman Gibi Hissedeceğiniz 17 En İyi Doğaüstü Anime | 2024

Özel güçleriniz olsaydı ilk olarak ne yapmak isterdiniz? Görünmez olup sınav kağıdınızı çalmak mı, yoksa ışınlanarak sevdiğinizin yanına gitmek mi? Sizler için doğaüstü güç animelerini derledik. Listemizde yer alan animeleri izlerken kendi özel gücünüzün var olduğunu hissedeceksiniz. 

İşte 17 En İyi Doğaüstü Güç Animesi... 

1. Jashin-chan Dropkick

Doğaüstü Animeler
Cehennem iblisi Jashin-chan, Yurine isimli bir üniversite öğrencisi tarafından çağrılır. Yurine, onu nasıl geri yollayacağını bilmediği için Jinbocho’da yıkık apartman dairesi içerisinde beraber yaşamak zorunda kalır. Lakin Jashin-chan’a göre Yurine’yi öldürürse cehenneme geri dönmesi mümkündür.

TürKomediFantastik
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2018
OyuncularAina
Suzuki
Nichika
Ohmori
Miyu
Kubota

2. Overlord

Doğaüstü Animeler
Popüler online oyunu Yggdrasil’in kapanması gerekiyordu. Momonga ise oyundan çıkış yapmamaya yemin etmiş olan bir oyuncuydu. Oyundan çıkış yapmamış olmasıyla birlikte oyun kapanır kapanmaz En Güçlü Büyücü ünvanlı bir iskelete dönüşür. Dünya değişmeye devam ettiği sürece oyundaki NPC’ler duyguları hissetmeye başlar. Momonga, hiçbir ailesi, arkadaşı olmamasının yanında yeni oyun dünyasını ele geçirmek için çabalamaya başlar.

TürAksiyonMacera
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2015
OyuncularSatoshi
Hino
Chris
Guerrero
Yumi
Hara

3. Yofukashi no Uta

Doğaüstü Animeler
Kou, dışarıdan normal duran bir ortaokul öğrencisidir. Bir gün uykusuzluk hastalığına yakalanması sonucunda okuldan ayrılmaya karar verir. Uyuyamamasının altındaki büyük problemin ne olduğunu araştırmaya çalışırken geceleri tek başına yürümek de ona iyi gelir. Bir gece yürüyüş yapan Kou, Nazuna isminde bir kız ile tanışır. Kız onun uykusuzluğuna çözüm olabileceğini söyler ve Kou’nun hayatı tamamen değişir.

TürKomediFantastik
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2022
OyuncularGen
Sato
Sora
Amamiya
Natalie
Rial

4. Artiswitch

Doğaüstü Animeler
Tokyo’daki gençler arasında bir söylenti bulunmaktadır. Harajuku’da bir yerde Ura-Harajuku isminde bir cadı tarafından işletilen dükkan bulunuyordu. Nina ismindeki cadımız misafirlerin gizli isteklerini yerine getirmekle meşguldür. Bu istekleri sunabilen insanların kalbinin derinliklerinde gerçek duygular bulunmaktadır. Fantastik doğaüstü animeler arıyorsanız bu anime tam da size göre.

TürFantastik
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularHonoka
Kuroki
RikoYutaro

5. Platinum End

Doğaüstü Animeler
Sınıf arkadaşlarının hepsi ortaokul mezuniyetini kutluyordu. Mirai ise problemlerinden dolayı ortalıkta görünmüyordu. Kendisini karanlığa saplanmış gibi hisseden Mirai, aradığı kurtuluşun bir melek tarafından verilmiş olmasıyla işler tamamen değişir. Kendisini 12 tanrı adayının bulunduğu ve kazananın bir sonraki dünyanın tanrısı olacağı bir yarış içerisinde bulur.

TürAksiyonDram
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularMiyu
Irino
Yui
Ogura
Daman
Mills

6. Jibaku Shounen Hanako-kun

Doğaüstü Animeler
Kamome Akademisi’nde okulun Yedi Gizemi’nden biri olan Hanako-san’ın yeniden ortaya çıktığına inanılmaktadır. Eski okul binasının üçüncü katındaki kızlar tuvaletini işgal ettiği söylenilmektedir. Aynı zamanda çağrıldığı anda dilekleri de gerçekleştirdiği dile getirilmiştir. Nene, bu perili tuvalete gittiğinde ise görmüş olduğu Hanako-san düşündüğü gibi olmaz.

TürKomediFantastik
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2020
OyuncularJustin
Briner
Megumi
Ogata
Tyson
Rinehart

7. Dororo

Doğaüstü Animeler
Samuray efendisi, yeni doğmuş oğlunun organlarını savaş alanında üstünlük sağlayabilmek için 12 farklı şeytana feda etmişti. Terk edilen bu bebeği bir doktor gizlice evlat edinerek onun yaşama tutunmasını sağlamıştır. Büyüdüğünde ise vücudunu tek parça olarak geri alabilmek için çok sayıda şeytanı avlamaya hazır bir şekilde hareket etmeye başlar. Aksiyon süper güç animeleri listesine ekleyebileceğimiz bu animeyi izlemenizi içtenlikle öneriyoruz.

TürAksiyonMacera
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2019
OyuncularJason
Douglas
Rio
Suzuki
Mugihito

8. Devilman: Crybaby

Doğaüstü Animeler
Fuda Akira, en yakın arkadaşı Asuka Ryou’dan iblislerin uyanıp dünyaya hükmetmek üzere harekete geçtiğini öğrenir. İnsanların, iblislerin doğaüstü güçlerine karşı bir şey yapamayacaklarının farkında olan Ryou, Akira’ya bir iblis ile birleşme seçeneğinde bulunur. Akira ise bu birleşmeyi kabul ederek iblisin gücüne sahip olur.

TürAksiyonDram
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2018
OyuncularKoki
Uchiyama
Ayuma
Murase
Kyle
McCarley

9. 18if

Doğaüstü Animeler
Normal bir şekilde uykuya dalan Haruko, gözlerini açtığında bir rüyanın içinde sıkışmış olduğunu fark eder. Bu dünyada cadılar onu fazlaca rahatsız etmektedir. Bu cadılar Uyuyan Güzel Sendromu ismindeki hastalığa sahip olan kadınların ruhlarıdır. Lakin cadılar bu durumu reddeder. Haruto artık kendisi için bir çıkış yolu bulmak zorundadır.

TürGizemFantastik
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2017
OyuncularBrina
Palencia
J. Michael
Tatum
Alexis
Tipton

10. Sousei no Onmyouji

Doğaüstü Animeler
Rokuro şeytan çıkarıcı bir aile soyundan gelmektedir. Ailesinin geleneklerinin devamını sağlamayı umursamayarak bir futbolcu olmayı tercih etmektedir. Lakin onun sahip olduğu inanılmaz güç, Benio’nun ortaya çıkmasıyla işleri değiştirir. Şeytan Çıkarıcı Yıldız İkili unvanı Rokuro ve Benio’ya yapıştığı anda ise ikili birlikte savaşmak zorunda kalır.

TürAksiyonFantastik
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2016
OyuncularMatthew
Mercer
Cherami
Leigh
Erica
Lindbeck

11. Bloodivores

Doğaüstü Animeler
60 yıl önce, toplum bir haftadan daha fazla uyanık kalmalarına neden olan bir hastalığa boğulmuştu. Uykudan mahrum kalan insanlar ise tamamen çılgına dönmüştü. Bu hastalığı tedavi etmek için ilaç bulunmuş olsa da; bu ilaçlar insanları vampire dönüştürmektedir. Bir insandan ve vampirden dünyaya gelen Mi Liu; Umudun Çocuğu olarak iki türü de birbirine bağlayacak olan ışıktır.

TürAksiyonKorku
IMDb4,2
Gösterim
Tarihi
2016
OyuncularSaori
Hayami
Eri
Kitamura
Takuya
Sato

12. Absolute Duo

Doğaüstü Animeler
Tooru, kendisinde bir Blaze olduğuna sevinmektedir. Lakin bu Blaze onun için bir silah değil de bir kalkandır. Diğer taraftan dövüş yeteneğini geliştirmek için girmiş olduğu okulda, ekip ile çalışmanın ne demek olduğunu öğrenmeye de başlar.

TürAksiyonFantastik
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2015
OyuncularYoshitsugu
Matsuoka
Ayaka
Imamura
Nozomi
Yamamoto

13. Kekkai Sensen

Doğaüstü Animeler
New York ve Cehennem arasında açılmış olan bir gedik, şehir sakinlerini ve diğer boyuttaki yaratıkları tek bir yerde toplamıştır. İnsanlık bu şekilde mutlu bir yaşam sürerken bazıları bu alanı aşıp yaratıklar ile insanları ayırmak için uğraşmaya başlar. Lakin onların karşısında da engellemek üzere düşmanları bulunmaktadır.

TürAksiyonMacera
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenYasuhiro
Nightow
OyuncularDaisuke
Sakaguchi
Kazuya
Nakai
Aaron
Dismuke

14. No Game No Life

Doğaüstü Animeler
Sora ve Shiro, oyun dünyasında ün yapmış olan lakin evlerinden asla çıkmayan iki işsizdir. Bir gün Tanrı olarak adlandırılan bir kişi tarafından iki kardeş alternatif dünyaya davet edilir. İki kardeş bu dünyaya geçerek oyunlarla kararlar almaya başlarlar. Dünya kuralı gereği savaş yapılması yasaktır. İnsanlık, diğer ırklar tarafından arta kalan şehirlere püskürtülmüş olmasına rağmen Sora ve Shiro’nun yeni görevi insanlığı kurtarmaktır.

TürMaceraKomedi
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2015
OyuncularYoshitsugu
Matsuoka
Ai
Kayano
Yoko
Hikasa

15. Saiki Kusuo no Psi Nan

Doğaüstü Animeler
Saiki, telepati ve telekinezi gibi güçlere ev sahipliği yapmaktadır. Kulağa mükemmel gelen bu güçler Saiki’nin deneyimlerine göre iğrençtir. Kendisi bu yeteneklerine rağmen normal bir hayat sürebilmek için mücadele etmektedir. Psişik güç animelerinin bir numarası olacak olan bu yapıma bir göz atın deriz.

TürKomediFantastik
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenShuichi
Aso
OyuncularHiroshi
Kamiya
Daisuke
Ono
Nobubaga
Shimazaki

16. Noragami

Doğaüstü Animeler
Bu dünya ile diğer dünya arasındaki 8 milyon tanrı, insanların işlerine karışmaktadır. Tatlı bir ortaokul öğrencisi olan Hiyori, sınıf arkadaşlarının zorbalıklarını katlanmak zorundadır. Bir gün ağlayabilmek için tuvalete gittiğinde duvarda karalanmış bir telefon numarası bulur ve onu arar. Numarayı aradığı anda mayo giymiş, evsiz ve kendisine tanrı diyen Yato ismindeki bir çocuk ile karşılaşır. Ve gerçekten de Yato’da tanrı güçleri bulunmaktadır.

TürAksiyonMacera
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2014
OyuncularHiroshi
Kamiya
Maaya
Uchida
Yuki
Kaji

17. Fairy Tail

Doğaüstü Animeler
Genç büyücü Lucy’nin hayali, Fairy Tail loncasına katılmaktı. Seyahati sırasında Natsu ismindeki bir adamla karşılaşır. Ona hayallerini anlatır ve yoluna devam eder. Lakin kısa bir süre sonra Lucy, birtakım adamlar tarafından satılır. Natsu bir şekilde onu kurtarır ve Lucy’nin hayallerini gerçekleştirmesine yardım etmeye başlar.

TürAksiyonMacera
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenHiro
Mashima
Masashi
Sogo
OyuncularCherami
Leigh
Todd
Haberkorn
Tia Lynn
Ballard

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.