Doğan Kabak Kimdir? Doğan Kabak Nereli ve Kaç Yaşında?

Birçok kişinin Youtube üzerinden tanıdığı Doğan Kabak, Türkiye'de merak edilen isimler arasında yer alıyor. İşte Doğan Kabak kimdir ve Doğan Kabak hakkında bilgiler.
Doğan Kabak Kimdir? Doğan Kabak Nereli ve Kaç Yaşında?

Youtube kanalı üzerinden arabalarla ilgili çektiği videolar ile adını tüm Türkiye'ye duyurmayı başaran Doğan Kabak, birçok kişi tarafından araştırılıyor. Bu içeriğimizde ise sizler için Doğan Kabak'ın biyografisini hazırladık. İşte Doğan Kabak kimdir ve Doğan Kabak nereli? gibi soruların yanıtı.  


Doğan Kabak Kimdir?

Doğan Kabak Kimdir

23 Nisan 1980 tarihinde dünyaya gelen Doğan Kabak, uzun bir süre boyunca otomobillerle ilgili olan EVO ve Autocar isimli dergilerde çalışmıştır. Şimdilik TopGear dergisinde çalışmalarını sürdüren Doğan Kabak, Health & Fitness gibi spor dergilerin ekibinde de yer almaktadır. Türkiye’de büyük bir çoğunluk Youtube kanalı üzerinden araba inceleme videoları ile tanıdığı Doğan Kabak, bir dönem ralli yarışlarına katılarak ödül almayı başarmıştır.

Youtube kanalında Ümit Erdim gibi ünlü isimlerle beraber piyasaya yeni çıkacak olan arabaların incelemesini yapmaktadır. Günümüzde ise Doğan Kabak, youtube kanalı üzerinden yaklaşık 2 milyon aboneye sahiptir. Ek olarak Acun Ilıcalı’nın düzenledği Exatlon Challenge Türkiye 2019 isimli yarışmaya katılarak tanınırlığını attırmıştır. Doğan Kabak, şimdilik birlikte olduğu biri var mı yok mu bilinmemektedir.


Doğan Kabak Nereli?

Doğan Kabak Nereli

Asıl mesleği dergicilik olan Doğan Kabak, İstanbul doğumludur. Videolarındaki sıcak tavrı nedeniyle birçok kişi tarafından sevilerek takip edilmektedir. Askerlikten geldikten sonra babasının boyacılık dükkanında çalışırken aldığı bir iş teklifi sonrası kariyerinin başlangıcı oldu. Son olarak Doğan Kabak, instagram hesabı üzerinden 700 bin takipçiye sahip olurken, twitter'da 30 bin takipçi bulunmaktadır.


Doğan Kabak Kaç Yaşında?

Doğan Kabak Kaç Yaşında

1980 yılında İstanbul’da doğup büyüyen Doğan Kabak, 41 yaşındadır. Başarılı Youtuber araç inceleme videolarında şimdilik Türkiye’nin bir numarası diyebiliriz. Ek olarak katıldığı yarışlarda 3 kez birinci 2 kez ikinci olurken 2014 Türkiye Autocross Şampiyonası 7.Sınıf’ta birinci oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.