Dişleri Beyazlatan Macun, Bant, Kalem, Jel ve Yiyecekler

Dişlerinizi beyazlatacak macunları, yiyecekleri, jelleri, bantları, sakızları, kalemleri, tozları ve diğer bakım ürünlerini içeriğimizde bulabilirsiniz.
Dişleri Beyazlatan Macun, Bant, Kalem, Jel ve Yiyecekler

Diş Beyazlatan Şeyler

Dişi beyazlatan yöntemler nelerdir sorusunu günümüzde çok fazla sormaktayız. Hem güzellik anlayışımızdan hem de dişlerimize zarar veren birçok yiyecek ve içeceği tüketmemizden dolayı dişlerimizin beyazlamasını isteriz.

Dişlerimizi beyazlatan yöntemler macun, yiyecek, sakız, bant, jel ve kalemlerdir. Dişlerinizi beyazlatmak için macunlardan Arm Hammer Advance White'ı, yiyeceklerden çileği, sakızlardan damla sakızını, bantlardan Crest 3D Whitestrips'ı, jellerden Xmile'ı, kalemlerden ise Staino'yu öneriyoruz.

Dişi Bembeyaz Yapan Macun

diş beyazlatan besinler

Diş beyazlatan macunlar Arm Hammer Advance White, Splat White Plus, Sensodyne Onarım ve Koruma, Marvis Smokers Whitening Mint, Opalescence Whitening Toothpaste ve Rocs Sensation Whitening'dir. Bu diş macunlarını kullanarak dişlerinizin beyazlatabilirsiniz.

Günlük olarak kullandığımız diş macunları dişlerimizin temizlenmesini sağlamaktadır. Bu yüzden diş macunumuzun kaliteli olması gerekiyor. Saymış olduğumuz bu diş macunları beyazlatıcı özellikte olmaları sayesinde dişlerinize kalıcı beyazlık katacak. Ayrıca bu macunların sizlere parlak bir gülümseme kazandıracağını belirtelim.

Dişleri Temizleyen Yiyecekler

diş beyazlatan besinler

Çilek, elma, kereviz, karbonat, havuç, süt ve süt ürünleri dişleri beyazlatan yiyecekler arasında öne çıkanlardır. Bu gıdaları tüketerek dişlerinizin daha beyaz olmasını sağlayabilirsiniz.

Beslenme akışkanlıklarınızı değiştirerek de dişlerinizi beyazlatabilirsiniz. Yukarıda saymış olduğumuz yiyecekler içeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde dişlerinizi beyazlatmaya katkı sunmaktadır. Ayrıca diş etlerinizi güçlendirmeye yardımcı olan bu besinler sayesinde kısa süre içerisinde daha sağlıklı ve parlak dişlere sahip olabilirsiniz.

Diş Beyazlatıcı Sakız

diş beyazlatan besinler

Yapılan araştırmalara göre damla sakızının dişlerin beyazlamasına katkıda bulunduğu kanıtlanmıştır. Dişlerinizi doğal yollarla beyazlatmak istiyorsanız damla sakızını kullanabilirsiniz.

Sindirim sisteminizi güçlendirerek daha etkili çalışmasını sağlayan damla sakızı, hazmetmenizi de kolaylaştırır. Bu sayede kilo alma probleminiz de ortadan kalkar. Yapısı itibariyle sert olan damla sakızını düzenli olarak çiğnemeniz takdirde dişlerinizin günden güne beyazlayacağını fark edeceksiniz.

Diş Beyazlatan Bant

diş beyazlatan besinler

Dişlerinizi beyazlatıcı bantlar arasında Crest 3D Whitestrips, Magical White, Opalescence Ultradent ve 5D White bulunuyor. Bu bantları kullanarak dişlerinizin beyazlamasını sağlayabilirsiniz.

Basit, ağrısız ve zararsız olan bantlar, dişlerinizin beyazlamasında kullanabileceğiniz bir diğer yöntemdir. Kısa süre içerisinde mükemmel sonuçlar almanızı sağlayan bantları aralıksız olarak her gün 30 dakika boyunca dişlerinize uygulamanız gerekiyor. Bir kutu bandı kullandıktan sonra kalıcı etkisini göreceksiniz.

Diş Beyazlatıcı Jel

diş beyazlatan besinler

Diş beyazlatan jeller Xmile, Lanbena, Whitelight, Fgm Whiteness Perfect, Osveld Star Smile ve Advance Teeth'tir. Bu jelleri kullanarak dişlerinizi kısa sürede beyazlatabilirsiniz.

Ortalama olarak 3 ile 5 tona kadar beyazlatabilen jeller, bu özellikleri sayesinde çok tercih edilmektedir. Her gün 2 defa uygulandığı takdirde kalıcı sonuçlar yaratan bu jelleri kullanarak dişlerinizin kısa süre içerisinde beyazlamasını sağlayabilirsiniz.

Diş Beyazlatan Kalem

diş beyazlatan besinler

Diş beyazlatıcı kalemler Staino, Dr White, Xmile, Opalescence, Aily Cosmetics, Osveld Star Smile, Whitelight Jel Bright Light, Nano Absolute White Jel, Elmax ve Beauty Model White Kalemdir. Bu kalemleri kullanarak dişlerinizi beyazlatabilirsiniz.

Diş ve diş etleriniz için oldukça güvenli olan bu kalemler, kısa süre içerisinde daha beyaz dişlere sahip olmanızı sağlayacak. Dişler üzerinde herhangi bir acıya neden olmayan beyazlatma kalemleri, içeriğindeki mavi pigmentler ve ışık yansımalı parçalar sayesinde gülümsemenizin daha parlak olmasına destek oluyor.


İlginizi Çekebilir
Diş Beyazlatma YöntemleriEvde Doğal Yöntemlerle Diş Beyazlatma

Dişi en iyi ne beyazlatır?

Dişi beyazlatan en etkili yöntem limon ve karbonat karışımıdır. Bir çay kaşığı karbonatı bir kabın içerisine atın ve üzerine limon sıkın. Karşımı macun haline gelene kadar karıştırın. Sonra diş fırçanıza karışımdan bir miktar sürün ve dişlerinizi fırçalayın.

1 haftada diş nasıl beyazlatılır?

Dişlerinizi beyazlatıcı bir diş macunla fırçalayıp ağzınızı iyice çalkalayın. Daha sonra 1 çay kaşığı adaçayı ve bir çay kaşığı tarçını karıştırın. Bu işlemi her akşam yatmadan önce tekrarlayın. 1 hafta boyunca bu uygulamayı yaptığınız takdirde dişlerinizde meydana gelen beyazlığı fark edeceksiniz.

Doğal yollarla diş nasıl beyazlatılır?

Doğal yollarla dişlerinizi beyazlatmak istiyorsanız limon ve karbonat karışımını uygulamalısınız. Karbonata limonu sıkıp karıştırdıktan sonra diş fırçasına sürerek dişlerinizi fırçalayın. Daha sonra ağzınızı bol suyla çalkalayarak karışımı temizleyin. Limon yerine elma sirkesi kullanabileceğinizi söyleyelim.

Evde diş kararması nasıl geçer?

Evde diş kararmasını geçirmek için karbonattan yararlanabilirsiniz. Diş fırçasına bir miktar karbonat dökerek dişlerinizi fırçalayın. Sonrasında tekrar diş macununuz ile fırçalayın. Bu işlemi haftada iki defa tekrarlayarak diş kararmasından kurtulabilirsiniz.

Sararmış dişler nasıl beyazlar?

Birkaç damla limon suyu ve bir çay kaşığı karbonatı fincanda karıştırın. Bu karışım macun kıvamına geldikten sonra diş fırçasına ya da parmağınızın ucuna sürün. Daha sonra bu macunu dişlerinize uygulayın. Macunu dişlerinizin lekeli kısmına iki dakika boyunca uyguladığınız takdirde sararmış dişlerinizi beyazlatabilirsiniz.

Dişi beyazlatmak için ne yapılır?

Dişlerinizi beyazlatmak için günde en az iki defa dişlerinizi fırçalamalı, karbonat ve elma sirkesi kullanmalı, karbonatlı karışımları dişlerinize sürmeli ve çilek tüketmelisiniz. Bu uygulamalar kısa süre içerisinde dişlerinizi beyazlatmanıza yarayacaktır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.