Derrick Brown Kimdir

Derrick Brown, 8 Eylül 1987’de Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya kentinde dünyaya gelen gelen, kariyeri boyun aldığı kulüp takımlarında uzun forvet pozisyonunda görev alan basketbolcudur.
Derrick Brown Kimdir

Derrick Brown Biyografisi

Derrick Brown’un Kulüp Kariyeri

Derrick Brown, basketbol kariyerine çok küçük yaşlarda başladı ancak adını tam olarak 2009 yılında Charlotte Bobcats takımında duyurdu. ABD’de NBA takımları ile mücadele verdi ve 2009-2010 sezonunda 57 maçta forma giyip 9 sayı ortalaması ile oynadı.

Oynadığı oyun ile çok fazla sayı üretemese de takımda sürekli oynayan basketbolcular arasında gösterildi ve bir sonraki sezona da etkili bir başlangıç yaptı. 41 maçta forma giydiği ikinci sezonun sonuna doğru transfer teklifleri almaya başladı ve New York Knicks ile anlaştı. Sadece 8 maça çıktığı takımı ile istenileni veremedi ve eski takımı Charlotte Bobcats’e geri döndü. 2011-2012 sezonunda 61 maça çıkarken 8,1 sayı ortalaması ile oynadı.

derrick brown lokomotiv kuban

2012-2013 sezonunda ise önemli bir karar alıp NBA’yı bıraktı ve Rus Ligi ekiplerinden Lokomotiv Kuban’a transfer oldu. 3 sezon boyunca burada forma giydiği takımı ile ortalama 15 sayı performansı ile oynadı.

2015 sezonunun sonunda ise takımdan ayrıldı ve yolunu Türkiye’ye çevirdi. Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Anadolu Efes ile sözleşme imzalayan Derrick Brown, kendisini 3 yıllığını mavi beyazlı ekibe bağladı.

derrick brown anadolu efes

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.