Christian Louboutin ''Kırmızı Tabanlı Ayakkabı''

90' lı yıllardan günümüze kadar ulaşan seksi ayakkabı modeli, kırmızı tabanlı ayakkabılar popülerliğini yitirmedi. Ayakkabı tasarımcısı Christian Louboutin tasarımlarını arzu nesnesi ve sanat eseri olarak adlandırıyor.
Christian Louboutin ''Kırmızı Tabanlı Ayakkabı''

Fransız ayakkabı tasarımcısı Christian Louboutin, ilk ayakkabı koleksiyonunu 1991 yılında üreterek moda dünyasına giriş yaptı. Kırmızı rengin kadınlar için ne kadar önemli olduğunu anlayan modacı, mağazasında bulunan siyah ayakkabının tabanını kırmızı ojeyle boyamasıyla kırmızı tabanlı ayakkabı modelini yarattı.

 

christian-louboutin-kirmizi-tabanli-ayakkabi-001.jpg

 

1992 yılında kırmızı tabanlı ayakkabıları üreterek ayakkabı modasına damga vurdu. Bu ayakkabı modelli ile moda dünyasında farklı bir tarz oluşturdu.

 

christian-louboutin-kirmizi-tabanli-ayakkabi-.jpg

 

Siyah tabanların ve topuğun kadının kıvrımlarını iyi göstermediğini düşündüğü için kırmızı tabanlı ayakkabıları üretmeye başladı. Kırmızı tabanlı ayakkabılar 90’ lı ve 2000 ‘ li yılların vazgeçilmez ayakkabı modeli olmayı başadır.

 

christian-louboutin-kirmizi-tabanli-ayakkabi.jpg

 

Günümüzde hala kırmızı tabanlı stiletto ve ayakkabı modelleri mağazalarda satılmakta ve kadınların yoğun ilgisini görmektedir. Kadınlar bu ayakkabı modelinden asla vazgeçmiyor. Seksi ve çekici yapısı olan bu model erkeklerinde ilgisini çekiyor.

 

christian-louboutin-kirmizi-tabanli-ayakkabi-003.jpg

 

Erkekler bu ayakkabı modelini giyen kadınlardan çok etkileniyor. Christian Louboutin’ in tasarımları daha sonra birçok ayakkabı markası tarafından taklit edilerek üretildi.

 

christian-louboutin-kirmizi-tabanli-ayakkabi-.Jpeg

 

Christian Louboutin’ e ait olan ayakkabı tasarımları oldukça yüksek fiyatlardan satılmaktadır. Türkiye’ de ilk mağazasını modanın kalbi olan Nişantaşı’nda açmıştır.

 

christian-louboutin-kirmizi-tabanli-ayakkabi-002.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.