Charm City Kings Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Drama türündeki bir yapım olan Charm City Kings hakkında detaylı bir araştırma yaptık. Bu içeriğimizde sizin için Charm City Kings filminin konusunu, oyuncularını, hakkında bilinmesi gerekenleri ve izleyici yorumlarını derledik. İşte detaylar…
Charm City Kings Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Charm City Kings Filmi

Dram türünde bir yapım olan Charm City Kings yeni çıkan HBO filmlerinden birisidir. Son zamanlarda hızlı bir yükseliş içinde olan HBO, bu gibi yapımlarla izleyiciyi kendine çekmektedir. Dram türündeki güzel yapımlardan biri olduğunu düşündüğümüz Charm City Kings filmini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme film içeriğimizde Charm City Kings konusunu, oyuncularını, hakkında bilinmesi gerekenleri, incelemesini ve izleyici yorumlarını derledik.


Charm City Kings Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Film 8 Ekim 2020 tarihinde HBO üzerinden yayınlanmıştır. Toplam 2 saat 5 dakika uzunluğunda olan Charm City Kings filmi kaliteli bir yapımdır.

charm city kings yayın tarihi


2. Güzel hikâyesi ve iyi gelişen olaylar zinciriyle Charm City Kings filmi güzel bir yapımdır. Dram ve gerilim türlerini güzel bir şekilde harmanlayıp karşımıza sunan Charm City Kings filmi izleyicileri tarafından da beğenilmiştir.

charm city kings izleyici yorumları


3. Film Lotfy Nathan'ın 12 O'Clock Boys belgeselinin bir film uyarlamasıdır. Filmin yazarlığını Sherman Payne, Christopher M. Boyd, Kirk Sullivan ve Barry Jenkins isimleri yapmıştır. Yönetmenliğini ise La Granja yapımından bildiğimiz Angel Manuel Soto yapmıştır.

charm city kings yönetmeni


4. Filmin oyuncuları arasında Jahi Di'Allo Winston, Meek Mill, William Catlett, Donielle T. Hansley Jr., Kezii Curtis, Pacino Braxton, Lakeyria Doughty, Chandler DuPont, Pug, Milan Ray, Teyonah Parris ve Jeanette Maus isimleri bulunmaktadır.

charm city kings oyuncuları


5. Film ergenlik çağını yaşayan Mouse’un Batı Baltimore’da kirli işlerle uğraşan bir çeteye katılmasını ve katıldıktan sonra yaşanan olayları konu almaktadır.

charm city kings konusu


6. Mouse genç bir Amerikalıdır. Mouse’un hayatta en çok istediği şey motosikletlerdir. Kendine bir motosiklet almak için her şeyi yapmaya hazır olan Mouse bunun için kötü yollara sapar.

charm city kings filminin konusu


7. Dram türünde güzel bir yapım olduğunu düşündüğümüz Charm City Kings filmi zaman verilmesi gereken bir içeriktir. IMDb’den aldığı 6,2’lik puanla da bunu kanıtlamıştır.

charm city kings imdb


Charm City Kings Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

? Bu film inanılmaz performans yapıyor. Bu filmin radarıma gelmesinden çok mutluyum ve bunun bugünün gençliğinde anlık bir klasik olacağını garanti ediyorum. Sağlam hikâye, oyuncular ve prodüksiyon. Bu film "herkes" içindir G*** G.

? Harika bir film değil, ama iyi bir film. Gerçekten iyi fikirleri ve şehrin iç kesimlerinde büyüyen herkese hitap edecek güçlü bir mesajı var. Keşke daha fazla arazi motosikleti sürüşü ve dublör olsaydı. Bazı harika aksiyonları gösteren çok iyi bir sahne var ama filmde daha önce olduğu için o sahneden sonra yavaşlıyor. Aksiyon sahnesinin temposunu korumuş olsaydı, bu film yılın en iyi aksiyon filmi olacaktı. N**** D.

? İyi film. Ana karakterin oyunculuğu gerçekten harika. Aslında Baltimore bisiklet kültürü hakkında bir film değil. Daha çok bir gencin dünyadaki yerini belirleyen bir film. Drama karakter odaklı filmleri seviyorsanız, bundan hoşlanacaksınız. S*** P.

? Bu film, izleyiciyi yetişkinliğin zirvesindeki hassas, mahalle çocuğunun hayatına / zihnine getiriyor. Diyalog ve etkileşimler otantik ve yaratıcı bir şekilde "Siyah" kültürün birçok yönünü yansıtıyor. Duygu sabittir ve beni suskun bırakmasa da kesinlikle bende kaldı ve biraz gözyaşı döktüm. Bu filmi izleyin! Kendinizi duvarda bir sinek olarak görürseniz, ödüllendirileceksiniz. K*** F.

? Harika oyuncular; (Meek Mill bir doğaldır). Kusurlu yönetmenlik ve Baltimore aksanını ifade eden yalnızca 1 belki 2 karakterle ortalama sinematografi ile ideal konsept. Will & Jada Smith'in (yürütücü yapımcılar) kamera önünde ve arkasında yaşam boyu süren deneyimin bu filmin yönünü ve kurgusunu tamamen terk etmesinden gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Z*** C.

? Charm City Kings ilginç bir film deneyimiydi ve bana Baltimore'da yaşamın nasıl devam ettiğini, kültürünün ve yaşam tarzının insanları nasıl etkilediğini gösterdi. Orada yaşamaya yakın bile olmadığım için, bu filmin ne kadar gerçekçi olduğunu söyleyemiyorum. Personel, burada yapabileceğim tek şey, film kalitesini yargılamak ve sonunda onu olumlu bir şekilde izlemek. Karakterler çok farklı kültürlerden olsalar bile ilginç ve serbest bırakılabilirdi. Benden daha çok neden personel yaptıklarını anlayabildim. Charm City Kings, bize farklı kültürlerin nasıl yaşadığını ve nefes aldığını gösteren iyi ve sağlam bir filmdi. M**** M.

? Cidden bu çok iyi bir filmdi; Dürüst olmak gerekirse, ne kadar iyi olduğuna çok şaşırmıştım. Çok dürüst tuttular ve bunu kim yönettiyse harika bir iş çıkardı. Anne bir aktris olarak olağanüstü bir iş yaptı, filmin çekip gittiği bir bölümü mü? Bunu hissettim. Meek oyunculuk yapabilir, bir geleceği var; ana çocuk da öyle. L*** C.

? Bununla ilgili bir film seyretmek çok çılgınca. Baltimore şehrinde doğdum ve hayatımın yıllarca orada yaşadım. Sonra Pennsylvania'ya ve Maryland kıyılarına taşınmıştım. 12 O Clock Boyz ben büyürken büyümüştü. Ben ve arkadaşlarım sadece onlarla sürmek istedim. G*** R.


Charm City Kings Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Dram türündeki kaliteli yapımlardan birisi olan Charm City Kings filminde yer alan oyuncuları sizin için inceledik. İşte Charm City Kings oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilinmesi gereken bilgiler.


Jahi Di'Allo Winston – Mouse

Sinema kariyerinin başında olan Jahi Di'Allo Winston bir Amerikalı aktördür. Daha önceden Proud Mary, Everything Sucks, Queen & Slim, Olacak İş Değil ve Ölüler Ölmez yapımlarında yer alan genç oyuncu kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Jahi Di'Allo Winston bu filmde ise kötü işler yapan bir grubun içerisine dahil olan Mouse karakterini canlandırmaktadır.

charm city kings mouse


Meek Mill - Blax

Filmdeki önemli oyunculardan birisi olan Meek Mill bir Amerikalı şarkıcı ve aktördür. Daha önceden birçok albümün yanı sıra Streets, Free Meek ve The Dream Chaser yapımlarında yer alan Meek Mill kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Meek Mill bu filmde ise Blax karakterini canlandırmaktadır.

charm city kings blax

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.