Cansu Koç Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Kırık Ayna isimli dizi ile geçen Cansu Koç, 31 Ekim 1987’de İstanbul’da dünyaya geldi.
Cansu Koç Kimdir

Cansu Koç Biyografisi

İstanbul’da dünyaya gelen Cansu Koç, lise eğitiminden sonra reklamcılık üzerine eğitimi aldı. Kamera karşısına ilk kez Kırık Ayna isimli dizide canlandırdığı Nurcan karakter ile geçti. Ardından dizi ve film projelerinde yer almaya devam etti. 204’te Bir Dilim Aşk isimli dizide Gizem karakterini canlandırdı. Dizi, kızı ile pastanecilik yapan Nehir isimli bir kadın ile ünlü cerrah Ferit’in yollarının kesişmesini ve sonrasında yaşanılan olayları anlatıyor. Dizinin başrollerinde Berna Laçin, Mustafa Uğurlu, Esra Akkaya ve Hakan Gerçek yer aldı. 

 

Genç oyuncu Cansu Koç 2005’te, Hırsız Polis isimli dizide Ümit karakterini canlandırdı. Dizi, ailesine hırsızlık yaparak bakmak zorunda kalan Mavi isimli bir kızın, komiser Çınar’la tanışmasının ve ikilinin birbirlerine aşık olmasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Özlem Düvencioğlu, Timuçin Esen ve Uğur Yücel yer aldı. 2010’da Av Mevsimi isimli filmde Yasemin karakterini canlandırdı. Yavuz Turgul’un yönetmenliğini yaptığı film, İstanbul’da yaşanan seri cinayetleri çözmeye çalışan Avcı ve ekibinin yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Cem Yılmaz, Şener Şen ve Okan Yalabık yer aldı. 

cansu-koc3.jpg

2010’da Cümbür Cemaat Aile isimli dizide Öykü karakterini canlandırdı. Dizi, çocukları tarafından yüzü gülmeyen bir babanın tüm umudunu küçük kızı Öykü’ye bağlamasını ve Öykü’nün hiç olmayacak birine aşık olmasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Ahmet Gülhan, Cansu Koç, Kemal Alpay Atalan, Ali Erkazan, Mahir İpek ve Nihal Yalçın yer aldı. Genç oyuncu daha sonra ise Bir Çocuk Sevdim isimli dizide Funda karakterini canlandırdı. Dizi, sevdiği çocuktan ayrılmak zorunda kalan Mine’nin başka biriyle evlenmek zorunda kalmasını ve sonrasında yaşanan olayları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Bülent İnal, Gülcan Arslan, Hakan Kurtaş ve Çetin Tekindor yer aldı. 


Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Bir Çocuk Sevdim-2011
  • Cümbür Cemaat Aile-2010
  • Av Mevsimi -2010
  • Hayat Güzeldir -2008
  • Komiser Nevzat- 2007
  • Hırsız Polis -2005
  • Bir Dilim Aşk- 2004
  • Kırık Ayna- 2003

 

Neoldu.com/ Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.