Çağrı Taner Kimdir? Çağrı Taner Kaç Yaşında ve Nereli?

Yaptığı çekilişlerle tüm Türkiye’ye adını duyuran Çağrı Taner’in biyografisi sizlerle. İşte Çağrı Taner Kimdir? Çağrı Taner Kaç Yaşında ve Nereli? gibi sorularının yanıtı.
Çağrı Taner Kimdir? Çağrı Taner Kaç Yaşında ve Nereli?

Instagram sayfalarıyla ünlenen Çağrı Taner, dağıttığı birçok hediye ile dikkat çekmeye devam ediyor. Bu içreğimizde sizler için sosyal medya fenomeni olan Çağrı Taner’in hayatını araştırdık. İşte Çağrı Taner Kimdir? Çağrı Taner Kaç Yaşında ve Nereli?


Çağrı Taner Kimdir?

Çağrı Taner Kimdir

1996 yılında dünyaya gelen Çağrı Taner, twitter ve instagram sayfaları üzerinden paylaşımlar yaparak her geçen gün takipçi kazanmaya devam ediyor. İstanbul’da yaşamını sürdüren Çağrı Taner’in henüz nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır. Fazlasıyla gizemli yaşamayı başaran genç fenomen, kendi bilgilerini paylaşmakta biraz çekiniyor diyebiliriz.


Çağrı Taner Kaç Yaşında?

Çağrı Taner Kaç Yaşında

1996 doğumlu olan Çağrı Taner, 25 yaşındadır. Neredeyse herkesin adını duyduğu Çağrı Taner’in instagram hesabında 16.4M takipçi bulunurken bir diğer sayfası cagritanervideo’da 4.3M takipçiye sahiptir. Çağrı Taner twitter hesabında ise 3.4M takipçi mevcuttur. Ayrıca bu hesaplar harici Çağrı Taner’in Hüzünlü Bir Ponçik birçok komedi ve kişisel sayfası bulunmaktadır.


Çağrı Taner Kitapları

Çağrı Taner Kitapları

Sosyal medya fenomenliği yanında ayrıca 2 adet kitap çıkarmayı başaran Çağrı Taner ilk kitabını 2017 yılında Kurgu türüne sahip Hüzünlü Bir Ponçik, 2019’da ise Erkeklerin İç Sesi adında kitaplarını çıkartmıştır. Sosyal medyada dolaşan çoğu insan kendisini klasikleşmiş olan bir resmiyle tanıyabilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.