Çağdaş Onur Öztürk Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Doğruluk Ekseni isimli dizi ile geçen Çağdaş Onur Öztürk, 17 Ağustos 1979’da Sivas’ta dünyaya geldi.
Çağdaş Onur Öztürk Kimdir

Çağdaş Onur Öztürk Biyografisi

Liseden sonra Ege Üniversitesi’nde peyzaj mimarlığı üzerine eğitim aldı. Daha sonra çeşitli işlerde çalıştı ve Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda oyunculuk üzerine eğitim aldı. Kamera karşısına ise Doğruluk Ekseni isimli dizide canlandırdığı Doğan karakteri ile geçti. Dizide yıllar önce kasabalarında bir kaza sonucu arkadaşlarını kaybeden Sırma ve Oğuz birbirlerine doktor olma sözü verirler. Aradan zaman geçer, Sırma ve Oğuz kasabalarına doktor olarak dönerler. Fakat bu kez mücadele etmeleri gereken kötülükler vardır. Dizinin başrollerinde ise Ayçin Tuyum, Rahman Görede ve Özer Tunca yer aldı.

Daha sonra ise Gazi isimli dizide Akın karakterini canlandırdı. Dizi terhisine bir hafta kala yapılan saldırı sonucunda gazi olan Fırat ailesinin yanına döner. Etrafında da bir hainlik döndüğünü anlayan Fırat bu duruma son vermek ve ayağa kalmak için mücadele eder ve kazanır. Dizinin başrollerinde Ahmet Kural, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Selin Demiratar yeraldı. 2009’da ise Sakarya Fırat isimli dizide Hasan karakterini canlandırdı. Dizinin başrollerinde ise Tayanç Ayaydın, Ceren Hindistan, Sönmez Atasoy ve Zerrin Sümer yer aldı.

Yayınlandığı dönemin sevilen dizisi Kuzey Güney isimli dizide Barış Hakmen karakterini canlandırdı. Yıllar önce bir tarafik kazasına neden olan Kuzey ve Güney’in o gün hayatları değişir. Kuzey kardeşinin işlediği suçu üstlenir ve hapishaneye düşer. Yıllar sonra hapishaneden çıkar. Hayatındaki tüm dengeleri değişmiştir. Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Bade İşçil ve Öykü Karayel yer aldı. 2015’te Yaz’ın Öyküsü isimli dizide Tunç karakterini canlandırdı. Yıllar önce doğurduğu bebeğini öldü sana Umut, yıllar sonra gelen telefonla sarsılır çünkü kızı ölmemiştir. Yıllar sonra gelen zor kavuşmayı anlatan dizinin başrollerinde Vildan Atasever,Tansel Öngel, Ece Ceşmioğlu ve Çağdaş Onur Öztürk yer aldı.

Rol Aldığı Dizi ve Filmler:

  • 2015-Yaz’ın Öyküsü
  • 2014 - Tut Sözünü (Sinema Filmi)
  • 2014 - Aşktan Kaçılmaz (TV Dizisi)
  • 2014 - Kendime İyi Bak (TV Dizisi)
  • 2014 - Düşler ve Umutlar (TV Dizisi)
  • 2013 - Böyle Bitmesin (TV Dizisi)
  • 2011-2013 - Kuzey Güney ( TV Dizisi)
  • 2009-2012 - Sakarya Fırat (TV Dizisi)
  • 2008 - Doğruluk Ekseni (TV Dizisi)
  • 2008 - Gazi (TV Dizisi)

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.