Sihirli Bir Atmosterde 15 Büyü Animesi | 2024

Büyülerle dolu bir dünya üzerinde bulunmaya hazır mısınız? Sizin için en iyi büyü animelerini derledik. Bu animelerle sihirli bir dünyaya hazır olun.
Sihirli Bir Atmosterde 15 Büyü Animesi | 2024

Büyü gücünüz olsaydı ilk ne yapardınız? Bu sorunun cevabını en iyi şekilde anlayabilmek için sizlere büyü animelerini derledik. Listemizde yer alan yapımları izlerken sihirler yapacaksınız, yaratıklarla savaşacaksınız ve sihirli bir atmosfere ışınlanacaksınız. 

İşte 15 En İyi Büyü Animesi...

1. Kumo Desu ga, Nani ka?

Büyü Animesi
Bir lise öğrencisinin ölümünden sonra bir örümcek olarak yeniden doğuşunu anlatır. Bu yeniden doğuş sırasında, öğrenci birkaç kez tehlikelerle karşılaşmış ve hayatta kalmayı başarmıştı. Güçlü iradesine rağmen mevcut duruma adapte olmaya çalışan ve hayatta kalmak için elinden geleni yapan bir örümcek olarak reenkarne olan bir kızın hayatı bir daha asla yoluna girmemişti. 

TürMaceraKomedi
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularAoi
Yuki
Shun
Horei
Kaito
Ishikawa

2. Seijo no Maryoku wa Bannou Desu

Büyü Animesi
Sei, 20 yaşında bir ofis çalışanıdır ve bir gün yeni bir dünyaya sürüklenir. Bu dünyada bir Aziz yaratmak için çağıran bir ritüel vardır ancak bu ritüel iki kişiyi de getirir. Herkes ikinci kız olan Sei'yi tercih eder. Sei, bu durumdan hoşnut değildir ve kraliyet sarayından ayrılarak kendine yeni bir iş olarak sihirle iksir ve kozmetik yapmayı seçer.

TürFantastik
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularYui
Ishikawa
Takahiro
Sakurai
Takuya
Educhi

3. Burn the Witch

Büyü Animesi
Londra'da fantastik yaratıklar tarafından işlenen şüpheli ölümler olmuştur. Bir grup insan, bu yaratıkları görebilmekte ve onlara karşı savaşmak için yetenekli büyücü veya cadı olabilmektedir. Wing Bind organizasyonunun ejderhaları koruma ve yönetme yetkisi olan iki cadıyı barındırır. İki cadının ismi ise; Noel Niihashi ve Ninny Spangcole.

TürAksiyonFantastik
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenTatsuro
Kawano
OyuncularEdward
Bosco
Kira
Buckland
Griffin
Burns

4. Assault Lily: Bouquet

Büyü Animesi
İnsanlık, Huge adı verilen dev yaratıklar tarafından yok edilme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Bu tehdit karşısında tüm dünya birlik olur ve Charm adı verilen bilim ve sihir birleşimiyle üretilen silahları kullanmaya başlar. Bu silahlar en iyi şekilde genç kızlar tarafından kullanılabildiğinden, Charm kullanıcıları olan kızlar Lilies olarak anılır ve kahraman olarak görülür. Bu kahramanları Huge ile savaşmaya ve insanları koruma ve yönlendirmeye eğitmek için tüm dünyada GARDEN adında askerî akademiler kurulur.

TürAksiyonFantastik
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2020
OyuncularHikaru
Akao
Yuko
Natsuyoshi
Mikako
Izawa

5. Kami-tachi ni Hirowareta Otoko

Büyü Animesi
Ryouma, 39 yaşında uyku sırasında ölür ve üç tanrı ona acır ve büyülü bir dünyaya reenkarne olma şansı verir. Ryouma'nın tek görevi, kendisi olmak ve hayattan zevk almaktır. Tanrılar Ryouma'yı güçlü fiziksel özelliklerle ve tüm elementlerde ustalaşma yeteneğiyle donatır. Ryouma, yeni hayatına bir ormana ışınlandığında başlar ve üç yıl sonra slime araştırarak geçirir. Ryouma eşsiz slime türleri keşfeder ve bir slime ordusu yaratır. Ryouma, münzevi varoluşundan ve rahat mağara evinden memnun olmasına rağmen, insanların arkadaşlığını özlemeye başlar.

TürMaceraFantastik
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2020
OyuncularAzusa
Tadokoro
Daisuke
Ono
Yuuki
Kuwahara

6. Magatsu Wahrheit: Zuerst

Büyü Animesi
Wahrheit İmparatorluğu'nda yaşayan Inumael, utangaç bir taşımacıdır ve bir zamanlar önemli bir kız kardeşti. Leocaido ise, İmparatorluk şehrinde geleceğini düşünerek günlerini geçiren saf ve yeni bir askerdir. İkisi de İmparatorluk'a taşınmak isterler. İmparatorluk'ta, bir zamanlar sayısız insan katledilmişti ve dünyaya dehşet verici canavarları getiren bir felaket olan ışık geri döneceği öngörülmüştü. Bu, geride kalan insanların ruhlarını acıtıyordu. Bu esnada, Inumael ve Leocaido'nun kaderleri, bir silah kaçakçılığı olayı sonucu büyük ölçüde değişecektir.

TürAksiyonFantastik
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2020
OyuncularNazeeh
Tarsha
Luis
Bermudez
Jacob
Hopkins

7. Fairy Gone

Büyü Animesi
Mariya, perilerin suçlular tarafından kullanıldığı ve insanlara nakledildiği bir dünyada yaşıyor. Bu periler, savaş sırasında Asker Peri olarak kullanılır ve savaş bitip görevlerini sonlandırdıklarında istikrarsız bir politik ortamda farklı yöne doğru ilerleme eğilimindedirler. Mariya ise, bu perilerin suçlarını araştıran ve bastıran Dorothea adlı bir organizasyonun bir üyesidir.

TürAksiyonFantastik
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2019
OyuncularKana
Ichinosa
Ayaka
Suwa
Ayaka
Fukuhara

8. Grambelm

Büyü Animesi
Lise öğrencisi Mangetsu'nun Japonya'ya göç eden Shingetsu ile tanışmasıyla işler değişir. Mangetsu sihir güçlerini kaybetmiştir ve geri kazanmak için de her şeyi yapmaya hazırdır. 

TürAksiyon
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2019
OyuncularAoi YukiAtsumi
Tanezaki
Miyuri
Shimabukuro

9. Laidbackers

Büyü Animesi
Kumi, büyükannesinin dükkanını devralmak için Kyoto'ya taşınır ve burada boş bir dükkanın içinde yaşayan Harami, Kusanagi, Mai ve bir köpekle karşılaşır. Bu kızlar, iblis kralın reenkarne olmuş kahramanlar olduğunu iddia ederler ve Kumi onlarla yaşamaya başlar. İblis kral Ran ise reenkarne olurken aksilik yaşar ve bir ilkokul öğrencisine reenkarne olur.

TürKomediFantastik
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenKiyomitsu
Sato
Hiroyuki
Hashimoto
OyuncularRina
Hidaka
Himaka
Akaneya

10. Conception

Büyü Animesi
Liseden mezun olan Yuuge’nin kuzeni Mahiru'nun hamile olduğunu öğrenmesiyle işler değişir. İstilaya uğrayan Granvania adlı büyülü bir dünyaya çekilirler ve bu dünyada sadece Yıldız Çocukları isimli ordu tarafından canavarlarla savaşılabilir. Bu yıldız çocuklarının babası olmak isteyen İtsuki, 12 takımyıldızının bakire kızlarının tapınağından seçilerek yıldız çocuklarının babası olmak zorundadır. Bu sayede canavarları yenerek kendi dünyasına dönme şansına sahip olur.

TürAksiyonKomedi
IMDb3,8
Gösterim
Tarihi
2018
OyuncularAmber Lee
Connors
Ricco
Fajadro
Felecia
Angelle

11. Black Clover

Büyü Animesi
Asta ve Yuno aynı gün yetimhaneye terk edilmiş iki arkadaştır ve çocukken birbirlerine meydan okuyarak Büyü İmparatoru olma hayalleri kurarlar. Yuno büyü konusunda çok yeteneklidir, ancak Asta büyü bile kullanamaz. Bir gün Asta inanılmaz bir güç elde eder ve iki arkadaş Büyü İmparatoru olma yolunda birlikte çalışmaya başlar.

TürAksiyonMacera
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2017
OyuncularDallas
Reid
Jill
Harris
Cris
George

12. Qualidea Code

Büyü Animesi
Bilinmeyenin istilası sırasında dondurulan çocuklar uykularından uyanır ve doğaüstü güçler kazanırlar. Bu çocuklar, Tokyo, Kanagawa ve Chiba bölgelerini koruma amacıyla bilinmeyene karşı savaş açarlar.

TürAksiyonDram
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2016
OyuncularAoi
Yuki
Sora
Amamiya
Yui
Ishikawa

13. Fairy Tail

Büyü Animesi
Genç büyücü Lucy, Fairy Tail loncasına katılmayı hayal eder ve yolculuğu sırasında Natsu adında genç bir büyücüyle tanışır. Natsu, Lucy'yi köle olarak satılmaya çalışan adamlardan kurtarır ve ona Fairy Tail loncasına katılmasını teklif eder. Böylece Natsu ve Lucy birlikte loncanın verdiği görevlere katılırlar. Aksiyon büyü animeleri arıyorsanız bu animeyi hiçbir takdirde kaçırmayın derim. 

TürAksiyonMacera
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenHiro
Mashima
Masashi
Sogo
OyuncularCherami
Leigh
Todd
Haberkorn
Tia Lynn
Ballard

14. Rozen Maiden

Büyü Animesi
Jun, okulda yaşadığı bir travma yüzünden evde tek başına yaşamaya başlar ve tılsımlı oyuncaklar satın alıp satarak zaman geçirir. Bir gün postayla bir mektup alır ve bu mektup, onun ücretsiz bir oyuncak bebeğe sahip olacağını söyler. Bavulun içinden Shinku adlı bir bebek çıkar ve Jun'u medyumu ve hizmetkarı yapar. Shinku, Rozen adlı bir oyuncak bebek yapımcısı tarafından yaratılmış bir canlı bebek ve Jun, onunla birlikte Alice Oyunu adı verilen bir savaşta hayatta kalmaya çalışır.

TürAksiyonMacera
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2004
OyuncularKaren
Strassman
Rebecca
Forstadt
Mona
Marshall

15. Irozuku Sekai no Ashita kara

Büyü Animesi
Hitomi, büyük cadı Kohaku'nun torunu ve 17 yaşındadır. Renk algısını kaybetmiş olsa da, Kohaku onu geçmişe gönderir ve Hitomi 17 yaşındaki büyük annesi ve onun kulüp üyeleriyle görüşür. 

TürDramFantastik
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2018
OyuncularKaori
Ishihara
Ayumu
Murase
Nao
Toyama

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum