Bu Karakterler Size Çocukluğunuzdaki Korkularınızı Yaşatacak!

Hepimiz bir zamanlar çocuktuk. O dönemlerde televizyona çıktıklarında bizleri korkutan ve içimizi ürperten karakterler vardı. Korkularımıza rağmen onları izlemekten kendimizi alıkoyamazdık.
Bu Karakterler Size Çocukluğunuzdaki Korkularınızı Yaşatacak!

Herkesin çocukluğu kendine göre özeldir. Ancak 80'ler, 90'lar ve 2000'li yılların başlarında çocukluklarını yaşayanların hayatı gerçekten de bir başkadır. Bilgisayarlar daha evlerimizi işgal etmemişlerdi. Sokaklarda saatlerce oynar, evde olduğumuz sabahın erken saatleri ve akşam saatlerinde de televizyona bağlanırdık ailecek.

O günden bu güne unutamadığımız bir çok karakter şüphesiz hafızlarımızda yer etti. Bunların kimisi güldüren, kimisi düşündüren karakterlerdi. Tabi bir de içimizi ürperten, geceleri uykularımızı bölen bazı dehşet verici karakterler vardı.


1) Chucky

chuckygif.gif

Ahh Chucky ahh... Oyuncak bir bebektin ama yinede bizleri korkutmayı başarabiliyordun. Senin yüzünden oyuncaktan soğuyan onlarca arkadaşımı tanıyorum. Ben hariç :)


2)  Gulyabani

gulyabanigif.gif

Kemal Sunal'ın filmleri bizi sadece güldürürdü. Ta ki sen karşımıza çıkıncaya kadar. Hain seni...


3) Jurassic Park

jurassicparkgif.gif

Biz senden önce dinazorları severdik be... Hikayelerde duyardık sadece. İçimizde gizliden de olsa dinazorlara karşı bir sevgi beslerdik. :)


4) Teletabi'nin Süpürgesi

teletubbiesgif.gif

Hadi itiraf edin. Teletabi izlerken bu garip süpürge ekrana çıktığında hiç içiniz ürpermedi mi? 


5) Spock

spock.gif

Bizi uzaydan ve uzaylılardan soğutan Spock. Seni de unutmadık! Sadri Alışık bile seni bizlere sevdiremedi be... :)


6 ve 7) Çiklembik ve Emektar Teyze

ciklembikgif.gif

Çiklembik hakkını helal et. Aslında senin korkulacak bir yanın yoktu. Yumurcak'ın en yakın arkadaşıydın. Ancak burası Türkiye... Hayatımızda gördüğümüz ilk zenci insan belki de sendin. Bir de Gulyabani'deki emektar teyze...

Emektar teyze gulyabaniden, biz de emektar teyzeden korkmadık mı? 

korkugif-005.gif


8) Frankenstein 

frankenstein.gif

Frankenstein, kendi filmlerin yetmezmiş gibi bir de gidip farklı farklı çizgi filmlerde rol aldın. Hakkımız sana helal değil bilesin...


10) Halka

halkagif.gif

Sen yayınlanana kadar biz korku filmi izlememişiz be ablacım. Sana hem üzüldük hem de çok korktuk. Karmaşık duygulara sürükleyip gittin bizi.


11) IT

pennywise.gif

''Durma sakın durma...''  Senin yüzünden sadece televizyonda görebildiğimiz palyaçolardan bile soğuduk.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.