Brendan Galloway Kimdir

Brendan Galloway, 17 Mart 1996’da Zimbabwe’de dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve İngiltere Genç Milli Takımı’nda orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Brendan Galloway Kimdir

Brendan Galloway Biyografisi

Brendan Galloway’ın Kulüp Kariyeri

Brendan Galloway, futbol kariyerine ilk olarak 2000’li yıllarda Milton Keynes Dons takımının alt yapısında başladı. Uzun süre burada forma giyen genç futbolcu, alt yapı kategorilerinde gösterdiği performans sayesinden dönemin teknik direktörü tarafından As takıma davet edildi. 2011-2012 sezonunda As takım ile çalışmalara başladı ancak forma şansı elde edemedi. Sezon genel olarak genç takımlarda sürdürdü ve gelişimine devam etti.

brendan galloway everton

2013-2014 sezonunda ise takımdan ayrılma kararı alan Brendan Galloway, birçok kulüpten transfer teklifi aldı. Başarılı futbolcu gelen teklifler arasından Everton’un teklifi kabul etti ve bonservissiz şekilde transfer oldu. İlk sezonunda 2 maçta profesyonel karşılaşmada yer aldı ve sezonun geri kalanını genç takımlarda devam ettirdi.

2015-2016 sezonunda da kariyerine Everton forması altında giriş yaparken, ilk haftalar itibarıyla 11 maça çıkıp 2 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

Brendan Galloway’ın Milli Takım Kariyeri

Brendan Galloway, milli formayı kariyerinde ilk kez 2012 yılında İngiltere U-17 Genç Milli Takımı’nda giydi ve burada 4 maça çıktı. Bir sene sonra U-18’de forma giyerken 2014 yılında ise İngiltere U-19 kadrosunda yer aldı. U-18 kadrosunda 3 maça çıkarken, U-19 kadrosunda 11 maçta görev aldı.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.