Bloodshot: Durdurulamaz Güç (2020) Film İncelemesi ve Oyuncuları

2020 yapımı aksiyon, dram filmi olan Bloodshot: Durdurulamaz Güç hakkında bilgi toplayarak siz NeOldu.com okurları için içerik haline getirdik.
Bloodshot: Durdurulamaz Güç (2020) Film İncelemesi ve Oyuncuları

Bloodshot: Durdurulamaz Güç (2020) Filmi İncelemesi

2020 Mart ayında gösterime girmiş olan Bloodshot: Durdurulamaz Güç adlı filmi araştırarak oyuncu kadrosunu, konusunu, yapımcılarını ve izleyici yorumlarını derledik. İşte Bloodshot: Durdurulamaz Güç hakkındaki detaylar.


1. Film Türkiye’de 13 Mart 2020 tarihinde gösterime girmiştir. Film uzunluğu tam 1 saat 49 dakikadır.

Bloodshot


2. Film fragmanı Sony Pictures Entertainment orijinal YouTube kanalında 21 Ekim 2019 tarihinde yayınlanmıştır. Yayınlanan fragman 17.846.087 Kişi tarafından izlenmiş olup olumlu yorum yağmuruna tutulmuştur.

Bloodshot1


3. Bloodshot aynı adlı Valiant Comics karakterine dayanan bir 2020 Amerikan süper kahraman filmidir. Valiant Comics'in paylaştığı bir sinema evreninde geçen bir serinin ilk filmi olması amaçlanıyor. Filmin yönetmen koltuğunda David SF Wilson oturuyor. Film için ayrılan bütçe 45 milyon Dolar’ken gişesi 37,3 milyon Dolar oluyor.

Bloodshot2


4. Film yapımcılığını Neal H. Moritz, Toby Jaffe, Dinesh Shamdasani ve Vin Diesel yaparken sinematografisini Jacques Jouffret şarkılarını ise Steve Jablonsky üstleniyor. Columbia Pictures tarafından üretilen filmin dağıtıcılığını Sony Pictures yapıyor.

Bloodshot3


5. Bloodshot filminin oyuncu kadrosu ise şu şekilde; Vin Diesel (Bloodshot), Eiza González (KT), Sam Heughan (Jimmy Dalton), Toby Kebbell (Martin Axe), Talulah Riley (Gina Garrison), Lamorne Morris (Wilfred Wigans), Guy Pearce (Dr. Emil Harting), Jóhannes Haukur Jóhannesson (Nick Baris), Alex Hernandez (Tibbs), Siddharth Dhananjay (Eric).

Bloodshot4


6. Bu 2020 aksiyon filminin odak noktası öldürülen bir askerin (Ray Garrison), süper güçlerle yeniden canlandırılmasının etrafında dönüyor.

Bloodshot5


7. Blooshot’un konusu ise karısıyla beraber öldürülen Ray bir grup bilim adamı tarafından hayata Bloodshot olarak geri döndürülür. Döndürülmesinden sonra kendi gibi süper güçlere sahip askerlerle birlikte çalışmaya başlar. Geçmişi hakkında en ufak fikri olmayan Ray yavaş yavaş anımasamaya başladıktan sonra çalıştığı şirket ile büyük bir savaşa tutulur.

Bloodshot6


8. Bloodshot: Durdurulamaz Güç adlı film IMDB üzerinden 56.345 kişi tarafından oy verilip 5,7 puan alıyor. NeOldu yazarları olarak aksiyon sahneleri ve Vin Diesel’i seviyorsanız izlemeniz gereken bir film diyebiliriz.

Bloodshott


Bloodshot: Durdurulamaz Güç Hakkındaki İzleyici Yorumları

? Film bence gayet başarılı. Valiant Comics'in bu karakteri yeni bir evrenin başlangıcı olacak gibi duruyor. Marvel, DCEU, Monster Universe ve Dark Universe derken bir Valiantevreni de güzel şeyler üretilmesine vesile olabilir gibi görünüyor. klasik "Universal Soldier" filminin modernize edilmiş hali gibi görünse de. Vin Diesel gibi bence iyi aktör olmayan ama iyi bir aksiyon oyuncusu olan birini tercih etmiş olsalar da. filmde çok daha fazlası var. 


? Bu film gerçekten daha iyi bir derecelendirmeyi ve daha fazla desteği hak ediyor. Bir hesap oluşturma ve olumludan ziyade kaç tane olumsuz yorum olduğuna dair yorum yapma ihtiyacı hissettim. Başlangıcı biraz yavaş olmasına rağmen filmden gerçekten keyif aldım, ancak olay örgüsü geliştikçe bunun bir nedeni olduğunu anladım. Filmin vizyonu kesinlikle yakalandı ve Vin Diesel gerçekten kendini Bloodshot'ın yerine koydu. 


? Epikti, tabii. Ama Kara Panter ile aynı kalitede değildi. Bloodshot sağlam aksiyon sekanslarına sahipti ve dublör çalışmaları yapan biri olarak tünel sahnesi oldukça kötüydü, özür dilerim. Bu film, biraz destek verilirse kesinlikle çok daha büyük bir şey kurabilir. Ne yazık ki gişede pek iyi gitmedi, bu yüzden Valiant Comics özünü yakaladığı için karakterle başka bir şey yapmanın bir yolunu bulabileceklerini umuyoruz ve gerçek bir potansiyele sahip. Teşekkür ederim.


? Belki filmden önce düşük beklentilerim vardı ama çok beğendim. Yükseltme gibi hissediyorum, ancak bütçesi 5 milyondan çok daha büyük. Yenilikçi, süslü ve özgün bir film. Mantıklı olan en havalı şey. Evet, römorklar tarafından biraz bozulmuştu ve olay örgüsü oldukça basit. Ayrıca Vin Diesel her zaman olduğu gibi Torreto'dur ve son sahne için yeterli para yoktu. Ama bu film benim için hala 10/10. Tabii ki gerçek nokta 8-9, ama diğerleri arasında övmek istiyorum.


? Aslında buna tam 10 veriyorum çünkü çok keyif aldım. Bazı kötü incelemeler ve Rotten Tomatoes gibi bazı sitelerin oldukça düşük puanları ve ne olmadığı nedeniyle, bundan pek bir şey beklemiyordum. Çok aksiyon dolu ve heyecan verici bir deneyim olduğu ortaya çıktı. Çizgi romanları okumadım ve dürüst olmak gerekirse, Bloodshot'ı filmden önce hiç duymamıştım, ama cidden umarım bir devamı olur. 


? Bu hareket baştan sona inanılmazdı! Uzun zamandır film izlemekten bu kadar zevk almamıştım. Sonunda uzun sıkıcı çekim sahneleri veya saçma araba kovalamacaları olmadan size gerçekten bu kadar inanılmaz aksiyon sahneleri veren bir aksiyon filmi izlemek güzel. İlginizi çekmeyen harika bir film izlemekten zevk alıyorsanız, izlenmesi gereken budur.


? Genelde yorum yazmam ama şahsen bu derecelendirmenin neden bu kadar düşük olduğunu bilmiyorum !? Filmin her şeyi aksiyonu vardı, biz yöneteceğiz, iyi bir hikaye .. Bu olumsuz reytingleri veren insanların ne istediği hakkında hiçbir fikrim yok. Bunun genellikle zaman kaybetmediğim bir PG-13 filmi olduğundan bahsetmiyorum, ama bu durumda yaptığım için memnunum. Kendinize bir iyilik yapın, filmi izleyin. Nefret edenler tarafından cesaretiniz kırılmasın.


? Vin Diesel filmlerini genellikle sevmem. Genelde korkunç olduklarını düşünüyorum. Ama bu film inanılmaz derecede harika. Beni uçurdu. Normal kötü oyunculuk stilini yapmıyor (ki bu muhtemelen çoğunlukla kötü yazıdan kaynaklanmaktadır). Ve buradaki eylem çok daha zorlayıcı. Bu sefer süper kahraman tipi bir rol oynuyor. Aksiyon güçlü olsa da, çoğu aksiyon filminden, özellikle onunkinden biraz daha derin ve duygusal. Çok iyi yazılmış, gerçekten ilham verici bir hikaye. 


Bloodshot: Durdurulamaz Güç Filmi Oyuncuları ve Başrolü

Vin Diesel – Bloodshot

Amerikalı oyuncu, yönetmen ve senarist olan Vin Diesel şu an 53 yaşındadır. Hızlı ve Öfkeli serilerinde ün kazanan oyuncu şimdiye kadar 50’den fazla yapımda rol aldı. Gelecekteki Avatar 3, Hızlı ve Öfkeli 10, Thor filmlerinde de kendine yer ayırrtı.

Vin Diesel


Eiza Gonzalez – KT

Meksikalı bir aktris ve şarkıcı. Meksika müzikal telenovela Lola'daki Lola Valente rolüyle popülerlik kazandı, érase una vez ve ayrıca Nickelodeon gençlik draması Sueña conmigo'da Clara Molina'nın baş rolünü canlandırdı. Şu an 30 yaşında ve 15’ten fazla yapımda rol aldı.

Eiza Gonzalez


Çıkış Tarihi: 13 Mart 2020

Kategori: Aksiyon – Dram – Bilim kurgu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.