Black Box Konusu ve Oyuncuları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Amazon’un yeni orijinal filmi olan Black Box hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu içeriğimizde sizin için Black Box filminin konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte detaylar…
Black Box Konusu ve Oyuncuları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Black Box Filmi

Korku ve bilim kurgu türünde bir yapım olan Black Box Amazon’un yeni çıkan önde gelen yapımlarından birisidir. Son zamanlarda ülkemizde de ucuz bir fiyata gelen Amazon’un Prime Video servisi, bu gibi yapımlarla izleyiciyi kendisine çekmektedir. Korku türündeki kaliteli bir yapım olduğunu düşündüğümüz Black Box filmini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme film içeriğimizde Black Box konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gereken bazı bilgileri derledik.


Black Box Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Film 6 Ekim 2020 tarihinde izleyicilerinin karşısına çıkmıştır. Toplam 1 saat 40 dakika uzunluğunda olan Black Box filmi, kaliteli zaman geçirmek istiyorsanız tam size göre bir yapımdır.

black box yayın tarihi


2. Korkuyla karışık bir bilim kurgu filmi olan Black Box geceleri izlemek için çok güzel bir yapımdır. İyi bir hikâyeye ve güzel bir olay kurgusuna sahip olan Black Box filmi izleyicilerinden tam not almıştır.

black box izleyici yorumları


3. Filmin yazarlığını Message Received yapımından bildiğimiz Stephen Herman ve Emmanuel Osei-Kuffour isimleri yapmıştır. Yönetmenliğini ise aynı zamanda filmin yazarı da olan Emmanuel Osei-Kuffour ismi yapmıştır.

black box yönetmeni


4. Filmin oyuncuları arasında Mamoudou Athie, Phylicia Rashad, Amanda Christine, Tosin Morohunfola, Charmaine Bingwa, Troy James, Han Soto, Andrea Cohen, Gretchen Koerner, Donald Elise Watkins ve Najah Bradley isimleri bulunmaktadır.

black box oyuncuları


5. Film dramatik bir trafik kazasından kurtulan bir adamın hafızasını geri kazanmaya çalışmasını ve başına gelen olayları anlatmaktadır.

black box konusu


6. Genç bir adam, geçirdiği trafik kazasının ardından eşini kaybeder. Kazadan canlı bir şekilde kurtulsa da hafızasını kaybeden adam, umutsuz bir şekilde eski haline dönmek için çaba gösterir.

black box dizisinin konusu


7. İzleyiciyi kendine çeken hikâyesiyle ve güzel bir şekilde işlenmiş olaylarıyla Black Box filmi olumlu geri dönüşler almıştır. Film IMDb üzerinden aldığı 6,1’lik puanla da zaman verilmesi gereken bir yapım olduğunu kanıtlamıştır.

black box imdb


Black Box İzleyici Yorumları

İyi bir tempoya sahip, iyi oynanmış ve iyi oyuncularla çekilmiş bir film. Phylicia Rashad bir göze çarpıyor ve hikâyenin ilerlemesine gerçekten yardımcı oluyor. Herhangi bir spoiler vermeden çok fazla yazmak zordur ve hikâye tutarlılığındaki küçük hatalar, hikâyenin devam etmesini istediğiniz için kolayca gözden kaçıyor. İ*** S.

Tüm oyuncu kadrosu mükemmel. Hikâye daha önce yapılmış olsa da mükemmel. Sizi izlemeye devam ettiriyor ve asla sıkılmıyorsunuz. İşini yapıyor, eğlenceli! Tekrar izleyeceğim. Listenize ekleyin ya da daha iyisi, ekstra tereyağlı patlamış mısır alın ve izleyin! J**** T.

Buradaki oyuncuları çok sevdim. Hepimiz bizi seviyoruz Bayan Phylicia Rashad! Sonuna kadar tahmin etmemi sağladı ve gerçekten ilgimi çeken harika hikâyesi var! Buradaki küçük kız kesinlikle çok sevimli ve gösteriyi çaldı. Bana sevdiğim birçok Get Out vibes veren hikâyenin özgünlüğünden çok etkilendim. İyi ve sağlam korku gerilim filmi! M*** K.

Bu film, Get Out'tan çok farklı çünkü her iki film de psikolojik gerilim filmi ve siyahi biri başrolde diye aynı oldukları anlamına gelmiyor. Bu film iyi yazılmış, iyi yönetilmiş, iyi oynanmış ve harika bir oyuncu kadrosu var. İyi yazılmış bir senaryo ve harika bir yönetmen verilirse, tüm renklerin oyuncuları aynı olağanüstü performansları verebilir. Olumsuz yorumların filme gitmesine inanmayın. M*** K.

Her aktör tarafından mükemmel performanslar, hatta çocuk. Bu beni defalarca koltuğun kenarında tuttu. Hikâye, karakterlerle doğal olarak gelişir ve sonunda karşılığını alır. Bu tür bir hikâyeyi daha önce gördüğünüzü düşünüyorsanız ve bundan hoşlanmıyorsanız, izlemeyin. Ben pek çok alacakaranlık kuşağı bölümünü seven ve gören biriyim ve hala bundan zevk alıyorum. Bu film beklentimin altında derecelendirildi ve kesinlikle 6'dan daha yüksek derecelendirilmeyi hak ediyor. Z*** C.

Bütçenin yalnızca bir bileşen olduğunu ve en önemlisi olmadığını kanıtlayan bu hikâye ilgi çekici, öngörülemez, heyecan verici.-iyi hikâyeler olduğu gibi. İyi yazılmış, yönetilmiş ve oynanmış- Yıllardır gördüğüm düzinelerce yapımdan daha iyi. Drama, bilim kurgu, gizem… A*** L.

Black Box, iyi bir kadroya sahip olan izlenebilir bir filmdi ama aynı zamanda daha zayıf olanları da vardı, ama iyi olanlarla başlayalım. Oyunculuk hemen hemen herkesten iyiydi, baş oyuncumuz çok iyi bir iş çıkardı. Kızı ile çok iyi bir kimyaya sahip ve onların mevcudiyeti bu filmi bir şekilde kurtardı. Hikâye hayatta kaldı ama çok taze ya da yeni bir şey değildi. Fikir güzeldi ama bundan daha iyi bir filmde görüldü. Son da güzeldi ama eksikti. Daha büyük bir etki ve daha büyük bir şok değerinden yoksundu. Sonunda Black Box izlenebilir bir filmdi ama göklere tam ihtişamla ulaşmadı. M*** M.

Bu, daha önce yapılmış çok öngörülebilir bir filmdi ve birçoklarının da belirttiği gibi, bir Black Mirror bölümü olabilir. Anılarda biraz ürkütücü bir faktör vardı ama bir korku filmi olmaktan çok uzaktı. İzlenebilir ama akılda kalıcı değil. G*** H.


Black Box Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Gizem türünde kaliteli bir yapım olan Black Box filminde yer alan oyuncuları sizin için inceledik. İşte Black Box oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilinmesi gereken bazı bilgiler.


Mamoudou Athie – Nolan

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Mamoudou Athie bir Amerikalı aktördür. Daha önceden Unicorn Store, Patti Cakes, Sorry for Your Loss ve Baş Aday yapımlarında yer alan oyuncu The Get Down dizisindeki rolüyle tanınmaktadır. Mamoudou Athie bu filmde ise bir trafik kazası yüzünde hafızasını kaybetmiş olan Nolan karakterini canlandırmaktadır.

black box nolan


Phylicia Rashad - Lillian

Başarılı bir sinema kariyerine sahip olan Phylicia Rashad bir Amerikalı aktör, şarkıcı ve sahne yönetmenidir. Kendisine 1985 ve 1986'da Emmy Ödülü adaylığını kazandıran NBC sitcom The Cosby Show'daki Clair Huxtable rolüyle tanınıyor. Phylicia Rashad bu filmde ise deneysel bir hafıza geri getirme yöntemi olan Lillian karakterini canlandırmaktadır.

black box lillian

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.