Bill Gates Kimdir? Bill Gates Serveti Ne Kadar?

Microsoft şirketinin kurucusu olarak tanınan Bill Gates hakkındaki tüm bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz. İşte Bill Gates Kimdir? Bill Gates Serveti Ne kadar? ve Bill Gates Nereli? gibi sorularının yanıtı.
Bill Gates Kimdir? Bill Gates Serveti Ne Kadar?

Bir zamanların en zengin insanı olarak kabul edilen Bill Gates, bu unvanı kaybetmiş olsa bile yine de dünyanın en büyük şirketlerinden birinin kurucusudur. Sahip olduğu servetiyle şimdilik 4 sırada yer alan Bill Gates hakkında sizler için detaylı araştırma yaptık. İşte Bill Gates Kimdir? ve Bill Gates Serveti Ne kadar?


Bill Gates Kimdir?

Bill Gates Kimdir?

28 Ekim 1995 yılında Amerika Seattle’da dünyaya gelen Bill Gates, 65 yaşındadır. 2019 yılının en zengin insanı olarak kabul edilen Amerikan girişimci Bill Gates, hayır işlerini daha fazla yapmak için Microsoft şirketinde yaptığı başkanlık görevinden istifa etmiştir. 1994 yılında Melinda Gates ile Bill Gates evlendi ve 3 çocukları oldu. 2021 yılının Mayıs ayında bu çift evliliklerine ayrılarak son verdi.


Bill Gates Serveti Ne Kadar?

Bill Gates Serveti Ne Kadar?

Dünyanın en zengin 4. Adamı olan Bill Gates 146 milyar dolarlık bir servete sahiptir. Bill Gates siz bu içeriği okurken saniyede 4 bin 630 dolar kazanmaktadır. Neal Agarwal’ın çıkardığı Spend Bill Gates Money video oyunu ile Bill Gates’in servetiyle istediğiniz kadar hamburger ya da kola alabilirsiniz.


Bill Gates Evi Nasıl, Nereli?

Bill Gates Evi Nasıl, Nereli?

Bill Gates’in oturduğu evin büyüklüğü tam olarak 6100 m² büyüklüğündedir. Evinin alt kısmında sualtında çalışabilen müzik sistemi ve 18 metre uzunluğunda havuz bulunmaktadır. Bunlara ek olarak 230 metre genişliğinde spor salonuyla 93 m²’lik yemek odası mevcuttur. Amerika Birleşik Devletleri Seattle’da doğan William Henry Bill Gates, yaşamını hala ABD’de sürdürmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum